Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. augusztus 24., hétfő 20:56
Kérdőjel nekem vagy kérdőjel Robinak?
0
2009. augusztus 24., hétfő 20:53
?
0
2009. augusztus 24., hétfő 20:31
A fóoldalon ugyan nem látszik, de az új termékek listájában az újak közt ez látható. Véletlen vagy készül valami? :)

0
2009. augusztus 24., hétfő 18:58
Én már kértem.:) De nem kaptam. És xpress bannert is az extrára, hogy könnyebb legyen visszalépni. Azt sem kaptam.:((
0
2009. augusztus 24., hétfő 18:22
A dvdextrára "válasz erre" funkciót kérek.:)
0
2009. augusztus 20., csütörtök 15:42
Annak kifejezetten örülök, hogy másokkal ellentétben a szenilitás még nem ért utol.
most posts by TM
0
2009. augusztus 20., csütörtök 15:34
Vannak, akik mindig aszerint váltogatják zenei és filmes kedvenceiket, politikai nézeteiket stb., hogy éppen kinél akarnak bevágódni, miközben úgy tesznek, mintha ezáltal csupán sokoldalú érdeklődési körük és nyitottságuk nyilvánulna meg, nem pedig az, hogy valójában a negyedik X tájékán sincsen önálló egyéniségük. Volt idő, amikor például Tatabányán is nagyobb respektje volt az amerikai „fapiná”-nak (nyilván én is írtam már olyasmit, csak nem emlékszem rá, hogy Nicolas Cage egy fasz vagy valami hasonló), de jómagam kifejezetten boldog vagyok, hogy ezek az idők már elmúltak, és őszintén remélem, hogy a történelem ez esetben nem fogja ismételni önmagát.

Akik valóban ismernek engem, és nem csak láttak már, azok tudják, hogy senkitől nem vártam, és most sem várom el, hogy benyalja magát nálam azzal, hogy a kedvenceimet dicsérgeti, hiszen ennek fordítottja sem történik meg alapos indok nélkül. Legjobb barátaim és ismerőseim között például nincs egy sem, aki kedvelné Pasolinit, sokan közülük kifejezetten ki nem állhatják Lundgrent, vagy azt se tudják, ki az a Faye Dunaway. Ettől még mindegyikükkel jóban vagyok, mert barátságunk nem ezeken a jelentéktelen és másodlagos dolgokon alapul, elvégre már nem vagyunk tinédzserek. De hát mindig vannak és lesznek olyanok, akik úgy gondolják, az ilyesmiken múlnak a valódi emberi kapcsolatok, és állandóan ezen a szinten kell fogást találni az exismerősökön.
0
2009. augusztus 20., csütörtök 13:32
Van, aki sosem hagy ki egy ziccert sem, hogy a neki unszimpatikus művészeket ócsárolja, amikor egyszer az övét illetik negatív jelzővel, rögtön jön az álszerény kétszínű stílusával. Ez a szánalmas.
most posts by TM
0
2009. augusztus 20., csütörtök 13:16
Sajnálattal – de a csodálkozás legcsekélyebb jele nélkül – látom alant, hogy ezen hozzászólásod, illetve az arra adott válaszom újabb ürügy lett a szánalmas üzengetéshez.

Biztos vagyok abban, hogy nélkülem is tudtad, amit most fogok írni, mindenesetre megerősítelek benne: amikor szükségét érzed, nyugodtan szidhatod bármelyik kedvencemet is, akár halott olasz rendezőről, akár túlplasztikázott öreg amerikai színésznőről, akár szerény színészi képességekkel megáldott skandináv izomfickóról, akár bárki másról van szó. Én nem sértődöm meg, más viszont kifejezetten boldog lesz.
0
2009. augusztus 20., csütörtök 3:35
Inkább a fapina dunavajt.
most posts by TM
0
2009. augusztus 19., szerda 21:38
hisz én sem szidhatom minden szövegemben nicolas cage-et. :)

Miért nem? Én például lelkesen bólogatnék hozzá. :))
0
2009. augusztus 19., szerda 19:38
Egy frappáns átkötéssel bármi megoldható. :)
most posts by TM
0
2009. augusztus 19., szerda 19:08
Így van. A legtöbb ember elfogultsága nem abban nyilvánul meg, hogy a film rendezője zsidó-e, homoszexuális-e, ateista-e, liberális-e, balos-e stb. amit minden egyes kritikában hangoztatna. Szerintem a zsidó-komcsi-libsi hármasságtól nem is látja a filmeket...
Ezért írom: amiket szid azokat meg kell nézni! Fellini, Spielberg, Pasolini, Argento, Fulci, Bava (itt általában nem tudom, hogy Marioról vagy a fiáról beszél), Jancsó, az anime műfaj nagyjai stb. Mondhatna még pár filmes zsenit, de minimum nagy rendezőt:)
0
2009. augusztus 19., szerda 19:08
hol olvasgató K? izgatott lettem.
0
2009. augusztus 19., szerda 19:00
persze, de az én kritikáim nem arról szólnak, hogy ez és ez mekkora kókler, miközben szerencsétlen flótásnak semmi köze az írásom tárgyához.

hisz én sem szídhatom minden szövegemben nicolas cage-et. :)
0
2009. augusztus 19., szerda 18:37
Szerintem elfogultság minden kritikaíróban van, benned, bennem, bárkiben. Viszont egyformán működünk, én sem veszem komolyan a ktirtikákat, tán épp ezért.(?) :)
most posts by TM
0
2009. augusztus 19., szerda 18:30
Köszönjük, örömteli hír :) Majd addig is körmölök pár kritikát már a gépen, és majd publikálhatom őket megfelelően (remélem :D).
0
2009. augusztus 19., szerda 18:25
nekem még a jó Kritikákat is nehéz komolyan vennem, mert ha egy adott színész vagy alkotó K kedvére való filmet készít, akkor onnantól kezdve az illető szent, még a felmenői és az utódjai is szentek, fordított esetben pedig csak kóklerekről, kommunistákról, múlttagadókól, stb-stb. lehet beszélni.
0
2009. augusztus 19., szerda 18:14
szerintem is sokszor elég jókat ír K :)
0
2009. augusztus 19., szerda 18:12
Szerintem vannak K-nak jó kritikái, a gond akkor van, amikor valóban sárdobálásba fajul a jobb sorsra érdemes írás és vég nélküli chat-szerű valamibe hajlik az egész. S még itt sem elsősorban az a problémám, hogy mi a tartalom, hanem az, hogy az már nem kritika. Más irományát is kiszórom, ha abban üzengetések, terefere van, mivel az a chatbe való - vagy adott esetben oda sem.
most posts by TM
0
2009. augusztus 19., szerda 18:03
Sok sikert!
0
2009. augusztus 19., szerda 17:39
K motiváló hatású? :)
0
2009. augusztus 19., szerda 17:39
Köszi :)
0
2009. augusztus 19., szerda 17:36
Szintén az új oldalon. Remélem hamarosan indulhat egy béta verzió.
0
2009. augusztus 19., szerda 17:36
Rendben.
0