Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. július 15., szerda 16:54
csak nem Jama blogjával van bajod???  :)))

mert hát .......
0
2009. július 15., szerda 16:52
Lehetne valahogy jelölni a dvdextra dobozban lévő címeknél, mi dvdextrás anyag, és mi külsős? színnel, betűvel, bármivel.

Köszi.
0
2009. július 15., szerda 16:36
Kedves Xpress!

Van egy csomagom ami elkészült éscsak arra vár hogy átvegyem, viszont én csak 27.-i héten tudnám átvenni, megtennétek hogy addig félreteszitek a számomra?

Köszi
0
2009. július 13., hétfő 12:51
Hát tényleg praktikus lenne, ha lenne.Igaz, hogy csak egy kényelmi funkció lenne, de néha jó kényelmeskedni.:)
0
2009. július 11., szombat 20:23
ennek a hiány már engem is régóta bosszant.
0
2009. július 11., szombat 20:11
Utóbbi.
0
2009. július 11., szombat 20:06
és nem lehet megcsinálni vagy annyiban maradt csak?
0
2009. július 11., szombat 18:35
Korábban felmerült már többször is.
0
2009. július 11., szombat 18:25
Nem tudom eddig miért nem merült fel, vagy ha felmerült akkor miért nem lépett életbe, DE szerintem hasznos funkció lenne ha nem csak a filmek adatlapjáról lehetne a fórumukat elérni, hanem fordítva is. Tehát ha megnyitom például a Sirokkó fórumát akkor egy gombra kattintva a film adatlapjára tudjak jutni, és nem a kereső sávba bepötyögni és megkeresni a filmet amihez tartozik a fórum....
0
2009. július 8., szerda 12:38
T.XPress!

Arra lennék kíváncsi,hogy ha megjelenik egy dvd,akkor esetleg nem-e kilehetne írni valahova,hogy milyen tokban van,itt értem az miszerint egyes dvd-k kapnak egy papír tokot.Mert volt,van olyan kiadás ami  papír tokkal és anélkül is forgalomba került!Valahogy jó lenne megtudni mielőtt megveszi az ember és esetleg utána jön rá,hogy volt más kiadás is.
0
2009. július 8., szerda 12:04
Akkor most a fitness guru Norbi biztos mérges rátok ;) :))
0
2009. július 8., szerda 12:03
köszönöm. akkor kiprobálok mindjárt egy modositott változatott.
0
2009. július 8., szerda 11:53
Használtál egy olyan szót, ami az SQL-szerver számára parancsszó lenne, és ezt a hackerek ügyeskedéssel ki is tudják használni. Ezeket a szavakat letiltja jelenleg a rendszerünk, de tervezzük, hogy egy új ellenőrző rendszer maj csak átírja ezeket a szavakat és nem tiltja le a teljes posztot. Azt hiszem, hogy a hozzászólásodban az U P D A T E szó volt ilyen problémás.
0
2009. július 8., szerda 11:49
T.XPress!

Probálok beirni egy a A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.) topicba linkeléssel és mindig azt irja ki hogy hiba történt és keresse fel a főoldalt!

ez mi a??????
0
2009. július 6., hétfő 22:42
A "rendeléseket feldolgozó kollégának" köszönöm a gyors segítséget! ;-)
0
2009. július 5., vasárnap 18:06
Volt, de megszűnt, egyetlen eladó filmes topic van, ott nyugodtan hirdethetsz Blu-ray-lemezt is.
0
2009. július 5., vasárnap 18:03
Üdv mindenkinek

Az lenne a kérdésem hogy nem lehet külön az "eladó Blu-ray" filmeknek topikot csinálni?

Üdv:
Laja
0
2009. július 5., vasárnap 16:50
S akkor hasonló megfontolásból jópár- sok-sok - másik filmnél is kérjük szépen ugyanezt:)
0
2009. július 5., vasárnap 16:48
Nagyszerű, a film minél sikeresebb értékesítése érdekében, és a film rajongóira való tekintettel, az azonos súlyú véleménynyilvánítás szempontjából is köszönjük!
0
2009. július 5., vasárnap 15:38
Arra is rájöttem, hol lenne a legcélszerűbb: a filmek címe alatt, az eredeti címet lehetne linkesíteni.
0
2009. július 5., vasárnap 2:25
Kedves adatlapi kritikabuzerátorok!

Ha már a Suspiria - Sóhajok c. termék adatlapján egy háromsoros véleményt kiemeltetek minőségi kritikaként, melyet figyelemreméltó módon különböző okok folytán tíz szavazóból kilenc kifejezetten nem talált hasznosnak, legyetek szívesek a lenti két, kétségkívül legalább ennyire minőségi, részletes, és valóban hasznos kritikát is "elbírálni"!

Ez a mostani példa csúfos képet fest az xpress kritikaminősítő rendszeréről, annak hasznosságáról, működésének okáról, céljáról. De lehetek őszinte, és mondhatom azt, hogy ez a totális figyelmetlenség és a rossz vicc iskolapéldája, és hogy aki ezt csinálta, hát, meggondolnám, hogy mit bízok rá legközelebb.
0
2009. július 3., péntek 17:11
egy-két sort kell beírni a szoftverbe az oldalon, majd egyesével bemásolni a linkeket az imdb-hez...az ami sok "kézimunka" ... :)
sztem van más dolguk a szerk.nek is, mint ezt benyomatni ;)  de jó ötlet, hasznos dolog ...
0
2009. július 3., péntek 14:37
Hidd el, nekem is, ahogy trailert is lehet máshol nézni. De egy komplettebb adatlap talán méginkább vonzó lehet. (ajánlom figyelmedbe a kritkustomeg.org-ot a linkelések tekintetében)

Nyilvánvaló, hogy ez sok munka, és mivel nem létfonotsságú, gondolom,megmarad javaslati szinten. Node annak nem rossz.:)
0
2009. július 3., péntek 14:26
Így van, ráadásul firefoxhoz le lehet tölteni beépített imdb keresőt.
0
2009. július 3., péntek 13:59
Én nem vetem ezt el, ha valakinek valóban szüksége van erre, forszírozza, de nekem a világon semmi szükségem nincs rá, eddig is tudtam keresni az IMDb-n, ezután is menni fog ugyanolyan könnyen.
0