Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. október 16., péntek 20:05
Helló XPress!

A megjelenések között október 27.-ei dátummal "felbugyogott" a korábban törölt Jason-maszkos Péntek13 DVD. Nehogy vita legyen belőle, lehet, hogy érdemes lenne kivenni onnan.
0
2009. október 9., péntek 19:09
3063. hsz.
0
2009. október 9., péntek 19:02
Ezt szerintem csak én nem értem... :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. október 9., péntek 15:39
Egy kis javaslatom lenne.
Megrendeltem 2 dvd-t (nem azonos időben) és a szállításra legkevesebb 2 terméket írtam.
Az egyik adatlapján szállításra azonnal volt írva és arrol jött is a mail hogy félretették.
De kb 20 nappal késöbb megrendeltem a 2.dvd-t is amire szállításra 1-5 munkanap volt írva.
Gondoltam hogy akkort az 1.dvd benne lesz még a 30 napban így eggyüt át tudom venni őket.Egy héttel késöbb  az 1.dvd röl jött egy mail hogy márt csak 5 napig teszik félre.Mivel ez idő alatt nem néztem fel az oldalra gyorsan megnéztem hogy a 2.dvd vel mi a helyzet.Akkort láttam hogy szállításra be van írva hogy bizonytalan.
Ilyen esetekben nem lehetne megoldani hogy küldjenek egy újabb mail-t hogy az egyik megrendelt dvd  státusza megváltozott és nézze meg az illető az adminisztációjában?
Ha napra pontosan valaki rendelné meg(mondjuk a 25.napon) akkort bukhatja a rendelt első dvd-jét.
0
2009. október 9., péntek 15:28
Nekem is töröltek ki nem egy akciós áron hirdetett filmet (ami most teljes áron azonnal szállítható), pedig még az akció ideje alatt rendeltem meg. Ami azt illeti, nem vágott földhöz a dolog, beszereztem máshonnan, mert aggódtam, hogy végleg elfogy, ami a jelen viszonyok között nem is lett volna elképzelhetetlen...
most posts by TM
0
2009. október 9., péntek 14:55
Ezt is a héten tudtam meg... Pedig ma vagy hétfőn hozza ki a futár a csomagom, és A szajré c. film nagyon kellett volna, de törölték egy hete. Most meg visszadrágult duplájára úgyhogy ennyiért nem kell.
0
2009. október 9., péntek 14:28
A kínai hackerek miatt van letíltva.
0
2009. október 9., péntek 13:16
Xpress!

A filmek adatlapjain az arhív kritikák miért nem olvashatóak? Nekem folyamatosan nem megjeleníthető az oldal.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. október 6., kedd 20:59
Szia Robi!

Ma is - mint minden hónap elején - voltam pakk(ok)ért és ilyenkor szoktam visszavinni az előző hónapi "termésből" a karcos korongokat. Most hat db lett volna, de egy igen morcos hölgy hármat visszahozott, hogy ő bizony ezeket nem cseréli. A miért kérdésre az volt a válasz, hogy annyira nem karcosak és a kiadó nem veszi vissza Tőletek őket. Na most kérdem én: ha nekem akár csak esztétikai okból nem felel meg egy DVD-állapota - mert mondjuk annál tényleg karcosabb, mint amit elviselek - , akkor mi lesz a megoldás? Tudom, hogy nem vagytok multi, ahol azonnal cserélik, de én mondjuk szeretek (szeretnék) Nálatok vásárolni a későbbiekben is. Ilyenkor nem lehetne esetleg rápillantani az illető Xpress-es múltjára, meg hogy mennyit is vásárol Nálatok havonta?

Amikor a srác hátravitte a hat DVD-t, a morcos hölgy egyből kidugta a fejét és jól végigmért: szinte sejtettem, hogy lesz valami... sem időm, sem energiám nem volt vitatkozni.

Üdv: Gábor
0
2009. szeptember 26., szombat 19:05
köszi srácok :D
0
2009. szeptember 26., szombat 19:04
Biztos, ami biztos alapon írd be a Rendelési beállításoknál a EGYÉB FONTOS MEGJEGYZÉS A RENDELÉSEKET FELDOLGOZÓ KOLLÉGÁNAK rubrikába, hogy még meddig tegyék félre, és akkor nem törlik a lejárt idejű DVD-t.
0
2009. szeptember 26., szombat 19:00
én a normál lejárat után általában 1.5 hét után szoktam átvenni - ilyen vagyok, de én átveszem. sztem nem leszel kiküldve az osztályból emiatt.
0
2009. szeptember 26., szombat 18:53
Xpress, máig tettetek félre egy DVD-met. Ha még marad pár napig az gond, vagy most izibe csomagoltassam össze a csomagot?
Köszi
0
2009. szeptember 26., szombat 16:13
Már nem azért, de a Tűzhányó elég viccesen mutat a Pixar filmek között:)
0
2009. szeptember 26., szombat 13:16
Megy ez, kérem szépen. :)
0
2009. szeptember 26., szombat 12:58
Jó lesz, csak most eltűnt a Mokép-címke. :)
0
2009. szeptember 26., szombat 11:59
A frissen akcióba került termékek között a 151-204. sorszám között SPI- és Budapest Film-kiadványok is szerepelnek, viszont az aktuális akcióknál még nincs olyan címke, ami rájuk mutatna.
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:33
Közben eltűntek :) Azokról a horrorokról van szó, amikről írtam egy hírt. Halloween október lesz a Budapest Filmnél, hogy a horror rajongók is kiélhessék magukat. :)
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:32
Közben eltűntek :) Azokról a horrorokról van szó, amikről írtam egy hírt. Halloween október lesz a Budapest Filmnél, hogy a horror rajongók is kiélhessék magukat. :)
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:30
Az összes horror :)
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:30
Azért kérdeztem, mert tegnap, amikor néztem a listát, egy BuFi sem volt ott. Közbe belemászott ezek szerint pár, aztán meggondolta magát és rájött, hol a helye.:)
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:29
hehe, javítva
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:29
pl 1408
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:28
Melyik BuFi azok közül?
0
2009. szeptember 24., csütörtök 21:05
A Corner filmes akcióba belekeveredett egy csomó BuFi kiadvány. Lehetne javítani? :)
0