Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. június 5., péntek 10:27
Óó, óó...
0
2009. június 5., péntek 10:21
itt van  :)
0
2009. június 4., csütörtök 22:02
Voltál te már pálinka főző közelében? Alap, hogy feljelentés! Inkább, minthogy olyan cefre kerüljön ki az utcákra, amely akár halálos méreg is lehet...
0
2009. június 4., csütörtök 22:01
olyan hülye vagy mint Fico!!!
0
2009. június 4., csütörtök 22:01
tm, ha nem kötnek belém én úgy nem nagyon tudok szidni.... belémkötsz? :)
0
2009. június 4., csütörtök 22:00
akkor tanácsod alapján értelmezzem úgy, hogy az a fajta ember vagy aki ha a szomszédja pálinkát főz a kertben akkor feljelented inkább, minthogy lenne annyi eszed, hogy te is csinálsz valamit amivel pénzt keresel?? hm?  nem szokásom beköpni senkit, főleg azért mert valaki élelmesebb mint én.... hát nem feljelentek, hanem próbálok érvényesülni ahogy lehet.
0
2009. június 4., csütörtök 21:57
akkor élvezkednék, ha olyan témába vetném bele magam akkora lelkesedéssel amihez baromira semmi közöm.... de veled szemben ami az én dolgom azt megbeszélem illetővel és ennyi. jah, és problémázást, vagy nevezzük "élvezkedésnek" azt sem én kezdtem, hanem belémkötöttek....  de úgy látom, hogy xpressen új divat lett The Russian-ba belekötni, és diszkriminálni mind vásárlói, mind bolt oldalról.

az meg hogy mennyit vásárolok, vagy mennyit nem, itt vagy máshol, szerintem ahhoz aztán végképp semmi közöd.

0
2009. június 4., csütörtök 21:56
Noha engem sem hívott senki, magamtól jöttem én (színezüst vonattal keresztül hét megyén) azért annyit megjegyeznék, hogy ami a fórumban történik, ahhoz bárkinek szíve joga kommentet fűzni. Az más kérdés, hogy van amibe nem illik, meg van amibe nem érdemes. Ezt az előzmények olvasása alapján nagyjából nem nehéz mérlegelni. Ha a fórum egy játszótér, s egy kölök üt egy másikat, akkor az arra járó harmadiknak nem tilos megkérdezni, hogy miért is jó ez. Max. nem reagálnak rá, vagy kap ő is egy sallert, de még az is lehet, hogy a pofont osztók elmélyülnek a kérdésen gondolkodva.
JCH pedig egy majdnem akkora grizzlymedve mint én, termetre mindenképp a nagyok közé való, egyéb tekintetben még hullámzik a big man és a great man titulus között, de majd kinövi. :)
Szerintem vagy kapcsoljatok rá, s alázzátok le egymást végleg és gyorsan verbálisan, ezzel mi is nyerünk pár veretes szóvirágot, s utána több békés percet, vagy pedig most függesszétek fel, mert ez a langyi helybetopis szájkarate már elég uncsi.
De van C variáns is, az az, hogy hirtelen kibékültök, s kánonban szidtok engem.
Még ez sem lenne rossz, csak most kivételesen rengeteg a dolgom, így nem érek rá.
Remélem, tudtam segíteni! :)
most posts by TM
0
2009. június 4., csütörtök 21:51
ha előtted sokan a kútba ugrottak te is utánuk ugrassz? ha ők pofátlanok voltak, mert többször betették, akkor neked is be kell tenni? NEM!!! szólsz itt, hogy nem kéne ilyet csinálni, mert b*ssza a csőröd és ha nekik lehet, akkor neked is és élni fogsz vele!!! nem ezt tetted, beálltál a sorba, és most sajnáltatod magad!!!
0
2009. június 4., csütörtök 21:49
(1) van hozzá közöm, mert én legalább szoktam itt vásárolni - szemben a te 3 és fél évvel ezelőtti vásárlásoddal (alább olvastam).
(2) sikerült beszólnom... és?
(3) a bunkó nem alpári, ahogy a paraszt sem, ahogy az állat sem, ahogy a csökönyös agyú sem alpári. egészen virágnyelven közöltem veled a gondolataimat.

Nem tudom mit képzelsz te magadról, de ez egy bolt és talán nem a fórumban kéne kiélned magad.

Ha megkérdezed a többieket (az általad szardobálóknak titulált illetékeseket, ez aztán nem alpári, ááá nem), akkor ők is megmondják, hogy én lennék az utolsó, akivel egyet értenének ezen a fórumon. De én azt mondom, hogy bunkó dolog az, amit itt csinálsz.

Ha csaj lennél, azt mondanám rád, hogy picsa vagy. (tudtommal ez sem alpári jelző)
0
2009. június 4., csütörtök 21:41
jah, és ne feledd én nem írtam rád semmi rosszat, ezzel szemben te.....
0
2009. június 4., csütörtök 21:40
gratulálok a hozzászólásod minőségéhez, ugyanis,(1) sikerült közbeszólnod egy olyan vitában amihez semmi közöd, (2) sikerült beszólnod, amire én írtam egy visszafogott reagálást, hasonló stílusban, (3) erre te jelzőkkel illetsz és átmész alpári stílusba....   nem baj, bővítsd csak a tadamok, meg creeperek táborát akik ki kérnek maguknak sok dolgot, de elfelejtik, hogy a szarral való dobázlózást ők kezdték, a másik csak normálisan reagált rá....
0
2009. június 4., csütörtök 21:35
Lehet, hogy van pöttyös labdám és lehet, hogy szoktam vele játszani, mert van bennem még ennyi gyermeki naivság és egyébként is szeretem a gömbalakú dolgokat - lévén, hogy fiú vagyok-, de legalább nem vagyok bunkó paraszt állat csökönyös aggyal megáldva. Asszem igazam van. Asszem jah.
0
2009. június 4., csütörtök 21:31
téged aztán mégúgyse...  a nagyok beszélgetnek, menj szépen a pöttyös labdáddal játszani
0
2009. június 4., csütörtök 21:19
Ez nem vendégség. Téged sem hívott senki.
0
2009. június 4., csütörtök 21:04
Hello Xpress!

A Kubrick gyűjtődobozban szereplő " 2001: Űrodüsszeia " lemez hibás! Vissza kell vinnem a teljes gyűjtődobozt hogy kicseréljétek vagy csak ezt az egy filmet, és csak ezt cserélitek ki?
0
2009. június 4., csütörtök 13:26
:DDDD
0
2009. június 4., csütörtök 13:23
Ha találtok köztük egy Gyalogkakukkot, akkor gondoljatok rám, az még hiányzik a kollekciómból! :))
most posts by TM
0
2009. június 4., csütörtök 13:23
Viszont ha vendégségbe megyek, akkor igyekszem udvariasan viselkedni és nem szarok az asztal közepére.
0
2009. június 4., csütörtök 13:14
Te nem egy kólával többet ittál, hanem felzabáltad az összes kindertojást.
0
2009. június 4., csütörtök 13:04
ahol fát vágnak ott hullik a forgács....  ha xpress erre lehetőséget ad, hogy legyen ilyen fórumtopic-ja akkor vállalja hogy ez mivel jár, milyen viták, milyen bevétel csökkenés....   ne az eladókat froclizza hogy hogy rontják az üzletét, meg ki mennyit vezs meg mennyit ad el, hanem egyszerűen csukja be topicot....   ha vendégeket hívok magamhoz akkor nem kötök bele, hogy miért vannak ott, vagy miért ittak egy kólával többet, vagy ettek egy szelet hússal többet.....  ha bajom van ezzel nem hívok vendéget. ennyi
0
2009. június 4., csütörtök 12:52
Biztos így van, már jó ideje nem nézem.
most posts by TM
0
2009. június 4., csütörtök 12:50
Amíg békesség van és korrektség, addig valóban nincs baj. De szinte minden vita generátora a nevezett topik. És ahogy korábban írtam, mostmár szinte csak itt is kapható filmek kerülnek fel, régen eltüntek már a fontosabb ritkaságok. Én tartom a véleményemet az üggyel kapocsolatban. (úgy egy éve.:)
0
2009. június 4., csütörtök 12:48
Nekem igazából nincs bajom az eladókkal, úgyhogy csak a magam védelmében örülnék az eladó-rovat megszünésének, mivel nem győzöm az Xpress-filmek megvételét sem. :)
most posts by TM
0
2009. június 4., csütörtök 12:42
Így van. Cipőt a Cipőboltból!
0