Dolgozom az új oldalon, ahol alapból csak a már normálisnak minősített kritikák jelennek majd csak meg, az üldözési mániás, rasszista szalonnácik hozzászólásai pedig alapból tűnnek majd el a süllyesztőben. A kritikák szűrése gyakoribb és szigorúbb lesz, a valódi és normális kritikák íróit majd ösztönözzük is, a semmirevaló hozzászólásokat pedig kigyomláljuk, vagy alapból nem engedjük megjelenni. Nem merek időpontot mondani, de K ámokfutásai mindig újabb energiákat adnak, és igyekszem.
0
2009. augusztus 19., szerda 16:27
4078
Én támogatom. Fárasztó már mindenhol Gázát, palesztinokat, zsidókat, libsiket, kommunizmust, erkölcsrombolást meg hasonlókat olvasni... Vagy legalább legyen egy ignore funkció, hogy ne kelljen látnom egyetlen hozzászólását se.
0
2009. augusztus 19., szerda 14:54
6697
Valahogy nem lehetne egy régi "jóbaráttól", az egybetűstől megszabadulni? Nem fröcsöntött fröcsögések érdekelnének a kritikák olvasásakor. Lehet elsőre még dühítő, másodjára már kínos hülyeség, harmadjára már csak szimplán felesleges hülyéskedésnek adnak teret az ő "kritikái".
0
2009. augusztus 16., vasárnap 21:21
16458
Szia Xpress,
A teljesített rendeléseknél megoldható lenne egy szummázás, hogy tudjam mennyi a végösszeg (tudom, papír, ceruza...)? Mint ahogy a kiküldött levélben is van.
Köszi.
0
2009. augusztus 16., vasárnap 21:01
44
Kedves Xpress! Arról szeretnék érdekldni hogy a rendelés alatt lévő filmeknél ez a fajta ár kiírás (miszerint az áfás rész külön van írva) véglegesen marad, vagy csak ideiglenes? Mert ha végleges akkor nem lehetne a beállításoknál egy funkció, hogy a régi verzió szerint legyen az ár kiírva? Engem valamiért nagyon idegesít ez a fajta kiírás és nem csak azért, mert hogy milyen gáz, hogy ilyen sok az áfa (azért is) hanem mert a mulkor is csak egy perce feljöttem egy filmnek ott megnéztem az árát és abszolút a rossz összeget jegyeztem meg.
0
2009. augusztus 10., hétfő 17:02
13392
Támogatom a bannert.
0
2009. augusztus 10., hétfő 16:56
9489
Zsolt-Lee ötlete mellett plusz egy szavazat és egy újabb felvetés.(abból mindig akad) Bár ez inkább a dvdextrát érinti, csak ott nincs építő kritikás, javaslatos topik... Szóval, nem kaphatna az extra egy xpress bannert, hogy egyszerűbb legyen visszanavigálni? Urak?
0
2009. augusztus 8., szombat 10:50
616
Kedves Xpress!
Már többször volt kérés, de semmi reakció nem jött rá! Kérlek, hogy rakjátok már rendbe, hogy a blu-ray filmek ne a DVD-k között jöjjön fel...
Éppen szerettem volna megnézni a régi megjelenések közül, hogy melyik lehet még érdekes, mielőtt sok más kiadvány sorsára jutna és bizonytalan státuszba kerülne. Így viszont gáz, hogy a blu-ray fülben rengeteg film nem található meg.
0
2009. augusztus 7., péntek 14:16
40
Azt meglehetne oldani hogy ha nincs előrendelt termékem, csak félretett, akkor is összeadja az árakat a rendszer és feltüntesse az összeget? Sokkal kényelmesebb lenne ha nem nekem kellene összeadnom tízen valahány film árát.
0
2009. július 29., szerda 23:51
7252
Azokat a következményeket mindenki szívesen viselné! :-D
Lassan mondjuk már kaphatnék egy "Örökös Tag" titulust, mert a havi "DVD-s kredit-keretet" csak itt költöm el... ;-)
0
2009. július 29., szerda 23:26
52685
Persze érthető, hogy valamilyen szinten rendnek lenni kell, de hát igen, nem tegnap regisztráltam... na meg nem szívesen fizetnék emiatt 4-5 ezerrel többet a Ghibli-dobozért. De ha íly közvetett módon elégítettem ki egy nőnemű lényt, hát lehet, hogy lovagiasan viselnem kell a következményeket. :)
most posts by TM
0
2009. július 29., szerda 23:20
7252
Ma / mára megoldódott a dolog, ment minden, mint a karikacsapás! Köszönöm Mindenkinek! ;-)
0
2009. július 29., szerda 23:18
7252
Ilyenkor mondjuk megnézhetnék, hogy ki is az illető, milyen "múltja" van - mármint DVD-s itt :-D - és akkor szerintem nem lenne probléma...
0
2009. július 29., szerda 1:12
52685
De, ők alaposak. Mire észbekaptam, addigra simán kitörölték a mínuszba futó filmjeimet, épp ezügyben próbálok intézkedni.
most posts by TM
0
2009. július 29., szerda 1:08
7252
Ja, következtetni azt én is szoktam... ;-)
Egyébként nem Rád értettem, hanem arra, hogy az alkalmazottak akkor már nem is végzik jól a munkájukat? :-O
0
2009. július 29., szerda 0:50
52685
Nekem is lett volna vele dolgom, de úgy jártam, mit te, így következtettem ki. :)
most posts by TM
0
2009. július 29., szerda 0:36
7252
"Sziasztok! Kérném, hogy ne állítsatok össze csomagot, hanem légyszíves tegyétek vissza az előrendelt termékek közé az összes filmet (mind a ... db-ot) és én majd összeállítok egy csomagot! Köszönettel: XY"
Szóval minden nap ellenőrzöm, hogy ott van-e, de a feldolgozások után nem történik semmi, minden marad ugyanúgy.
0
2009. július 29., szerda 0:33
7252
És akkor már cincoghatnak az egerek? :-O
0
2009. július 29., szerda 0:32
7252
Én minden nap beírom, de eddig még nem történt semmi változás: minden maradt ugyanúgy. :-(
0
2009. július 28., kedd 21:19
Moderátor
7449
Megjegyzés rovatba írd be, hogy tegyék félre az összes filmet. Most sajnos nem tudok személyesen beavatkozni, mert valóban házon kívül vagyok. :)
0
2009. július 28., kedd 21:15
52685
Robi házonkívül van.
most posts by TM
0
2009. július 28., kedd 20:39
7252
Technikailag nem megoldható? Túl sok film van bent? Mert 15 db-nál van csak félretételi / törlési lehetőség, a többinél csak törlési.
0
2009. július 27., hétfő 22:34
7252
Ma esetleg? Mert tényleg összeállítanám! ;-)
Nekem két olyan választási lehetőség is jó lenne - mind1ik filmnél - , hogy küldjétek / készítsétek elő átvételre vagy termék törlése. Az lenne a lényeg, hogy én választanám ki a filmeket, nem pedig Ti.
0
2009. július 26., vasárnap 23:55
7252
Szia Xpress! Az lenne a kérésem, hogy légyszíves tegyétek vissza az előrendelt termékek közé az összes filmet - darabszámot inkább nem írok :-O . A gondom az, hogy jónéhány filmnél csak törlési lehetőség van, félretételi nincs. Tehát kellene nekem két olyan választási lehetőség, hogy félreteszem, ill. készítsétek elő átvételre (az összes filmnél) és én kiválasztanám / összeállítanám a csomagot. Előre is köszönöm!