Én azt sajnálom csak, hogy K a filmek fórumát használja arra, hogy a világról alkotott véleményét világgá kürtölje. Teljesen mindegy, hogy azonosulok, vagy sem a gondolataival (ha bárkit érdekelne, akkor nagyon nem), és nem vonom kétségbe azt a jogát, hogy így gondolkodjon a világról, és ezt nyíltan vállalhassa, de nem hinném, hogy ennek egy filmes oldalon lenne a helye. Olvastam már K-tól hasznos és értékes kritikát (talán néhány Shakespeare adaptációnál), pont ezért sajnálom, hogy a zsidógyűlölet köde miatt csak ritkán olvashatunk tőle valódi filmkritikákat. Jó lenne, ha le tudná győzni a Pavlovi reflexet, és nem kezdene díszcsomagolásba bugyolált zsidózásba minden olyan filmnél, amely akárcsak áttételesen is kapcsolódik Spielberghez, a Holocausthoz, Hitlerhez, vagy a komcsikhoz. Azért az, hogy valakit egy Harmadik típusú találkozások, vagy egy E.T. kategóriájú meséktől is "undor fog el", szerintem egy kicsit durva. Az az egy szerencse, hogy Noddy-nak nincs kampós orra, mert ott is törölgethetnénk K "kritikáit" :(