Elismerem, hogy nem egy könnyen befogadható muzsika, de ha egyszer magába szippant... :)
0
2013. január 7., hétfő 1:46
117
:D Hát ez tényleg nem egyszerű muzsika. Japán zenében egyébként nem nagyon vagyok otthon, csak van egy oldal, ahol ajánlotta. Mondom teszek egy próbát. Alapvetően engem a skandináv vonal érint. In Flames-Children Of Bodom-Soilwork-Arch Enemy stb. vonal. De már nyitnom kellett más irányba is... ;-)
0
2013. január 7., hétfő 0:23
2738
Sigh-t ismered? Japán avant-garde metal, kibaszott elmebeteg de profi cucc.
Én is csak most találtam meg a többit. Remélem hasonlóan, jó élményt fog nyújtani.
0
2013. január 6., vasárnap 17:14
2738
Belehallgattam az albumba, egész megkapó, majd jobban belemélyedek a diszkográfiába.
0
2013. január 6., vasárnap 14:38
117
A Blood Stain Child nevezetű japán együttes Epsilon című albumát. Stílusa a skandináv melodikus death metal és a metalcore környékén mozog. Női énekkel és elég sok trance-es elemmel. Szerintem zseniális!
Minden albumukon van néhány nagyon jó kis szám. Első koncertjükön 1991-ben voltam kint, akkor még ők voltak az Aurora előzenekara. Kicsit kinőtték őket azóta :-)
0
2012. november 8., csütörtök 17:29
8260
Megjelent az új TCS album! Csak a MOL kutakon kapható, a digis kiszerelés ára 990 ft...
Ezt hallgatom reggel óta, van rajta egy két egészen kiváló pillanat. A Mi a f*sz van szövege meg bruális(an) jó... :)
0
2012. november 6., kedd 0:26
34
Ez a fajta dubstep szerintem parasztvakítás, az eredeti szám közelébe sem érhet ez a feldolgozás. Ha már Florence + The Machine remix, akkor inkább:
A Green Day albumokon megyek most végig, nagy kedvencek. Időrendben az összesen!! Aktuális, különösen, hogy szegény Billie Joe Armstrong most elvonóra került. :-(( Jobbulást neki!
0
2012. november 4., vasárnap 0:01
4595
Most megy a Kabalapasi; ettől a számtól mindig jobb kedvem lesz: