Panasonic DMP-BD60, minden lemezzel kapcsolatos beállítás magyaron (szinkron prioritással), de az OSD menüje angol nyelvű ennek is meg a tévének is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. december 10., péntek 15:09
5023
:OOO
na ezt meg hogy csináltad? pedig a lejátszó és a tv is magyarra van állítva, a lemezen meg nincs olyan mint a DVD-ken, hogy lehet Magyarország-ot választani. érdekes.
0
2010. december 10., péntek 15:06
8851
Úgy tűnik:
0
2010. december 10., péntek 14:58
5023
van magyar menü rajta?
0
2010. december 10., péntek 14:53
8851
Miért nem szereted a magyar menüt?
0
2010. december 10., péntek 14:39
5023
nincs mit! köszönöm! :)
0
2010. december 10., péntek 14:37
5023
ha már az extra lemezt felraktam a film se maradjon ki. az első lemezen található extrák:
0
2010. december 10., péntek 14:16
13392
Köszönöm a kimerítő választ, szép a tévéd! :)
0
2010. december 10., péntek 14:13
5023
az egy dolog, hogy említ de semmi ilyen nincs rajta. a maximális mozi élmény filmjei a film lemezén találhatóak és megnézhető a film ezekkel vagy enélkül. ez annyit tesz, hogy amikor egy látványosabb vagy érdekesebb részhez ér a film, akkor átvált a kép egy extra kisfilmre, ha annak vége visszatér a filmhez. ezek a kis extra filmek egyben is megtekinthetőek, mint egy nagyobb extra doku vagy ilyesmi. az extra lemezen ennyi van:
Az utolsó kérdésed remélem viccnek szántad! :)
0
2010. december 10., péntek 13:46
13392
Hadd kérdezzelek meg: az itteni adatlap a Blu-ray második lemezén említ 15 fókusz kisfilmet. Ezek a maximális moziélmény kisfilmjei összegyűjtve, vagy egyéb werkfilmek? Ja, és a legfontosabb: Marsi Anikó a narrátor? :)
0
2010. december 10., péntek 12:18
4595
Aha... mert amiket olvastam az extrák közül, ezek érdekeltek volna, de akkor így oké.
0
2010. december 10., péntek 11:59
5023
a táskában ugyan az a lemez van mint a sima kiadás. amiket felsoroltál, ezek megtalálhatók a "maximum movie mode"-ban kb 3-4 percesek és összességében olyan 45 perces az az extra tartalom. onnan tudom, mert meg lehet nézni külön is egyben és tegnap a film után megnéztem őket. az extra lemezen van egy film az álmokról, rajta van a soundtrack, a cobol meló képregény megfilmesítve, két képgaléria, meg egy rakás trailer és tv spot.
0
2010. december 10., péntek 11:47
4595
Tehát az amerikai kiadáson levő extrák ("The Inception of Inception", "The Japanese Castle: The Dream is Collapsing", "Constructing Paradoxical Architecture - Designing the Staircase to Nowhere", "The Freight Train - Constructing the Street-Faring Express Train") egyike sincs még a táskában sem?! Abban reménykedtem, hogy a "promóciós anyagok"-nak hívott kisfilmek között megbújnak.
0
2010. december 10., péntek 11:40
5023
ha az extra lemezen nem lenne rajta a Cobol meló képregény megfilmesítve, akkor azt mondanám, hogy egy kalap szart sem ér a plusz lemez! a filmhez lévő "maximum movie mode" ér valamit, mert ott tényleg a film készítéséről van szó. az extra lemezen lévő 40 perces az álmokról, meg hogy szokott álmodni az ember dologról készült dokumentum film ami annyira unalmas, volt hogy majdnem bealudtam rajta, pedig nemrég keltem fel! még egy NatGEo-s vagy Spektrumos műsornak is uncsi lenne. mindenhez van magyar felirat egyébként. ha a soundtracket külön lemezen adták volna, akkor jó lenne, de nyújtsa fel a kezét aki meghallgatja BD-ről!
0
2010. december 9., csütörtök 21:26
5023
Azta!!! Ha valamiről, akkor pont a folyosós jelenetről gondoltam azt, hogy CGI és drótköteles rángatás az egész. Erre fel az egészet egy forgatható csőben vették a színészekkel, kaszkadőrök nélkül. Nem semmi! Holnap megnézem az extra lemezt, pedig nem nagyon szoktam extrákat nézni, de ezek után kíváncsi a többi dologra is! :)
0
2010. december 9., csütörtök 21:11
8851
Most, hogy már én is láttam, beszállok az eszmecserébe. :-)
SPOILER
"Ha meghalnak felébrednek ugye?"
Igen, de a küldetésük alatt be vannak nyugtatózva, amiről el is mondják, hogy ha álmukban meghalnak, évtizedekre álomban maradnak.