Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2004. július 9., péntek 18:20
Bruckner 8.
Berliner Philharminiker
Herbert von Karajan

A világ legszebb zenéje.
0
2004. július 9., péntek 18:18
Én egy Nirvana DVD-re vágyom
0
2004. július 9., péntek 17:28
épp most véleményeztem egy másik fórumon:

kb. 7-8x meghallgattam már az albumot, de még mindig nem fogott meg: a számok többsége túlságosan primitív, túl zajos, s úgy általában nagyon érződik rajtuk, hogy most vmi mást akartak csinálni. örülök, hogy a két nyekere háttérbe szorult, így aztán ez már csak egyszemélyes liam-projectnek tekinthető, leszámítva a rappereket, énekeseket, s mintha az egyik nótát johnny rotten énekelné... a két kedvenc: wake up call, the way it. a többi egyelőre felejtős.
0
2004. július 9., péntek 17:07
nagyot csalódom a Prodigy-ben most. ez az album majdhogynem hallgathatatlan..
0
2004. július 9., péntek 17:01
meglepő :]
0
2004. július 9., péntek 17:01
a cd nekem is megvan... valahol. csak tudnám, kinek adtam kölcsön. ilyen áron a dvd kihagyhatatlan, főleg, hogy ez még a legutóbbi - enyhén szólva lapos - albumukat megelőzően készült.

nagyon várom már az új nine inch nails albumot (egyre hangosabban zörögnek a szögek :), addig is kijöhetne a closure dvd-n, esetleg a fragile-klipekkel kiegészítve, hajh.
0
2004. július 9., péntek 16:51
Nálam is per pillanat az új Prodigy megy, meg egy Peter Gabriel;)

Aztán amiket még szeretek (filmzenén kívül persze;) : Rob Dougan, Crystal Method, Massive Attack, Enigma, Moby, Fluke, Juno Reactor, Paul Oakenfold,
aztán Phil Collins, Peter Gabriel, Craig Armstrong, Billy Idol, Snow, Fun Lovin' Criminals, Dido, Depeche Mode és Kraftwerk;) újabban, meg még ezer más, ami most nem jut eszembe. Magyar zenéket nagyrészt utálom, talán az Anima Sound System-et és a Neo-t kivéve valamennyire.
0
2004. július 9., péntek 16:40
Nekem most erre fáj a fogam!

0
2004. július 9., péntek 16:15
Nekem ugyanez van meg, csak CD-n (eredeti, nem másolt). Gyakorlatilag másodpercre ugyanaz, mint a DVD, persze video és az utolsó bónusz szám nélkül. Persze a DVD is vendégeskedett nálam többször. Eszméletlen jó anyag.

Amiket általában hallgatok: Pink Floyd, U2, Dead Can Dance, Lisa Gerrard, Chemical Brothers, Jarre, Mike Oldfield, Yoko Kanno, Joe Hisaishi, Moby, Fluke, Madonna. Elég vegyes...

Leginkább a PULSE koncert DVD-t várom a Pink Floyd-tól, mivel csak CD-n van meg, és még semmilyen formában nem láttam, néhány lélegzetelállító fényképtől eltekintve.
0
2004. július 9., péntek 16:14
A legjobban a U2, Phil Collins, Red Hot és Robbie DVD-imet szeretem. Megunhatatlanok. :)
0
2004. július 9., péntek 15:59
kraftwerket
0
2004. július 9., péntek 15:11
undone - the sweater song klipje még faszább, az is jonze, egy egysnittes performance klip, felvették vagy 25-ször azt az egy snittet, a végére már kurvára unták, és elmarháskodták az egészet, naná, hogy az egyik elbaromkodott verzió lett a végleges.
0
2004. július 9., péntek 14:54
a buddy holly verhetetlen, meg úgy általában a jonze-klipek. :]
0
2004. július 9., péntek 14:10
nálam most éppen weezer szól, kollegák legnagyobb "örömére"

apropó weezer, cimborám vett pólusban egy weezer dvd-t, istenkirály, rajta összes videóklip (majdnem mindegyik 10 pontos, főleg a spike jonze darabok, de a muppet show-s móka mindent visz), meg egy csomó marhaság, backstage baromkodások, ilyesmik, rikta vicces fiúk ezek.
0
2004. július 9., péntek 14:06
ezaz!!!!!
ilyen pillanatokért érdemes élni!
;))))))
0
2004. július 9., péntek 14:05
wow! egy másodperccel megelőztél. :]
0
jó is az. :]

most nézem, hogy a sendit.com ismét felvette a katalógusába az everything, everything koncertet, méghozzá rongyos 5 fontért! jippi!!!

0
itten maj' nem soká má' lesz

0
2004. július 9., péntek 14:00
Non Stop Hip-Hop
The Up in The Smoke Tour(Dr.Dre ; Ice Cube ; TQ ; Eminem ; Snoop )

0
2004. július 9., péntek 13:54
mivel imádom a jó klipeket - és a legjobb újhullámos rendezők mind klipekkel kezdtek -, ezért a klipgyűjtemények állnak közelebb a szívemhez, de egy-két jó koncertet én sem tagadok meg. régóta fáj erre a fogam, csak épp sehol sem kapható:

0
2004. július 9., péntek 13:38
én egy jó kis aerosmith koncert dvdnek örülnék......
Amúgy sztem dvd-n igazából a "koncert zenei dvd"-ket érdemes megvenni.sztem egy sima video collection nem egy nagy cucc általában, de egy jó kis koncert dvd az már döfi :)

én eztet szeretem:

de jó lenne már végre egy igazi jó minőségő jacko lemez is.....
amúgy még a '90es évek "díváit" szeretem dvdn.....
0
2004. július 9., péntek 13:22
no, ez erőteljesen OFFtopik, de három mozibuziból minimum kettő zenebuzi is, meg amúgy is nyomulnak az egyre jobb zenei dvd-k, itt az xpressen is. sz'al lehet rizsázni arról, hogy ki mit szeret úgy általában, vagy épp most mit hallgatsz.

én pl. az új prodigy albumot (always outnumbered never outgunned), de nem tudom nagyon szeretni. keith és maxim irritáló rinyálása kissé háttérbe szorult, a zenék viszont olyanok, mintha baltával vágták volna össze őket, s túlságosan rövidek ahhoz, hogy az otromba alapokból vmi hangzatos fejlődjön ki... mondjuk, a the way it thrilleres alapja baromi jó.
0