Mai szemmel persze biztos komolytalanok Reeve filmjei, ahogy a Burton-féle Batmanek is, de számomra a hihetetlenségükkel és a jó értelemben vett képregényességükkel, játékosságukkal együtt alkotnak egészet. Nolan bizonyára lefed egy jókora rajongói kört, de nekem a képregény és a realizmus egybegyúrása mindig is erőltetett volt, azzal együtt is, hogy az új Batman.rikógiát sikerült "megszoknom". A Superman visszatér pont amiatt tetszett, hogy hasonlítani akart az 1978-as eredetire. Ettől az új filmtől egyelőre "fázom".
most posts by TM
0
2013. június 4., kedd 0:06
6056
Én berendeltem a kétlemezes steel kiadványt, mert Zimbi a kedvencem, de ez a szám 3 forintot nem ér... Vagy csak kell a film hozzá.... Mély búgó morajlás az egész, aztán dallamtalan vergődés és jó napot... De ettől még legyen isteni én is szeretném :)
0
2013. június 4., kedd 0:05
3448
Én meg most rendeltem elő ezt az albumot, annyira meggyőzött. :) Bízom benne, hogy Nolan azért rendesen vigyázott a projektre és Zack Snyder élvezetes filmet rakott össze. Régi Superman filmeket meg újra elő kellene vennem, már nem is emlékszem mikor láttam utoljára őket.
0
2013. június 3., hétfő 23:47
52684
Nekem egy ideje a meghittebb, vidámabb zenéi jobban tetszenek. Az új Supermant egyelőre fenntartásokkal kezelem amúgy is, mivel számomra a Christopher Reeve-es az etalon és ez valószínűleg teljesen más stílus lesz.