A kívánságlistán az akciós termékek automatikusan legalul jelennek meg.
0
2009. június 10., szerda 1:55
344
Kedves Xpress, ma végignéztem a kívánságlistámon, és azon tűnődtem, hogy nem tudnátok-e létrehozni egy olyan funkciót, ami valahogy (e-mail, más betűszín) jelezné, ha a kívánságlistán található termékek közül valamelyik akciósan kapható? Lehet hogy csak egy kósza ötlet, de gondoltam megosztom veletek
0
2009. június 7., vasárnap 23:32
134
Tisztelt Xpress. Erdeklodnek,hogy mikor lesznek uj elorendelheto termekek?
0
2009. június 7., vasárnap 21:31
9368
Dömi, általában mi sem Rákóczi útnak hívjuk, hanem azt mondjuk hogy a kiskörút és a nagykörút között :) Frekventált környezet :)
0
2009. június 7., vasárnap 21:24
9368
Vizsgaidőszak után benézünk majd haverokkal, de abból nem csak érdeklődés lesz azt hiszem :) Kösz a tippet :)
0
2009. június 7., vasárnap 20:02
19960
szerintem az Astoria felöl a Blaha felé az a Rákóczi út! :)
0
2009. június 7., vasárnap 19:36
3721
"Ah pestiek!!"
A körúton az Astoria felől a Blahára tartva jobb oldalon van a Magyar Pálinka Háza nevű bolt, ott lehet tájékozódni és gyűjtögetni a piacon levő pálinkákkal kapcsolatban. Az eladó(k) nagyon készségesek, és ha látják az érdeklődést és nyitottságot, szívesen lebeszélnek a kommersz gagyiról és finoman terelgetnek a valódi "értékek" felé. Kezdő, lelkesedésből páleszozó érdeklődőknek ajánlott!
(elnézést.)
0
2009. június 7., vasárnap 19:14
3495
végül is ja.. egy java-s menüsor dosztig elég lenne, ami persze mozilla alatt is működik..
0
2009. június 7., vasárnap 18:38
16458
a html kódok engedélyezését kellene megszüntetni, de képzelem mekkora felhördülés lenne ebből :D
0
2009. június 7., vasárnap 18:29
1045
Nem igazán ez a kérdés lényege, hanem a többnevűség.
Viszont: néhány hónapja valóban, az Xpress megnyitásakor egy figyelmeztető ablak fogad, valami ilyesmivel: "te már be vagy léptetve godot néven a rendszerünkbe. Akarsz egy másik néven belépni?" Aztán két gomb: IGEN - NEM.
Ha meg neked nincs ilyen, akkor már kétszer annyira érdekel a válasz. (Sosem léptetem ki magamat, sosem kapcsolom ki a gépet, ha nem vagyok itt, sleep üzemmódra váltok, pl. éjszakára is).
0
2009. június 7., vasárnap 18:16
19960
nekem még ilyen soha nem volt.
0
2009. június 7., vasárnap 17:45
1045
Kedves Robi! Meg tudnád mondani, (alapszinten, hogy megértsem), hogy miért kell a többszörös regisztrációt biztosítani?! Egyetlen felállást tudok elfogadni, amikor valaki regelt tag (vevő) és emellett egy "hivatali" neve is van (lévén szakmabeli), ez egyértelműen kettéválasztani való. Más esetben csak arra jó, hogy az össze-vissza váltogatott nicknevek mögött ki-ki úgy kavarjon, ahogy jólesik. Miért kell nekem minden belépéskor (ráadásul ki se lépek, úgy) klikkelnem, hogy nem, most nem az álnevemen akarok belépni?
0
2009. június 7., vasárnap 13:47
3495
Az elszúrható html kódok miatt egy előnézet gomb igazán hasznos lenne ezen a fórumon is!
0
2009. június 5., péntek 12:43
9368
Korrekt meglátás :D De azért a mézesbarack is fincsi :) Amúgy vágom a rézangyalt, sőt még a betyárkörtét is, na de az konkrétan elég kommersz :D
0
2009. június 5., péntek 12:24
6403
chat :)
0
2009. június 5., péntek 12:15
6403
Húha Te a zwack fütyülőseket pálinkaként iszod, akkor nagy-nagy tévedésben vagy. Azok aromásított szeszes italok. Igyál inkább Rézangyalt, de az igazi pálinka valahol a haverom kertjében kezdődik. Nekem még van a 2006-os ból, szilva, na az pálinka. Ah pestiek!! :)
0
2009. június 5., péntek 12:09
9368
Feladom :)
0
2009. június 5., péntek 11:55
4792
eheh.... hát ha ennyire megingathatatlanul hiszel a zárjegy által szolgáltatott minőségben.... de majd ha egyszer a sors megadja megvendégellek egy igazi házipálinkával és réjössz a kettő közti különbségre...
0
2009. június 5., péntek 11:52
16458
Srácok, vonuljatok már át a CHAT topikba!
0
2009. június 5., péntek 11:50
9368
ott van pl. a zwack... fütyülős? a zárjegyes pálinkák nem véletlenül zárjegyesek.
0
2009. június 5., péntek 11:45
4792
mutass nekem magyarországon egy olyan szeszfőzdét ahol minden legálisan megy..... naivitást be lehetne fejezni mert életben sokmindenre nem fog vezetni...
de örülök hogy megint sikerült felettem ítélkezned. most biztos napokig szarul fogok aludni utánna pedig nekiállok és átértékelem életemet....
0
2009. június 5., péntek 11:45
52685
Lehet, hogy nem eldugni kellett volna a topikot, hanem törölni.
most posts by TM
0
2009. június 5., péntek 11:39
13392
Majd ha legális és adózó szeszefőzdéje lesz, és a házimutyi elveszi tőle a piacot, akkor megérti, amiről beszélsz, addig nem. A hibáját nem vállalja, csak a saját igazát ismeri, csak támadni fog, és hiába próbáltunk rávilágítani arra, mi is volt a dolog kiindulópontja, nem hajlandó megérteni, mi a lényeg, csak mártírt csinál magából. Minden egyéb szócséplés ennek tudatában felesleges, az illető emberileg és közösségi tagként is leirandó.
0
2009. június 5., péntek 11:14
9368
(1) tudod mi a különbség a metilalkohol és az etilalkohol között? csak annyi, hogy az egyik komponens halálos. de gondolom te még nem hallottál olyan esetekről, amikor valaki megvakult, ne adj isten meghalt 1-2 deci házi pálinkától. nem véletlenül felügyelik annyira a pálinkafőzés folyamatát és nem véletlenül illegális hazánkban a sufnipálinkafőzés. ez nem értelmiségi gondolkodás, hanem alapvető felelősségtudat. nem véletlenül nem iszom "házi pálinkát". sajnálom, de valamilyen szinten otthon kell legyek a kémiában is. (2) hidd el, szerintem mindannyian rajta vagyunk azon, hogy megcsináljuk saját szerencsénket, de egyáltalán nem mások kárán akarjuk ezt megtenni. ja és nem szerencséből kell élni, hanem munkából, bár tudom, ez számodra talán életidegen dolog. (3) igen, fővárosi vagyok és igen, én is a fiatal értelmiség részének tartom magam, mint ember. mert megtehetem. igaz, még hosszú az út a teljesség felé. másrészről nem találom szerencsésnek az értelmiség kifejezést. de ebbe a témába ne menjünk bele.