Magnificent seven - James Horner utolsó műve...hát vannak benne olyan hangzások,mint a 80as évekbeli scifi-fantasy anyagaiban..meg olyanok is,amik braveheart körüli időkben születtek,néha vártam a skót duda hangját is... de felénél azt kell mondjam,inkább modoros,mint erős horneres album...
Még válogatások, előadók: Náksi vs Brunner (aka Vaksi és Bráner...): Sunshine2002 és Club Sandwich 2-3 főleg, Starsplash, Cascada (persze a tíz évvel ezelötti -hát, maradi vagyok, s erre büszke is... kövezzetek meg), "Nagyember" László: Juventus Mix 2002 Rap: Eminem - The Marshall Mathers LP, Cypress Hill - Greatest hits Még utoljára Huey Lewis & the News (az "jó öreg" Pat Bateman kedvencei is ők, ugyebár!), valamint szerelmese vagyok (nem úgy...) a Modern Talking-nak is, kb. már 10 éves korom óta! :)
Még Woody Allen egyik könyvének a címét idézném ismét: "Na, ennyit erről!"
0
2016. szeptember 14., szerda 13:27
3534
Mondjuk én szeretem a mostani zenéket is.
Dream Dance válogatásokat szoktam hallgatni, gyakorlatilag gyerekkoromban jelent meg belőle az első Németországban, de azóta is folyamatosan jelenik meg 3 havonta. Mindig a legújabb trance/dance/techno slágerek kerülnek rá.
Persze ott van fejlődés, mivel már 3 CD-s a válogatás, és digipacban jelenik meg :)
0
2016. szeptember 14., szerda 13:22
1194
De jó! :)
0
2016. szeptember 14., szerda 13:20
3534
Hasonló a zenei ízlésünk.:)
0
2016. szeptember 14., szerda 13:02
1194
Kösz! :) (Imádom a "régi" trance-t (oldschool Tiesto, Benny Benassi, Rocco, még példának)!! Viszont szabályosan okádom a mai zenéktől...vagy inkább csak kotyogó-visongó hangoktól... :( )
0
2016. szeptember 14., szerda 12:49
958
Naná, hogy számít, frankó album :)
0
2016. szeptember 14., szerda 12:39
1194
A hétvégén, délután bömböltettem még ezt, ha számít: Scooter - Stadium Techno Experience album.
Egy hazai online shop-ból. Ott a vinyl a favorit, de minden formátum jelen van: CD, SACD, DVD-Audio, BD-Audio, Vinyl... Egyelőre a Cambridge Audio 551R mellé csak Visaton Alto II van frontsugárzóként. Szóval csak a sztereóról tudok reális képet alkotni. Az viszont brutális, főleg az LPCM a maga 4,6 MBit rátájával.
0
2016. augusztus 4., csütörtök 19:30
14593
Erre nekem is fáj a fogam már jó ideje, annak ellenére, hogy megvan a kétlemezes Deluxe változata. Honnan sikerült leakasztani?
Grati hozzá, az 5.1-es keverés biztos brutál lehet, mivel az eredeti multitrack session szalagokról keverték.