Ebben mi volt üzletrontó? Tudtommal évek óta nem lehet beszerezni sehonnan...
Amúgy meg nagyon nem arra ment ki a lényeg, hogy illegál forrást említsek, csak szomorúan konstatáltam, hogy az eredeti szinkronja hangminőségre kb. lópikulát nem ér, hiába akartam azzal megtekinteni, túl erotikus volt a hangja (gyk: baszta a fülem)...
0
2015. december 27., vasárnap 11:02
14593
Ma este adja a Duna 21:00-tól...
Mivel épp meló van, na meg csonkolt képpel és szinkronnal inkább kihagyom, leszedtem HD-ben (az azóta is karcos / taperolt DVD-t hanyagolom), azon rajta van mindkét szinkron. Belehallgattam az eredeti Gesztesi-félébe, de nem győzött meg arról, hogy azzal akarjam végignézni, főleg a minősíthetetlen hangminősége miatt (kb. úgy szól, mintha egy elállított fejű magnóval vették volna fel és azt egy másikon visszajátszották volna, az egyik pillanatban kitisztul, a másikban meg betompul - ha ezt anno a VICO így írta át VHS-re, az a szégyen kategória, a jó kis zenék (Winner Takes It All / In This Country) így élvezhetetlenek). Ennél a Kobra ezerszer jobban szólt, pedig azon is hallani, hogy nem mai darab.
0
2010. október 12., kedd 13:46
802
Maximálisan egyetértek. Mint fogyasztónak szerintem ezzel kell törődnünk és nem a jogi vagy egyéb háttérproblémákkal. A legnagyobb veszteség szerintem benne Kránitz Lajos Bivaly Hurley-je.
0
2010. október 12., kedd 13:13
52684
Nekem sem kell így. Az első szinkronban benne van, hogy "első", vagyis a néző a meghatározó élményt azzal élte át, ami mélyen beleivódott. Ezt már kitörölni nem lehet. Ugyanaz, mint amikor valamit valaki eredeti hanggal lát először, utána nem biztos, hogy tetszeni fog a szinkron. Nekem számos példám van mindkét esetre, ezt speciel mindig Gesztesi hangjával láttam, és már nem is akarom megszeretni máshogyan.
most posts by TM
0
2010. október 12., kedd 13:05
19949
szerintem az új szinkron jobb,de ez a saját véleményem!
0
2010. október 12., kedd 12:51
8
Koszonom a gyors valaszt.
Hat igy elgondolkodtato , hogy beszerezzem e vagy sem, mivel en ezek szerint a Gesztesi szinkronon nottem fel.
Probaltam vadaszni a youtube-on a tv2-s szinkront de nem nagyon talaltam , leszamitva egy TV2-s elozetest de abba se nagyon beszelnek.
Meg 1x koszonom a gyors segitseget.
0
2010. október 12., kedd 12:47
19949
A korához képest nagyon szép a kiadvány képe! Meglepően jó!
0
2010. október 12., kedd 12:45
802
Nem. Az újabb, TV2-s Gáti Oszkár féle verzió van rajta.
0
2010. október 12., kedd 12:35
8
Hello Sziasztok!
Szinkron ugyben lenne kerdesem.
Azt szeretnem tudni, hogy ezzel a szinkronnal adtak e ki a filmet:
http://www.youtube.com/watch?v=U1KK6mwMV18
Elore is koszonom a segitsegeteket.
0
2010. szeptember 29., szerda 22:59
110
Ó, köszönöm... De tényleg...
0
2010. szeptember 26., vasárnap 20:32
8851
Hm. Ezt a filmet én is áttettem egy normális Amaray tokba. Szégyen, hogy még a normális tokokat is elszúrják azzal, hogy hőhatásnak teszik ki a fóliázás során, amitől a tok egész hátulja hullámosra gyűrődik. Átnéztem az összes példányt a boltban, de mind olyan volt.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 26., vasárnap 17:32
14593
Hát igen, jelen filmnél maradva most fog nálam beindulni a "több szarból 1 jót" összerakása. Már van egy jó(nak mondható) tok és rendes borító, csak a kifogástalan lemez hiányzik...
Kezd az egész hazai DVD-csomagolódsi az agyamra menni. De legalább nem vagyok ezzel egyedül. Következő lépésnek a fogyasztóvédelmet javaslom, de tényleg.
0
2010. szeptember 26., vasárnap 15:13
7252
Ehhez meg csak gratulálni tudok... De tényleg...
0
2010. szeptember 26., vasárnap 15:12
7252
Nem lenne egyszerűbb... Az egyszerűbb az lenne, ha a k*baszott csomagolók odafigyelnének arra, amit csinálnak, vagyis fentről, a korong két oldalát óvatosan megfogva húznák le a korongokat a"tartórúdról", nem pedig alá-fölényúlva, totál összetaperolva azokat. NEM HASZNÁLT DVD-KET AKAROK VÁSÁROLNI, HANEM ÚJAKAT!
A múltkor, amikor is a "Négy Esküvő..." filmeket kiszórták 990Ft-ért mindehol, akkor 5!!!! példányt kellett vennem, mert ezekből tudtam csak összerakni egyet: egy-egy hibátlan koronggal, valamint egy hibátlan borítóval. Az egyik "határeset állapotú" volt, azt már eladtam a TeszVeszen, kettőt már elajándékoztam - egyet-egyet anyuéknak meg anyóséknak, egy meg még maradt. Majd elhasználom frizbinek. Ennyi erővel mondjuk megvehettem volna annak idején, mert az "ősidőkben" még legalább a korongok makulátlan állapotban voltak...
0
2010. szeptember 26., vasárnap 13:43
110
Lehet, hogy első hallásra vad dolognak tűnik, de leírom a módszerem (no, ez egy kissé nagyképűen hangzik :) ): Kellemes kézmeleg folyóvíz, karcmentes, semleges folyékony mosogatószer, cseppek felitatásához puha szöszmentes törlőruha. Egyszerűen be a lemezt a folyóvíz alá, rá egy kis mosogatószert, szépen ujjbeggyel (előtte alaposan kezet mosni) vagy nagyon puha, szöszmentes ruhával lemosni a szennyeződést, és utána alaposan leöblíteni. Ezután lecsepegtetni, lefújni a víz nagy részét, majd a még mindig fellelhető icipici vízcseppeket leitatni a puha ruhával. Szellős helyre kitenni (mondjuk két ceruzára, így alul-felül átjárja a levegő), néhány óra múlva visszarakni a polcra. Ezzel a módszerrel már sok lemezt tisztítottam meg az elmúlt években, még egyik sem ment tönkre emiatt. Volt olyan lemez is nálam, amin gyakorlatilag egy komplett reggeli (vaj, lekvár, kakaó) volt feltálalva. A gazdája meg panaszkodott, hogy nem játssza le a dvd-játékos.
0
2010. szeptember 24., péntek 0:21
14593
Próbáltam az imént, de nem lett jobb. Mint ahogy az évek során már többször is sikertelenül végződött minden ezirányú erőfeszítésem...
Csak azt nem értem, miért nem lehet géppel csomagolni a DVD-ket, ahogy régen? Többe kerül egy egyszeri beruházás, mint minimálbérrel etetni a csomagolókat, akik nagy ívben fosnak arra, hogy összetaperolják a korongokat?
Na mindegy, ha sokan fogunk haragudni, akkor majd a fogyasztóvédelemhez lesz fordulva...
0
2010. szeptember 24., péntek 0:02
303
Nem kötekedésböl mondom mert megértem a problémádat és egyetértek hogy elég idegesítő de nem lenne egyszerübb ha otthon letörölnéd vagy megtisztítanás minthogy ennyit "menj" újabb cserepéldányokért? vagy karcosak is a korongok?
0
2010. szeptember 23., csütörtök 23:32
14593
Én ma elhoztam a cserepéldányt, de ugyanúgy össze van b*szva a korong. Asszem kell egy kirándulást tennem az InterCom-nál, hogy ezt mégis hogy gondolták...
Valaki nem tud esetleg állást biztosítani egy DVD-csomagoló üzemben? Ha én ott lennék, garantáltam nem jutna ki a boltokba hibás példány, minden jelenlévő megelégedésére...
0
2010. szeptember 23., csütörtök 22:19
154
Na, megvettem a DVD-t, kép is és hang is kiváló, a szinkron végén rajta van a stáblistafelolvasás is. :) Kellemes meglepetés hogy a magyar felirat egy az egyben az eredeti szinkronnak a szövege. :)
0
2010. szeptember 23., csütörtök 18:21
8851
Valóban, a Dredd bírót ki is felejtettem.
0
2010. szeptember 23., csütörtök 14:09
358
nomeg a Dredd bírót is hiányolom....
0
2010. szeptember 23., csütörtök 10:15
17243
Nem Universal, hanem független. Ettől függetlenül bizonyos országokban, régiókban forgalmazhatja akár a Universal is.
A KICK/ASS is független fim, de Angliában pl. a Universal adta ki DVD-n és BD-n.
0
2010. szeptember 23., csütörtök 10:09
3721
Universal-film és se a Select, se a BuFi, se a Best nem képes kiadni? Egy Schwarzenegger-filmet? Azon a piacon, ahol mostanában nyolcvanas-kilencvenes évekbeli videós B-filmekkel hódítanak? Amikor állítólag a magyar vásárló csak a véres-verekedős akciófilmeket veszi? Szinte csúcsterméknek tűnik pedig. Remélem, valaki kapcsolni fog előbb-utóbb.
0
2010. szeptember 23., csütörtök 9:59
52684
A műsoros videokazetta borítóján is ez az öklös-kamionos plakát volt, azaz az eredeti dizájn. Csináltatok is egy ilyet az eredeti szinkron mellé. :-)
most posts by TM
0
2010. szeptember 23., csütörtök 9:02
8851
"Ez a menü pedig ugyanaz, ami a sok évvel ezelőtti 5 dolláros amcsi kiadáson szerepel."
Ha az "ez a menü" alatt nem az általam beszúrt képet, hanem a DVD-n lévő vackot érted, akkor nem csak ennek a filmnek az 5 dolláros amcsi kiadásával egyezik a dizájn, hanem még jópár film szinkronos újrájával. :\