Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2004. augusztus 2., hétfő 19:04
most épp velvet revolver-t
0
2004. augusztus 2., hétfő 17:31
A Nightwish-t én is csípem, a Deicide és a Hatebreed annyira nem kedvenc, a többit meg nem ismerem... :]

Nálam most Bleeding Through szól.
0
2004. augusztus 2., hétfő 17:29
nem is emlékszem mi az album címe, de ilyen számok vannak rajta: empty tankard, zombie attack :)))
0
2004. augusztus 2., hétfő 16:47
SpaceBeer :D
Hiaba a jo kis cincogos nemet metal nem megy ki a divatbol :DD
0
2004. augusztus 2., hétfő 16:01
tankard-tól nekem is van egy albumom.. régi szép metálos korszak :)
0
2004. augusztus 1., vasárnap 11:32
Jeux D'Enfants (Szeress,ha mersz) OST
Faithless - No Roots
Mogwai - Happy Songs for Happy People
0
2004. augusztus 1., vasárnap 6:46
Sonic Youth - I Love You Golden Blue
0
2004. július 29., csütörtök 2:17
giordanonak szevasz

THE PIXIES - GIGANTIC
0
2004. július 27., kedd 17:27
Nekem meg tegnap sikerult megvennem a Tesco-ban (hozza kell tenni nem remeltem, hogy Magyarorszagon ilyen CD-t lehet kapni) Filippa Giordano-tol egy szuper CD-t!
0
2004. július 27., kedd 16:50
sasha várva-várt mixét, az involvert hallgatom, s azt kell hogy mondjam kurvára tetszik. voltaképpen nem egyszerű mixről van, minden trackbe belenyulkált így félig-meddig szerzői albumről beszélhetünk. és még vmi, nagyon szépen szól, korrekt hangmérnöki munka! hál'istennek a global underground kezd magára találni.

itt a tracklista:
01 - Grand National - Talk Amongst Yourselves
02 - Shpongle - Dorset Perception              
03 - Petter - These Days                        
04 - UNKLE - What Are You To Me?                
05 - The Youngsters - Smile                    
06 - Spooky - Belong                            
07 - UNKLE - In A State                        
08 - Lostep - Burma                            
09 - Felix Da Housecat - Watching Cars Go By
10 - Ulrich Schnauss - On My Own
0
2004. július 16., péntek 23:44
most épp ezt:

0
2004. július 16., péntek 20:17
Jaja! Fripp télleg nem volt idevaló, bár én ezt már előtte sejtettem, viszont Levin bátyóra kíváncsi voltam, mit mondjak eléggé háttérbe szorult. Li'l Stevie remek volt, pláne hogy Sheehan bőgőzött és MacAlpine billentyűzött/gityózott! A Satriani blokk meg szuper volt, Matt Bissonette atomul bőgőzött, Satch pedig szokás szerint hozta magát. Még barátnőmnek is tetszett, pedig ő először hallotta őket (bár satrianiba már belekóstolt korábban), igaz szerinte Stevie kicsit a közönségnek játszott. (én nem bántam, főleg mikor együtt szólóztak a Billyvel meg a Tonyval az I'm the hell outta here-ben! :o)))
0
2004. július 13., kedd 11:31
te is voltál?? na, akkó jó!! őszintén szólva sztem robert fripp egy nagy rakás... sz*r volt. késve jöttünk, akkor már fönt volt egyedül a gityójával (ibanez les paul copy) és nyomta a k*kit. azt hittem, h. vmi intro, és ő poénból fölment v. vmi. ( modjuk amikor hátman voltak akkor már jobb volt.
  nekem satri a kedvencem, bár most sztem vai volt a legjobb. meg kicsit sokszor volt amolyan tremolozúzás a számok végén. (egyszer kétszer jó, de amikor minden szám végén ez van az má túlzás) (mondjuk nem volt semmi amikor vai ráfújt a gityójára, és üveghang lett belőle:)) ügyes a srác...)

az uccsó számot idézve: "keep on rockin' in the free world!!!"

szal télleg fasza volt.
0
2004. július 13., kedd 8:48
Letöltöttem, kicsit szokni kell a kontrollját, de nagyon aranyos! :)
0
2004. július 12., hétfő 21:33
Király volt tegnap a G3 koncert!
0
2004. július 12., hétfő 17:56
munkaba menet: the avalanches: since i left you
munka kozben: coltrane: the complete africa/brass sessions, jimi tenor: europa, moloko: statues, david holmes presents the free association, radiohead: live recordings ep, lola beltran, a mexikoi ranchero kiralynojenek ket valogatasa, tosca: dehli9, nearly god
0
2004. július 12., hétfő 17:04
yes!! :)
0
2004. július 12., hétfő 14:30
most éppen kraftwerket hallgatok, felvátva a tour de france és az autobahn c. albumot. furcsa, de a napoknam pont egy zenetopikot akartam indítani, de jamamura megelőzött.
0
2004. július 12., hétfő 13:22
Italo és Euro disco 85-ös évjárattól kezdve (a nagy kedvenc pl.:Rick Astley - Take Me To Your Heart), aztán a 90-es évek eurodance nem slágereit (Night People & Renick - Take Me Tonight) és még jó pár vocal house (Marisa Turner - Who's Gonna Kiss That Man), techno house (Disco Citizens - Footprint) valamint techno felvételeket (DuMonde - See The Light).
0
2004. július 12., hétfő 12:34
Na az előbb kifelejtettem a html elemeket. :]

0
2004. július 12., hétfő 12:32
Lalo Schifrin, Tim Buckley, Chuck Mangione.
0
2004. július 12., hétfő 12:31
http://www.interpunk.com/itemimages2/11653.gif

Erről az albumról a When Darkness Falls c. számot hallgatom. Ez szól a Freddy vs. Jason végén, amikor megy a stáblista.
0
2004. július 12., hétfő 12:03
Fear Factory: Archetype; új Slipknot!!!!
0
2004. július 12., hétfő 10:12
Hatebreed, Machine Head!!!!
0
2004. július 12., hétfő 9:10
uhuhu. első ránézésre húzós válogatás, ám philip glass mondtotta azt aphex twinről, hogy ő a modern kor egyik legnagyobb zeneszerzője. az biztos, hogy mozarti intenzitással tud új dolgokat felfedezni, de míg amadeus xix. századi popzenét gyárott, addig ő vmi egészen mást... classics: a digeridoo mekkora dance-himnusz, tényleg igazi klasszikus. :]
0