Persze, váltanék, ha volna rá pénzem. Jelen állás szerint dupla annyi törlesztőrészletet tolok a kéróba, mint amennyivel indítottam két éve, s mint oly sokan ebben az országban. Még csak egy hete utalták a fizumat, de máris több, mint 100 ropival vagyok rövidebb, úgy, hogy még hónap közepe sincs, és gyereket sem nevelünk. Egyelőre. Míg 5-6 éve simán kipengettem többször 6ezret a hobbimra egy hónapban, addig manapság a 2-3-szor 3ezret is meg kell gondolnom. Szóval, ha én úgy döntök, hogy elég nekem a Trabi, akkor a f.szcibáló autógyárak ne úgy kényszerítsenek a Merci megvételére, hogy a Trabimból kispórolják az anyósülést meg az ablaktörlőt, mondván ezek nélkül is elvisz, ahová köll. Legyen jobb kép meg hang a BD-n, de a szaros kimaradt meg bővített jelenetekről, alternatív befejezésekről ne kelljen lemondanom, csak mert DVD-re van pénzem, ráadásul k. régóta ölök ebbe az időtöltésbe nem kevés pénzt. Mint ahogyan nagyon sokan. Tudom, hogy lerágott csontot marcangolok, de ha ilyeneket olvasok a friss megjelenésekkor, mint esetünkben, akkor a sz.r a fejtetőmig ér, semmi perc alatt. Uff!