Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. szeptember 17., csütörtök 0:02
Igen tudjuk, azon az oldalon keresztül támadták a kínaiak egy ideig az oldalt, ezért levettük és dolgozunk az átalakításán.
0
2009. szeptember 16., szerda 23:46
Mostanában nem tudom megnézni a filmek archiv kritikáit.

0
2009. szeptember 15., kedd 16:39
Az eladó dvd topikban elrontottam a hsz-t. A kép nélkülit légyszi töröljétek, mert 2szer ment.
Köszi
0
2009. szeptember 15., kedd 14:42
:) ezzel nem csak te vagy így :)
0
2009. szeptember 15., kedd 14:37
"herzanmika" nem kissé pofátlan 5 egymás utáni eladó-hirdetéséből kérem töröljetek legalább négyet.
0
2009. szeptember 15., kedd 14:36
A feltöltögetés még hagyján, de a link csatolása számomra szintén kínaiul van. :))
Köszi a tippet, remélhetően az Xpress válasza alapján a kolléga nélkülem is boldogulni fog, sőt áldozatkész segítségem nélkül talán már rég megoldotta volna a problémát egyedül is. :))
0
2009. szeptember 15., kedd 14:33
Oké, köszi. Továbbítottam a kollégának ezt az infót, ezek után remélhetően ő is meg tudja oldani a dolgot.
0
2009. szeptember 15., kedd 14:33
Oké, ezt én is így gondoltam, meg is értem az indokot, csak éppen a magamfajta laikusnak ilyenkor lövése sincs, hogy mi a hézag, ezért rengeteg időt elszüttyögtem azzal, hogy különféle variációkat gyártottam a lista alapján.
0
2009. szeptember 15., kedd 14:18
Korábban Lord Picard írta, hogy megoldás lehet, ha feltöltitek excelben a listát valahova (fájlmegosztó) és annak a linkját teszitek ide be.
0
2009. szeptember 15., kedd 14:17
A Quadro_phenia szó a problémás. Ebben szerepel egy SQL parancsszó.
0
2009. szeptember 15., kedd 14:13
A cenzúrázott szavak nem azért vannak, hogy az eladóval kiszúrjanak, hanem biztonsági okokból.
0
2009. szeptember 15., kedd 14:04
Oké, de hát már kitöröltem a rendezők, a színészek és a forgalmazók nevét, tényleg csak az árak, a magyar címek és a kolléga e-mail címe maradt. Azt viszont nem tudom kitörölni, hogy például ROBIN ÉS MARIAN, elvégre ez is egy eladandó DVD-je lenne, amelynek ez a címe. Oké, hogy az egy gesztus, hogy az Xpress lehetőséget ad a vevőinek, hogy nála hirdessék az eladandó DVD-iket, de vagy nem kéne erre lehetőséget adni, vagy nem kéne cenzúrázott szavakkal megnehezíteni ezt a csereberét. Biztos van, aki kihívásnak tekinti, hogy kitalálja, melyik az a szó, amely miatt egyáltalán nem tudja a portékáját hirdetni, de hát nekem lenne más dolgom is, mint ezzel kísérletezgetni. Engem egyébként nem érint ez az egész eladásos dolog, egyszerűen csak segíteni szerettem volna egy kollégának, aki megkért erre.
0
2009. szeptember 15., kedd 13:43
Bármilyen idegennyelvű cím vagy név gondot okozhat, nekem pl. a Sound-card, mint kiadó (kötőjel nélkül) okozott problémát - ez a gond egy idegen hangzású filmcímrészletnél is probléma lehet.
0
2009. szeptember 15., kedd 13:22
T. Xpress!

Még mindig aktuális a korábban felvetett problémám:

Az egyik kolléga napok óta próbálja feltenni eladó DVD-inek a listáját (rég lejárt a 168 órája), de elküldéskor hibaüzenet jelenik meg azzal, hogy térjen vissza a főoldalra, és az üzenete sem jelenik meg. Az én közreműködésemet kérte, de én is ugyanígy jártam. Ez azért is furcsa, mert esetemben a 168 órás moratórium fel sem vetődhetne még, mivel nem szoktam abba a topikba írni. Mi lehet a probléma, hiszen két külön gépről próbálkozunk, és ahogy látom, mások viszont hozzá tudnak szólni a topikhoz? (A lista egyáltalán nem hosszú.)

A dolog annyiban változott azóta, hogy próbálkoztam egy harmadik géppel is, illetve a listát radikálisan lerövidítettem, és csak az árakat és a filmcímeket, illetve az elérhetőséget hagytam meg. Továbbra sem tudom azonban feltenni a listát, mert elküldéskor az az üzenet jelenik meg, hogy hiba történt, térjek vissza a főoldalra.

Köszönöm a választ, ha lesz.

Tisztelettel:

field
0
2009. szeptember 13., vasárnap 0:56
Szépen néznétek ki a tacskóban a DVD soron filmeket válogatva... :-))))))))
0
2009. szeptember 13., vasárnap 0:12
És lenne, aki színes nevet akar, lenne, aki addig nem lenne hajlandó nevet íratni rá, míg nem teljesül egy kívánsága (bocsi mindenkitől xD)
0
2009. szeptember 12., szombat 23:58
a nicknév nem is annyira fontos, mert azzal csak a baj van - ugye azt mindenkinek külön le kell gyártani -.
0
2009. szeptember 12., szombat 23:56
hát egen az EMBER mázsánál kezdődik :)
0
2009. szeptember 12., szombat 23:47
ha lesz XXL-es méret, akkor van még egy vevő!!! ;) necsak a cingárokra és a csöppekre gondoljanak! :D
0
2009. szeptember 12., szombat 21:57
már én is többször ajánlottam, , plusz 1 fő
nicknév a háton, hogy megismerjük egymást a tacskó duris kosaránál:)
0
2009. szeptember 12., szombat 21:42
terveztek - már írni sem tudok :S
0
2009. szeptember 12., szombat 21:42
Szia Xpress/Robi,

Párszor már volt itt a fórumon beszédtéma, nem terveztetek egy Xpress.hu feliratú (+ rohangáló kiskocsi) hímzett pólóinget?

Nem tudom mekkora igény lenne erre - és mennyire bonyolult egy ilyet levezényelni -, de szerintem egy kérdést megérne. Egy darabot már biztos eladtatok :) Szerintem sokan lennénk reklámhordozók :)

Köszi
0
2009. szeptember 12., szombat 19:19
Egy tipp: feltölteni egy fájlmegosztóra excel fájlban? És persze felhívni a figyelmet a hirdetésben, hogy lehet már nem lesz meg a listáról egy film, mire írnak neki.
0
2009. szeptember 12., szombat 18:49
Más tippem nincs, a nevekkel lehet gond. De az is lehet, hogy tévedek.
0
2009. szeptember 12., szombat 18:46
Köszi a tippet, de nem tudom, mi lehet a gyanús a rendszernek. A filmcímek magyarul vannak, angolul egyedül az alkotók és a színészek neveit említi, illetve a forgalmazók nevét. Nincs semmi olyan kitétel, hogy „kapja be, aki nem vesz legalább kettőt” stb. :))
0