Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. május 19., kedd 19:48
Frankó :( Explorerrel megy, Firefox-ot már nem komálja :(
0
2009. május 19., kedd 19:48
A szabadság útjai akcióban az apróbetűsben átkereszteltétek a filmet.
most posts by TM
0
2009. május 19., kedd 19:46
Korábbiaknál esetleg van olyan, amelyik működik? Mert nálam sem ment a javítás előtt, de most működik mindegyik. Mindenesetre kipróbálom más böngészővel is.
0
2009. május 19., kedd 19:35
Az előzőt is néztem, az sem jó :(

[img]http://img512.imageshack.us/img512/3347/glsresize.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />CHAR(13) + CHAR(10)CHAR(13) + CHAR(10) Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
0
2009. május 19., kedd 19:34
Ne a mai feladást nézd, mert a GLS adatbázisába a ma feladott csomagok száma csak éjszaka kerül be, most még ismeretlen neki a szám. Mondjuk az előző csomagot nézd meg.
0
2009. május 19., kedd 19:31
Még mindig nem jó nálam :(
0
2009. május 19., kedd 19:31
Ellenőrizd most is kérlek, mert nekem pillanatnyilag működik!
0
2009. május 19., kedd 19:30
:) Akkor sorry, de most ugyan az a probléma, mint régebben volt. Nekem amúgy ez a követő felület egyáltalán nem tetszik, a régebbi sokkal jobb volt. :(
0
2009. május 19., kedd 19:28
A múltkor átállítottuk, és működött egy darabig, de most valóban nem volt jó. Ismét átprogramoztuk, remélem most már nem mocorog tovább a GLS oldala :)
0
2009. május 19., kedd 18:57
Halihó!

Lécci valamit csináljatok a gls-es linkekkel a csomagoknál, mert nem működnek. Elég régóta van ez a probléma, de úgy látszik nem nagyon használja senki azt a funkciót. Én viszont szeretném, de csak 2 csíkot kapok vissza a GLS weblapja helyett. Néhány hónapja új a követő felület, lehet az lehet a gond.

Üdv, Angie
0
2009. május 14., csütörtök 13:59
Hát ez tök szar :((
0
2009. május 14., csütörtök 13:36
Képzeld, még mindig nem. :-( A héten már nem is lesz, mert nálunk sincs sok pénz a számlán. Szóval egyelőre szar a helyzet. Ha kaptam volna, akkor talán a rendeléseim egy részét már útnak indítottam volna. Meg mondom azért is baj ez most, mert 3 nap múlva lejár egy filmem, ami joglejáratos. :-(((
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 14., csütörtök 13:33
Tadi, te kaptál már fizetést? Mert én még mindig nem. :( Az Alkonyat dobozból nem lesz semmi, ha így haladok, hát még a többi félretettet sem tudom megvenni az áfa emelés előtt, pedig azért jó lenne, legalább a joglejáratosakat elhozatni, van benne ajándék is. :(
0
2009. május 14., csütörtök 13:31
Asszem átköltözöm romcsiba, csak 15 km a határ... sokat lehet vele spórolni.
0
2009. május 14., csütörtök 10:18
Jó, hogy írod ezt, mert én is ugyanezt érzem. Ahogy látom, ebben az 50%-os akcióban egyre durvább kiadások lesznek. A Morgan Freeman gyűjtemény, a Ben Stiller gyűjtemény is érdekelne, de egyszerűen a pénztárcam nekem is véges. A berendelt filmeket sem tudom mikor fogom átvenni, ráadásul olyan filmek is vannak köztük amik pár napon belül lejárnak, és egyébként pedig joglejárt filmek. Szóval elég rossz most a helyzet minden szempontból. A melóhely nálam is cérnaszálon lóg.
Azért kíváncsi vagyok milyen filmek kerülnek még bele ebben az 50%-ba, de a Tom Hanks gyűjtemény sanszos...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. május 14., csütörtök 10:09
Én ezért lepődöm meg a BD megjelenéseken, világszerte szerintem visszaesett az eladás, idehaza meg pláne, ráadásul még egyet húznak rajtunk :(

a Jólét és a Remény a határnál megállt, visszafordult és fejvesztve elmenekült...
0
2009. május 14., csütörtök 10:06
Félre ne érts: nem arra gondoltam, hogy bezár a bolt, "csak éppen" ezer forintos filmeken kívül nem sok mindent találsz majd itt.
0
2009. május 14., csütörtök 10:05
Heh, költözük kisebb házba, pláne ha van háza az embernek, de akár más országba is költözhetünk, ez a mondat szerintem az "el lehet menni" továbbfejlesztett, kibővített változata. dvd helyett inkább vettem volna yachtot vagy helikoptert. fenébe! :)
0
2009. május 14., csütörtök 10:04
És már nem csak az egyén részéről ez a (vissza)jelzés, de a kiadók is kezdik felismerni, hogy alig van, aki vásárol valami értékesebbet - sok kijelentést olvastam már, hogy ha most kéne megjelentetni egy fél éve/egy éve piacra dobott kiadványt, ma már erősen gondolkoznának előtte.
0
2009. május 14., csütörtök 9:48
ugyanezen gondolkodtam én is.

nyakunkon a válság!

Van egy tizenezres csomagom itt és ha a Tom Hanks doboz jön még ilyen féláras akcióban, akkor én nagyjából be is fejeztem a gyűjtögetést, szinte üres a kívánságlistám. no  meg a pénztárcám is. a melóhely is cérnaszálon lóg. majd költözök kisebb házba (a libás ajánlására), oda meg nem fér a gyűjtemény, eladni meg lehetetlen még 100 ft-ért darabját sem.:(
0
2009. május 14., csütörtök 9:27
én tudom, de nézd már meg a kiírást az oldalon: "HETI AKCIÓ - KETTŐT FIZET, HÁRMAT VIHET AZ FHE EGYES KIADVÁNYAINÁL"
0
2009. május 14., csütörtök 9:25
mert ez egy másik NEM FHE-s akcó!!!
0
2009. május 14., csütörtök 9:18
Xpress, itt nem csak FHE-s cuccok vannak:

http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?GOMB=40&KERES=12

0
2009. május 14., csütörtök 9:18
Ezen én is meglepődtem, hogy rengeteg jó kiadvány került fel. Remélem ez azért nem jelent semmi rosszat...
0
2009. május 14., csütörtök 9:12
Hát, nem is tudom... a tény, hogy a mostani raktársöprögető akcióban az elmúlt időszak szép kiadásai sorakoznak, félek, ez túl sokat elárul a jövőnkről. :(
0