Keresés

Fűrész IV. (DVD)

2010. szeptember 20., hétfő 13:41
Köszönöm a részletes választ. Sajnos akkor mindkét kiadványt meg kell vennem, mert úgy biztosan nem maradok le semmiről. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:24
Tadam, dobj nekem egy mailt légyszi!
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:21
Nekem előbb a szimpla volt meg, mivel nem is olvastam el, hogy létezik belőle másik verzió is. Miután felhomályosodtam, gyorsan megvettem a kétlemezest is. Viszont az úgynevezett "soft verziót", tehát az egylemezesen lévőt még egyszer sem láttam, így összehasonlítási alapom nincs.
most posts by TM
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:18
Az egylemezes kiadáson a moziváltozat van, a duplalemezes a rendezői változatot tartalmazza. A Fűrész-filmeknél az "unrated" nem csak azt takarja, hogy durvább és véresebb, hanem olykor alternatív jelenetek is helyet kapnak, illetve egyes vágóképeket hol előbb, hol később illesztenek be egymáshoz képest, sőt, az ötödik rész esetében konkrétan emlékszem arra, hogy a moziverzió tartalmazott olyan kis jelenetsort, melyet a rendezői változat nem.

A negyedik rész extra lemezén érdekesnek tűnő extrák várnak, melyek a várakozásokkal ellentétben halálra untattak, ráadásul a rendező abszolút nem tudott szimpatikus képet kialakítani magáról számomra.
Meg aztán, az egylemezes kiadáson lévő extra kisfilm nincs rajta a duplalemezesen.

A film élvezhetőségéhez tehát elegendő az egylemezes, totális elmerüléshez és átéléshez ajánlható a duplalemezes, feltétlen rajongáshoz mindkettő.
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:08
Szeretnék a Fűrész-kollekció tulajdonosaihoz szólni.
Tervezem a 4. részt megvásárolni, csak azt nem tudom, hogy melyik kiadást válasszam?! A 2 lemezest vagy az 1 lemezest? A film maga 95 perces, tehát egyik kiadáson sem hosszabb? Valamint szeretem az extrákat, tehát akkor a 2 lemezest válasszam? Segítsen valaki dönteni! :-)))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0