Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. március 1., vasárnap 19:55
Aha! Mit tegyek, ha a nőszemélyt így titulálják ...:))
Teszek egy próbát, oszt meglássuk. De köszi a tippet. Mindig elfelejtem, hogy vannak csalafinta szavak....
0
2009. március 1., vasárnap 19:28
a kritikádat az extrára sem tudtam kirakni javítás nélkül: a szövegben vannak olyan szavak, amiket Robi felvett a tiltólistára hackertámadás ellen védekezendő; ilyen az "ekszekjutív" is, ami kétszer is szerepel. próbáld meg ezeket kiszűrni.
0
2009. március 1., vasárnap 17:59
Tóbiás, ugye? ;-)

Magyarázkodhatok itt feleslegesen, mi? Ezt ki nem dumálom sehogy... :-D
0
2009. március 1., vasárnap 17:52
sebaj :)
0
2009. március 1., vasárnap 17:50
Jesszusom! Most olvastam csak vissza...

meddig

Nem otthonról írok, ez a klaviatúra meg igen érdekes : kimaradnak betűk... :-O
0
2009. március 1., vasárnap 17:37
Nem érdemes, mert ahogy már írták Neked, ki tudja, hogy medig olyan az adott kiadás.

Beírod a keresőbe, hogy pl. Xpress Xkluzív, Fémdobozos, Limitált, ... meg ilyeneket. Ott meg tudod majd nézni. A "collectors editionokra" meg inkább a külföldi olakon keress rá... ;-)
0
2009. március 1., vasárnap 17:16
A digis, bookletes dolog azért  nem fog menni, mert ideig-óráig digis egy kiadvány, vagy adnak hozzá bookletet, aztán jön egy újabb adag belőle, ami már lehet, hogy nem digis, vagy épp a booklet hiányzik belőle.

A vásárló meg jogosan anyázna, hogy "de hát az oldalon digisnek van feltüntetve, meg booklet is jár hozzá...".

0
2009. március 1., vasárnap 17:14
üdv a fedélzeten :)
0
2009. március 1., vasárnap 16:58
Szaisztok!
Ez életem első hozzászólása a fórumon.
Amit javasolnék, hogy ki leletne írni, hogy egy-egy kiadvány pl. digipackos-e, vagy milyen egyéb jellemzői vannak? Pl. booklet.
Az is jó lenne, ha rá lehetne keresni a collectors editionokra, vagy a díszdobozos kiadványokra.
0
2009. március 1., vasárnap 14:49
Az addig rendben is van, de eddig speciel én mindent Wordben írtam és aztán másoltam be, még azután is, hogy errefele ólálkodtak a hackerek, de most valóban nem működik, a tesztet nyilván nem fogom újra bepötyögni, és mást írni sem, a már említett okok miatt.
0
2009. március 1., vasárnap 14:44
a copy-paste-vel átlag csak a gond szokott lenni. ;)
0
2009. március 1., vasárnap 14:42
Nagyon kedves tőled, amit beírtál oda, de szerettem volna az adatlapra rövidebben, a lényeget kiemelve bemásolni a teszt főbb elemeit. Gyanítom, a copy-paste nem tetszett a rendszernek, noha ez szokott működni az adatlapokon./Bár ez egy hosszabb copy-paste lett volna.../

Sajnos, arra sem egy már megírt teszt bemásolásakor, sem egy jövőben írandó kritika esetében nem vagyok kapható, hogy abba az apró kis kockába írjam meg az írást, ami egy megszakadó netkapcsolat vagy szerverhiba esetében akár éppen az utolsó szó leírása előtt simán elveszhet. Tekintettel arra, hogy nem a pár szavas szösszeneteimről vagyok híres, azt hiszem, kénytelen leszek elállni az írástól addig, amíg valami változás nem lesz.:(
0
2009. március 1., vasárnap 14:33
nekem megy :P
0
2009. március 1., vasárnap 13:49
Kedves Robi,

Szerettem volna a House 3 évadához az Extrán már megírt teszt rövidített változatát leírni, de nem sikerült, az Explorer nem tudta megjeleníteni a weblapot. Mivel az első változatban volt egy hiperhivatkozás az Extrán lévő tesztre, gondoltam, az a baj, de azt kihagyva sem sikerült a "művet" publikálni. Mivel nincs az adatlapon egy írás sem, a nem-kritikák közt viszont vannak olyanok, amik más helyzetben bőven elmennek kritikának, azt gyanítom, itt valami nem okés. Mi lehet a gond?

0
2009. március 1., vasárnap 12:19
A csíkos pizsamás fiú adatlapjára nem az eredeti, hanem az amerikai cím került!
Bár mindössze egy betű a különbség, de találatot már így sem kapunk!
Eredetileg pyjamas, mint ahogy az a csapón is szerepel:

0
2009. február 27., péntek 15:10
Az jutott eszembe, hogy jó ideje EU tagok vagyunk, közös piac, miegyéb. Tehát a szolgáltatások, az áruk szabad áramlása okán, jogotok van mondjuk Angliában kiadott DVD-k forgalmazására is? És ha nem, miért nem? Ugyanakkor egy angliában bejegyezett cégnek joga van Mo-n dvd-t forgalmazni? (nem azt mondom, hogy ne legyen, hanem az lenne a normális, hogy akkor egy magyar cégnek is legyen forgalmazási joga, hiszen az EU területe egységesnek tekinthető, vagy mégsem?) mi a mostani helyzet?
0
2009. február 26., csütörtök 14:58
szerintem meg nem
0
2009. február 24., kedd 16:20
ezt meg az imént szúrtam ki, bár lehet, hogy tudtok róla..

az előzményekben még a régi formában jelenik meg a dátum:

fórum: (2009. február 24. - 13:41)
előzmények: 2/24/2009 1:41:37 PM
0
2009. február 24., kedd 14:21
Xpress!
Késik az órátok 6 percet!
0
2009. február 24., kedd 12:46
A kívánságlistában az akciós filmek mindig a lista aljára kerülnek.
0
2009. február 24., kedd 12:34
Ezt én már egyszer javasoltam. Azt hiszem a Rocksuli volt épp 5500Ft, és szerettem volna értesülni róla, ha realizálódik az ára. :D
0
2009. február 24., kedd 11:41
Lehet, hogy üzleti szempontból számotokra nem olyan előnyös, de a kívánságlistában nem lehetne valahogy jelezni a listában, hogy az adott kiadvány éppen akciós? kis logo, vagy más színnel irva az árát?
0
2009. február 23., hétfő 22:12
Ez az. Nagyon nem érdekel ki zsidó és ki nem. Filmek miatt járok (járunk) ide nem ilyen baromságokért.
0
2009. február 23., hétfő 21:18
Én azt sajnálom csak, hogy K a filmek fórumát használja arra, hogy a világról alkotott véleményét világgá kürtölje. Teljesen mindegy, hogy azonosulok, vagy sem a gondolataival (ha bárkit érdekelne, akkor nagyon nem), és nem vonom kétségbe azt a jogát, hogy így gondolkodjon a világról, és ezt nyíltan vállalhassa, de nem hinném, hogy ennek egy filmes oldalon lenne a helye. Olvastam már K-tól hasznos és értékes kritikát (talán néhány Shakespeare adaptációnál), pont ezért sajnálom, hogy a zsidógyűlölet köde miatt csak ritkán olvashatunk tőle valódi filmkritikákat. Jó lenne, ha le tudná győzni a Pavlovi reflexet, és nem kezdene díszcsomagolásba bugyolált zsidózásba minden olyan filmnél, amely akárcsak áttételesen is kapcsolódik Spielberghez, a Holocausthoz, Hitlerhez, vagy a komcsikhoz. Azért az, hogy valakit egy Harmadik típusú találkozások, vagy egy E.T. kategóriájú meséktől is "undor fog el", szerintem egy kicsit durva. Az az egy szerencse, hogy Noddy-nak nincs kampós orra, mert ott is törölgethetnénk K "kritikáit" :(
0
2009. február 23., hétfő 20:59
Persze, csak nyugodtan, jó munkához idő kell (azért is kérdeztem, hogy lássátok, derék X polgár vagyok :D, amit láthattok majd március közepén mikor megjött a DiákHitelem :P) :)
0