Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. február 23., hétfő 20:56
Én a legjobban azt sajnálom, hogy K mondanivalóját aláásta a stílusa. Azaz a legtöbben sajnos nem arra emlékeznek vissza, mit mondott, hanem arra, hogyan.

Elhiszem, hogy visszautasítjuk az idegen konyhát, ha a pincér ránkönti a kosztot, egy közönséges tányérban, átlagos kiszolgálással viszont korántsem lett volna gond ízlelgetni.
0
2009. február 23., hétfő 20:52
Csak azt tudom mondani, amit mindenkinek: egy kicsi türelmet kérek még. Az új oldalt programozom, és mivel nem kaptam vissza nem térítendő tízmilliókat pályázatokon (nem is kértem), kölcsönt sem vettem fel, és a beszállítóinknak sem tartozunk, így kénytelenek vagyunk sok-sok önerős túlórával fejleszteni a rendszerünket a mindennapi működés mellett :)
Már nem merek időpontot mondani, de most már alakulgat az Xpress 3.0 Béta :)
0
2009. február 23., hétfő 20:41
Én asszem K önmoderált, aztán csak odasztúrt a végére egy plussz sort.. Mint aki kilép valahonnan, aztán csak próbál visszasündörögni .... :)))
0
2009. február 23., hétfő 20:26
Ez tényleg szép volt Robiék :) Akkor már, hogy a topik címénél maradjak, élnék valamiféle javaslattal az oldallal kapcsolatban :) Nem is új keletű a dolog. A Lista-őrületben ugyanis nem lehet visszakeresni a korábbi listákat :/ Ezt nem lehetne orvosolni, megmenteni a már nem látható listákat?
0
2009. február 23., hétfő 20:18
Tán már el is dőlt... arany közép út módon.
0
2009. február 23., hétfő 20:16
Természetesen. De a  film adatlapján olvasottak alapján, és azt szem előtt tartva, hogy ez nem az első eset, bízom benne, bízunk többen benne, hogy ennek mostmár vége lesz.
0
2009. február 23., hétfő 20:14
Majd ezt Robi eldönti ;)
0
2009. február 23., hétfő 20:13
csitt... nem kell. Csak kerüljön az ajtón kívülre egyszer és mindenkorra. Ennyi. Több szót nem ér.
0
2009. február 23., hétfő 20:09
Az még hagyján, de még a nevemet se tudja kimásolni :)) Előbb törölte volna le verejtékező vörös homlokát :))
0
2009. február 23., hétfő 20:08
Most olvastam el K írását az A másik én topikjában. Az ég szerelmére, meddig mehet ez még???? A filmről nulla, csupa mocskolódás és politika. És újra, meg újra előjön, ír és gyaláz. Miért van ehhez még joga???
0
2009. február 23., hétfő 19:56
Pontosan! Sokak lelki világába, vallási, nemi, származási hovatartozásába rúgott bele. Emlékezni is szörnyű, milyen képeket illesztett be megkínzott.... nem is folytatom. A kritikai hozzászólás jogát is meg kellene tőle vonni, mert állítom, biztos volt már olyan, hogy egy új, leendő vásárlót ijesztett el innen a magatartásával. Évek óta ez zajlik, ideje lenne kétszer áthúzni a "nevét", aki szereti az írásait, kérjen tőle email címet és irkálja neki a dolgait, de azt hiszem elég sok fórumozó nevében mondhatom, teljes mértékben ki kell őt innen tiltani.
0
2009. február 23., hétfő 19:45
Röhögésre jók, másra nem. Hidd el sok embernek ment itt el kedve a fórumozgatástól miatta.
0
2009. február 23., hétfő 18:13
Engem egyik sem zavart. Kifejezetten szeretem K írásait és , ha jól sejtem sokkal több olvasó is, mint ahányan írnak is ide bármit.
0
2009. február 23., hétfő 18:11
De ugyanúgy zavar,ezt is törölni kellene!

Én is gratulálok,hogy nem vetted észre,többes számban fogalmaztam.
Egy kicsit hitelesebb lennél,ha egyszer is szóltál volna ebben a témában...
0
2009. február 23., hétfő 17:54
Már eltünt K hozzászólása, de ott maradt ez:
"- Kage - ÉRTÉKELÉSE:  
(1 látogatóból 1 találta hasznosnak ezt a hozzászólást)

KRITIKA:
Valóban lassan indul be, és nem is annyira akciódús, de mégis jó mozi ez, nekem tetszett!
Akarva akaratlanul is Olaszliszka jutott róla eszembe, abban az esetben is így kellett volna eljárni!!
Ha az igazságszolgáltatás tehetetlen, csak magadra számíthatsz.. szemet szemért, fogat fogért! "

Ez nem zavar?
Gratulálok és csatlakozok a logged out táborához.
0
2009. február 23., hétfő 16:50
Bocs,de az ócsárolás és az uszítás azért nem ugyanaz!
A Másik én c. film kapcsán gyakorlatilag utcai erőszakkal fenyeget.Ilyen hozzászólásnak semmilyen normális oldalon nincsen helye.
El kellene gondolkozni rajta,miért vonzza ennyire az Xpress a frusztrált alakokat.
Más filmes fórumokon nyomuk sincsen.
0
2009. február 23., hétfő 9:04
Nem tudom, hol vannak, de valószínűleg most is ugyanott vannak, mint máskor, amikor Te az FHE-t ócsárolod.

Azokat meg nekünk nem fontos olvasni.
0
2009. február 23., hétfő 8:06
T.Xpress!

Fontos K hülyeségeit megint olvasni???

Hol vannak a moderátorok???
0
2009. február 20., péntek 16:14
Naaaaaaaaaaaa! :-)))
0
2009. február 20., péntek 4:04
Valami hiba van a rendszerben. Eltűnt az AM meg a PM az óra mellől!!! ;) :))
0
2009. február 20., péntek 1:10
Ezt el se hiszem, hogy imám ilyen gyorsan meghallgattatott. :-)

Köszi Xpress!
0
2009. február 19., csütörtök 22:52
A várható megjelenéseknél ha nem kellene kerülgetni a PS3, Wii és az ajándéktárgyakat a jó lenne. Ráadásul ha külön lenne a Blu-ray meg a DVD az maga lenne a tökéletesség :-)
0
2009. február 19., csütörtök 20:40
A 2535 hsz még mindig aktuális.
0
2009. február 19., csütörtök 20:39
Most rendben van.
0
2009. február 19., csütörtök 20:34
Nem működik a keresés funkció az oldalon. ...hiába mondom, hogy MÚÚÚKODJ... :)
0