Keresés

Tőzsdecápák (Blu-ray)

2024. május 20., hétfő 23:34
Dömi írta:
Valami meg tudja mondani melyik országból/régióból tudnám beszerezni ezt a kiadványt magyar vonatkozással? Második résszel együtt is akár.

Friedel Tomit keresd a Facebook-on!


Köszi!
0
2024. május 20., hétfő 21:20
katobazsika írta:
Valami meg tudja mondani melyik országból/régióból tudnám beszerezni ezt a kiadványt magyar vonatkozással? Második résszel együtt is akár.


Friedel Tomit keresd a Facebook-on!
0
2024. május 20., hétfő 16:06
Valami meg tudja mondani melyik országból/régióból tudnám beszerezni ezt a kiadványt magyar vonatkozással? Második résszel együtt is akár.
0
2010. október 17., vasárnap 2:38
Nézd meg ismét a filmet. Dörner szinkronja úgy lett bedarálva. Látszik, hogy az eredetin sokkal többet dolgoztak. Úri István király !!!
0
2010. október 17., vasárnap 1:18
én is azzal láttam eddig, de szerintem ez se rossz.
0
2010. október 17., vasárnap 1:11
Most megy az eredeti szinkronnal...sztem pocsék, a másodikban sokkal jobb lett a Dörner György, Epres Attila páros.
0
2010. július 29., csütörtök 12:16
"Stone-nal kapcsolatban pedig annyit, hogy, gondolom a CV álltal is említett riportban elmondottakat érthették véletlenül félre egyesek (Persze van aki direkt... ismervén a filmjeit, nem tartom valószínűleg, hogy antiszemita volna). Gondolom csak árnyalni akarta a képet, csak kissé félrement a dolog.
Kiváncsi lennék azért egyszer egy Oliver Stone féle holokauszt-filmre is."

Így van. Egyszerűen fogalmazva csak azt nyilvánította ki, hogy szerinte az oroszok még többet szenvedtek, mint a zsidók. És azért a holokauszt ma is a téma, mert a világ zsidósága akik a médiában vezető szerepben vannak nem szeretnék ha elfelejtenék. Hitler meg szerinte korának terméke. Ennyi volt.
Nem akarom már tovább ragozni, mert engem ez nem érdekel, hogy ki zsidó ki nem meg hasonlók,  de érdekes lenne Stone antiszemitaként, tekintve, hogy félig zsidó.
0
2010. július 29., csütörtök 1:04
Én személy szerint örülök neki, hogy legalább EZT AZ EGY holokausztot (a sok közül...) képes volt megjegyezni az emberiség...
Mert ha megnézzük, volt (és van) népirtás dögivel a történelemben. Kezdve pl: a keresztesháborúkkal, az amerikai indián népirtásokon át, Hitler 3. birodalmáig bezárólag. És az ezeket levezénylő szervezetek közül csak némelyik bukott meg...

Stone-nal kapcsolatban pedig annyit, hogy, gondolom a CV álltal is említett riportban elmondottakat érthették véletlenül félre egyesek (Persze van aki direkt... ismervén a filmjeit, nem tartom valószínűleg, hogy antiszemita volna). Gondolom csak árnyalni akarta a képet, csak kissé félrement a dolog.
Kiváncsi lennék azért egyszer egy Oliver Stone féle holokauszt-filmre is.

De azt se felejtsük el, hogy léteznek filmek, amik pl az Apartheid-ot, vagy az említett Oroszországi eseményeket mutatják be. De van bőven film az USA-ban nem is olyan régen még dívó törvényes rasszizmusról is.
Szóval a kép szerintem árnyalt.
0
2010. július 28., szerda 22:32
"köszönhetően a zsidóknak, akik ezt nem akarják elfelejtetni (ez valahol érthető is az ő szempontjukból) "

Ez így igaz.Szépen megélnek belőle még ma is.
0
2010. július 28., szerda 12:24
Én egyébként láttam vele egy TV interjút, amiben ezekről beszélt. Ott igazából azt fogalmazta meg, hogy a holokausztot mindenki ismeri, de azt elfelejti a közvélemény, hogy volt egy másik holokauszt is, amit a náci katonák az oroszok ellen követtek el. Azt mondta, hogy legalább annyi civilt, egyszerű falusit öltek meg, mint ahányan koncentrációs táborokban haltak meg. Szóval lényegében semmi zsidózás nem volt benne csak elmondta, hogy volt egy zsidó holokauszt, ami elég nagy figyelmet kap a mai napig, köszönhetően a zsidóknak, akik ezt nem akarják elfelejtetni (ez valahol érthető is az ő szempontjukból) ezzel szemben a németek kegyetlenkedéseiről az orosz fronton szinte soha nincs is szó pedig legalább, olyan súlyos az is.
0
2010. július 28., szerda 0:27
K lassan már ott tart, hogy a "kritikáit" random mód kipakolja az adatlapokra, anélkül, hogy egyáltalán megnézné mi az adott film címe.
De neki soha sem a film volt a fontos...
0
2010. július 27., kedd 22:09
"We don t know the full story."

http://uk.eonline.com/uberblog/b192348_oliver_stone_apologizes_pulling_mel.html?utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_tv-movies

0
2010. július 27., kedd 20:36
Szomorú, hogy Oliver Stone jó ideje csak egy-egy fura megnyilatkozással hallatt magáról érdemben. A Tőzsdecápák (időszerűségével együtt is feleslegesnek tűnő) folytatásában sincs sok bizalmam.
0
2010. július 27., kedd 18:12
A film nem a zsidók által uralt médiáról szól,hanem egy nem zsidó,vérszívó,nemzetietlen  tözsdegururól...:)
0
2010. július 26., hétfő 21:11
Annak idején VHS-en ezzel szoktam meg, az új szinkron egyetlen előnye hogy Dörner György lett Michael Douglas magyar hangja, a legtöbb szinkronhang szerintem nem jó választás.
0
2010. július 26., hétfő 16:01
ami a DVD-n van az van ezen is
0
2010. július 26., hétfő 3:27
Szóval tényleg jól hallottam tévében nemrég,hogy végre valaki gatyába rázta ezt a filmet..Úri a világ legpocsékabb választása volt annak idején..az a fickó eddig csak a Pretenderben volt számomra elfogadható,egyébként kiráz a hideg tőle...
0
2010. július 26., hétfő 0:09
Az a szinkron került rá ami a dvdre is, vagy a korábbi, amiben Michael Douglas magyar hangja Úri István?
0