Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. június 4., csütörtök 12:37
Igen, ezt mondtam, csak máshogy. És mondom már egy jóideje. Szükségtelen a léte.
0
2009. június 4., csütörtök 12:35
Annál sokkal többről van szó, mint "amennyi hasznot hoz". Nem hozza. Viszi.
0
2009. június 4., csütörtök 12:32
Erről az egyről beszélek. Teljesen mindegy, ki honosította, és ki folytatta, vagy ki tette már határtalanul pofátlanul, az én szememben mindegyik ugyanolyan önző és arrogáns disznó.
0
2009. június 4., csütörtök 12:31
Amit szerencsésen Te  is átvettél :-)
0
2009. június 4., csütörtök 12:31
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem ide való.
0
2009. június 4., csütörtök 12:30
A nagy reform óta egyetlen probléma a duplázás, triplázás volt, amit Dömi honosított meg.
0
2009. június 4., csütörtök 12:24
Szomorúnak tartom, hogy szabályozni kell olyan dolgot, ami egy jól működő, a másikat is egyenrangú félnek tekintő közösségben magától értetődőnek kéne lennie.
0
2009. június 4., csütörtök 12:23
Még a topik reformja előtt én is ezt mondtam és annak ellenére sem változott a véleményem, hogy vettem ott egy-két joglejárt filmet. Sokkal több energiát vesz igénybe a fenntartása, mint amennyi hasznot hoz, hiszen semmi hasznon nincs vele, csak a bosszúság és a munka. A törlése lenne a legjobb megoldás. Még akkor is lenne pár emberk, aki itt-ott elhullajtaná  a hírdetéseit, de idővel talán kikopna a dolog.
Régen sokkal inkább volt értelme a létének, de mai kínálatot nézve gyakrolatilag megegyezik Xpress kínálatával, nincsenek már - vagy csak elvéteve- igazi ritkaságok, amiknek a felbukkanása öröm lehetne a gyűjtőknek. Egyszóval, egyetértek - továbbra is - az előttem szóló urakkal.
0
2009. június 4., csütörtök 12:22
Én senkit nem szeretnék védeni és senkit nem szeretnék támadni, de a duplázás és triplázás szokássá vált az eladó DVD topicban. Az elején valószínűleg véletlen volt, de most már 10 felhasználóból 5 ezzel a módszerrel él... nem is nagyon van kedvem feltenni azt a néhány filmemet (elveszik a sok ismétlés között), amit azért adoknék el, mert beszereztem a filmet BD változatban vagy DVD-n díszdobozban... természetesen itt az Xpress oldalán :-)

Aki a duplázásokra (triplázásokra) azt mondja, hogy a véletlenek műve, az... khm... füllent! :-)
0
2009. június 4., csütörtök 12:21
Jogos amit írsz, és kell is hasonló szankció, csak akkor jól átkell gondolni, hogyan is fog történni a "moderálás".
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. június 4., csütörtök 12:20
Annyira azért nincs közöm az Eladó DVD topikhoz, mert 2 havonta ha egyszer hirdetek ott, de ettől függetlenül, mondjuk ha keresnék valamit, akkor nem fogok tudni belépni, mert nem vettem filmet x idő alatt.
De jogos Xpress érvelése is, mert valahogy szabályozni kellene a dolgot.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. június 4., csütörtök 12:17
ebben egyetértünk!
0
2009. június 4., csütörtök 12:05
Havonta veszel egy 990-es filmet. Ez még kiszállítással együtt is kevesebb, mint amennyit az aukciós oldalak leszednek az eladókról. :)
most posts by TM
0
2009. június 4., csütörtök 12:03
Nem a teljes fórumot szeretném jobban korlátozni, hanem csak a bazár topicot. Lehet, hogy nem 30, hanem 60 nap lesz a korlát, majd meglátom, de szerintem az sem életszerű, hogy valaki hetente százasával hirdet használt DVD-ket, ugyanakkor két hónapig nem vesz egy filmet sem.
0
2009. június 4., csütörtök 12:03
én még mindig azt mondom, hogy törölni kellene az eladó dvd/bd-topikot. nem ide való.
0
2009. június 4., csütörtök 12:02
Én ezzel átmentem a chatbe, szerintem tegye más is, ha nincs ténylegesen építő kritikája.
0
2009. június 4., csütörtök 12:00
felháborodásom oka, hogy amit az xpress és ti is másnak elnéztek, nekem nem.... csupán ennyi.... és ha erre azt mondod hogy más biztos véletlen rakta be többször akkor azon röhögnöm kell....
0
2009. június 4., csütörtök 11:59
Xpress!

Azért ne jussunk el olyan pontra, ahol a fórumok már mindenféle biztonsággal vannak ellátva, és csak azok láthatják és írhatnak bele, akik hetente meg naponta vásárolnak. Mert azokkal lesz ez kiszúrás, akik nem biztos, hogy naponta meg hetente tudnak tőletek vásárolni, de azért egy bizonyos rendszerességgel vásárolnak tőletek. Ebbe a körbe tartozom én is, mert nem garancia, hogy sűrűn tudok venni tőletek. De nem is szeretnék kimaradna sehonnan, mert nem veszek annyi filmet mint Dömi.
0
2009. június 4., csütörtök 11:57
Négyszer egymás után berakni a hirdetést nem a véletlen műve.
Négyszer egymás után berakni a hirdetést nem az xpress-szel, hanem a többi eladóval szembeni pofátlanság.

Ennek ellenére az illető van felháborodva azon, mi megy a fórumon. Szép.
0
2009. június 4., csütörtök 11:57
xpress, lehet ezt ragozni, emg szépíteni, de ez akkoris vásárló és vásárló közti erős diszkrimináció...  :)
0
2009. június 4., csütörtök 11:53
30 nap , kicsit durva.
Számomra a gond ezzel a topikkal az volt,hogy rengetegszer rakták be egyesek a hirdetéseiket és mindig csak az a pár (sokszor 100-as tételek) hirdetés látszott.
Eladni mennyire konkurencia?
Én kb. februárban raktam be először a tényleg megunt, nem nézett saját filmjeimet, helyhiány vagy anyagi hiány miatt. Eddig eladtam egy itt sosem árult zenei dvd-t, vidékre és 3 db-ot "csakisszemélyesátvétellelbudapesten" párszázas tételt, ebből egy joglejáratost. volt amit 200-ért csak ne foglalja a helyet.
Vásároltam 2 dvd-t, joglejáratost.
Ebből vidékiként sem meggazdagodni sem nektek konkurenciát állítani sem én sem más nem fog. Legfeljebb a gazdasági válság fogg mégjobban odab..ni, cégek megszűnésével, választék csökkentésével (melyet már az élelmiszert áruló multiknál is látni).
Vásárolni újat már csak akkor fogok, ha el is adok, cégem bezár, irány a segíj.:(
0
2009. június 4., csütörtök 11:49
Mondhatnám azt is, hogy Dömi legutóbb 1 hete vásárolt nálunk, és most is készül egy csomagja, Te pedig utoljára 3 és fél éve, de mégsem ez motivál. Ha törlök valamit, azt nyomós okkal teszem, elsősorban azért, mert kisebb gondom is nagyobb annál, mint a számunkra csak forgalomcsökkentő hatással bíró bazár rovatot adjusztálni. Most sem ott vettem észre a triplázásod, hanem itt szólt valaki. Hogy megnyugodjon a lelked, rögtön töröltem Dömi triplázásából is kettőt.
0
2009. június 4., csütörtök 11:38
hű, ez hipergyorsan megvalósult, klassz! ;)
0
2009. június 4., csütörtök 11:37
kedves xpress!

szeretném, ha valamilyen megkülönböztető jelzéssel - csillaggal, piros aláhúzással, stb. - látnád el azokat a topikokat, melyekben nem valami rinyát lehet olvasni, mert már tele van velük a padlás.

köszi!
0
2009. június 4., csütörtök 11:35
bazár rovat :)))) kirakati majmokkal? (ezt nem hagyhattam ki :)) )
0