Jó, igazad van, de most akkor szent a béke vagy küldesz hadüzenetet? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 21., kedd 14:53
13392
Azt hitted, Te megúszod tesztelés nélkül? Sosem felejtek, és rosszul gondoltad, ha úgy hitted, Te nem vagy része a játszmámnak.
Eddig ONtopic, most pedig OFF :)
éreztem, hogy nem vagy biztos magadban, ezért forszíroztam, hogy köteleződj el valamelyik véleményoldalon, mert magadat tévesztetted meg azzal, hogy rossz érvekkel támasztottad alá saját magadnak a végkövetkeztetést. Épp ezért nem tekintettem vitának.
0
2010. szeptember 21., kedd 14:34
16092
Muszáj egy kis megbánást tanúsítani, mert olyan segítőkész és rendes volt Creeper, múltkor pedig olyan hülyeségeken vitatkoztunk, hogy nem is érte meg. :-) De szerintem már ő is elfelejtette. ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 21., kedd 13:48
8977
Jó olvasni emberi hangvételű, megbánó hsz-oskat is! :D Úgyis egy csomó gyűlölködés megy szinte minden fórumon, grat ezért! :)
0
2010. szeptember 21., kedd 13:46
16092
Köszönöm Neked is creeper, rendes vagy, hogy segítettél. A múltkori Ha/Ver vitánkért meg bocs. ;-)
0
2010. szeptember 21., kedd 13:42
16092
Tökéletesen megnyugtattál, köszönöm szépen. Így már tudom, hogy melyikből mit vegyek meg. KÖSZI!!!
0
2010. szeptember 21., kedd 13:38
1256
Szóval röviden összefoglalva. Szerintem a Fűrész-saga élvezetéhez simán elegendő a mozis verziók ismerete. Nyilván a rendezői árnyalja a képet, de a mozis is abszolút elég. Egyedül a 4. rész jelent meg nálunk 2 lemezes formátumban, az 5. & 6. rész a rated verzió, sajnos az unratedet nálunk nem adták ki. Az 5. rész BD kiadása a mozis verziót tartalmazza.
Remélem tudtam segíteni egy kicsit...
0
2010. szeptember 21., kedd 13:37
13392
Én sosem láttam a hatodik részből extra nélküli változatot - a borító is kitér az extrákra. A hatodik résznél végre van egy kisfilm (igaz, baromi rövid) a nővérkés promókról. :)
0
2010. szeptember 21., kedd 13:30
16092
Köszönöm creeper a hasznos információkat. Eddig az első 3 részt láttam, a 2. és 3. részt egy napon, egymás után néztem meg, és rohadtul tetszik a folytatás. Ezért érdeklődtem, hogy a 4. részvől melyik verziót érdemes beszerezni, de meg fogom venni mind a kettőt, és megnézem őket egymás után. Az ötödik részt kicsit pofátlanul olcsón szereztem be (500 Ft volt) és ebből nem tudtam van-e másik kiadás, de itt Xpress-en csak egyféle verzió van. A hatodik részből is olvastam, hogy kétféle kiadás készült, egy extrákkal ellátott és egy nem olyan. :-) Ez igaz? Vagy offline honnan tudom majd meg, hogy melyiket vásárolom meg?
0
2010. szeptember 21., kedd 13:23
13392
Nekem pl. fogalmam sincs, hogy az első három részből melyik verziót adták ki itthon, de nem is zavar a dolog, mert a történet lényegét tekintve maximálisan teljesértékű élményt nyújtanak.
0
2010. szeptember 21., kedd 13:22
16092
Én sem tudom már tényleg. A 4. rész 2-féle kidása teljesen bekavart nálam, az 5. részből meg egyféle kiadás készült, szóval kicsit képzavar van...
0
2010. szeptember 21., kedd 13:12
4078
Jól megzavarja az embert, ha a vágatlan rendezőiket akarja begyűjteni a sorozatból. Én nem veszem, de nagyon már én se tudom követni. Talán a negyedikig nem volt külön rendezői, ott lett és onnantól párhuzamosan van egy mozis meg egy rendezői?
0
2010. szeptember 21., kedd 13:11
16092
Értem, akkor ezek szerint nem fogok semmiről lemaradni, ha a DVD-n nézem meg a filmet?!
0
2010. szeptember 21., kedd 12:50
13392
A beharangozó szerint így volt, de végül senki nem erősítette meg, melyik van a BD-n.
0
2010. szeptember 21., kedd 11:50
16092
De ha BD-n is a mozis változat van, akkor melyik BD-re írtad, hogy azon a rendezői változat van?
0
2010. szeptember 21., kedd 11:15
8977
DVD = 90 perc, BD = 93 perc, ami az átváltás miatt ugyanaz!
0
2010. szeptember 21., kedd 11:14
8977
Az 5. rész esetében a BD-n is csak a mozis van! Nézd meg a hosszát!
0
2010. szeptember 21., kedd 9:59
13392
Megerősített információk szólnak arról, hogy az unrated változat szerepel a BD-n? Mert a kiadó vonakodott válaszolni.
0
2010. szeptember 21., kedd 9:24
6264
Az 5. résznek a mozis változata van a DVD-n,a rendezői pedig a BD-n.
0
2010. szeptember 21., kedd 8:56
16092
Creeper!
Ezek szerint az ötödik résznek is van 2 kiadása? Vagy a DVD-n van rajta a mozis és rendezői? Csak azért kérdem, mert tudtommal egyféle kiadása létezik az ötödik résznek...
0
2010. szeptember 20., hétfő 15:35
52685
Erre emlékszem én is, csak akkoriban még nem érdekelt a sorozat, később vettem meg őket.
most posts by TM
0
2010. szeptember 20., hétfő 15:20
1130
A fűrész 4-ről jut eszembe, hogy a boltban(nem az xpressen), felcserélték a 2 lemezes és az 1 lemezes árát, így az 1 lemezes áráért jutottam hozzá a 2 lemezeshez. Nem semmi baki volt a bolt részéről:)
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:42
16092
Ment mail.
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:41
16092
Megveszem mindkettőt. :-)