Noha engem sem hívott senki, magamtól jöttem én (színezüst vonattal keresztül hét megyén) azért annyit megjegyeznék, hogy ami a fórumban történik, ahhoz bárkinek szíve joga kommentet fűzni. Az más kérdés, hogy van amibe nem illik, meg van amibe nem érdemes. Ezt az előzmények olvasása alapján nagyjából nem nehéz mérlegelni. Ha a fórum egy játszótér, s egy kölök üt egy másikat, akkor az arra járó harmadiknak nem tilos megkérdezni, hogy miért is jó ez. Max. nem reagálnak rá, vagy kap ő is egy sallert, de még az is lehet, hogy a pofont osztók elmélyülnek a kérdésen gondolkodva.
JCH pedig egy majdnem akkora grizzlymedve mint én, termetre mindenképp a nagyok közé való, egyéb tekintetben még hullámzik a big man és a great man titulus között, de majd kinövi. :)
Szerintem vagy kapcsoljatok rá, s alázzátok le egymást végleg és gyorsan verbálisan, ezzel mi is nyerünk pár veretes szóvirágot, s utána több békés percet, vagy pedig most függesszétek fel, mert ez a langyi helybetopis szájkarate már elég uncsi.
De van C variáns is, az az, hogy hirtelen kibékültök, s kánonban szidtok engem.
Még ez sem lenne rossz, csak most kivételesen rengeteg a dolgom, így nem érek rá.
Remélem, tudtam segíteni! :)