Rainbow, egyébként pont egy általad említett pár soros infóval szolgáltam a már egyszerűbb csomagolású A remény rabjai (3DVD) c. kiadványnál a kérdést feltevő, fórumhozzászólási joggal minden bizonnyal nem rendelkező felhasználónak, de a kérdés és a válasz is el lett tüntetve az oldalról, mert egyik sem lett "hasznos kritika".
Elég idióta módon működnek itt a dolgok.
0
2009. február 15., vasárnap 16:59
6925
Sajnos sok esetben a filmekkel semmilyen kapcsolatban nem levő fórum-témák hoznak ide ilyen embereket.
0
2009. február 15., vasárnap 10:58
9489
Másolom egy korábbi hozzászólásomat, mert a hiba továbbra is fennáll.
Szia Robi,
Építő jelleggel lépek fel újfent.:)))
A Tökéletes pasi című film szerepel a Várható megjelenések közt, viszont a címre kattintva egy olyan adatlap jön elő, ahol a film nem rendelhető és ár nélküli. Ha beírom a keresőbe, hogy A tökéletes pasi, akkor kijön egyszem - másik! - adatlap, ahol simán rendelhető a film. Apróbb gubancot vélelmezek.
0
2009. február 14., szombat 22:01
16458
Xpress, Jobb oldali oszlopnál hiba van
0
2009. február 14., szombat 20:31
13392
Az olyat is, amelyik belemélyeszti a fogát a hátsódba?: )
0
2009. február 14., szombat 20:27
52685
Szeretem a medvéket.
most posts by TM
0
2009. február 14., szombat 20:09
13392
Oké, tőlem legyen, de ha tárva az ajtó, bármikor bejöhet a medve. Ne csodálkozzunk rajta.
Én azt sajnálom, hogy olykor egy évszaknak el kell telnie ahhoz, hogy moderálás történjen a fórumon, így aztán mindig háromszorosára dagad a hozzászólástömeg, mert mindenki beszáll, akinek van véleménye, holott ha gyorsan el lenne tüntetve a balhé, máris nem lenne mihez csatlakozni. Rengetegszer előfordult, hogy én is belefolytam az ilyen balhékba, kár volt, minden szempontból. Rakásra vannak olyan hozzászólások rendszeres fórumozóktól, melyek nemcsak haszontalanok, de kártékonyak is, és persze olyan tagok is működnek, akik kitiltásáért már feltűnően sokan emelték fel hangjukat. Tudom, hogy nehéz egy boltnak a vevőit reguláznia, de egy nem jól karbantartott és megművelt kertben elszaporodik a féreg.
0
2009. február 14., szombat 19:48
9489
Nem általánosságban lepődtem meg, hanem a konkrét ügyön. És igen, továbbra is azt mondom, hogy legyen lehetősége azoknak az adatlapokra írni, akik amúgy a fórumhoz nem szólhatnak hozzá. Nem hiszem, hogy a minőségi kritika bármilyen joghoz is kötött, fórumos joggal rendelkező is írhat semmi bejegyzést az adatlapokra - erre van is példa bőven - , viszont a joggal nem rendelkezők is írhatnak hasznos megjegyzést az adatlapokra. Hiszen azt ne felejtsük el, hogy nem csak a "nagy kritikák" lehetnek hasznosak, hanem olykor egy pár soros technikai infó is sokat segíthet a többieknek.
A válasz a kérdésedre: azért, mert egy puszta regisztrációval akárki írhat "kritikát" bármelyik termék adatlapjára. Én ezt már hónapokkal ezelőtt elleneztem, de Te meggyőztél, hogy esetleg lehetnek értékes kritikákat szülő felhasználók, akik még nem rendelkeznek fórumhozzászólási joggal. Én figyeltem azóta, és egyetlen olyan illetőtől sem olvastam a világon semmi érdekes "kritikát", akinek ne lenne joga a fórumhoz is.
A ma délutánhoz hasonlóakat viszont jónéhányszor, meg olyat is, aki visszataszító módon személyeskedik a kritikában (ha már másutt nem teheti), és persze egy vagonnyit a "majd megveszem 990-ért" és az "eredeti szinkron nélkül nem kell" tipusú hozzászólásokból.
Ha továbbra is fenntartod, hogy mindenkinek legyen joga kritikát írni előzetes szűrés nélkül, egy rövid regisztráció után is, akkor legyen, én kivárom az eredményét, ebben az esetben viszont nem szeretném azt olvasni, ha újra és újra meglepődsz, ha ezzel a joggal valaki visszaél. Ha nyitva hagyjuk a hátsó ajtót, a hazatérő gyerekek és a nagymama mellett bejöhet a medve is, és odacsinálhat a nappali közepére. Lehet a medvét utálni ezért, de a megoldás az, ha kulcsot adunk a gyerekeknek és a nagyinak, és zárjuk az ajtót.
0
2009. február 14., szombat 19:15
9489
Azért ha éppen sikerül a ketrecbe terelni őket ideig-óráig, majd mesélhetnél, hogy haladsz a "fejlesztésekkel".:))
0
2009. február 14., szombat 19:12
Moderátor
7449
Nagy az Isten állatkertje, és tapasztalatom szerint napról napra több benne az állat. Egyáltalán nem fenyegeti őket a kihalás veszélye.
0
2009. február 14., szombat 19:07
9489
Az az egészben a szomorú, hogy ilyen f*kalapokkal kell rendre foglakozni, miközben a sok, az oldal jobbá/praktikusabbá tételére összegyűjtött ötlet megvalósítására meg nem jut idő és energia.
0
2009. február 14., szombat 19:05
16458
Meg is lepődtem a hozzászólásodon :))) Nincs mese, elő a szigorítással, és a remegő kezekkel - ami a "tilt" gomb felett remeg, és gyorsan eljár, ha kell...
0
2009. február 14., szombat 18:57
Moderátor
7449
Ugyanaz a frusztrált zsebnáci. Egyszer kitiltottam a fórumból (már nem is emlékszem, hogy miért, de sejthetitek, hogy nem lehetett kispáyás paraszt, ha sikerült neki még engem is kihozni a sodromból), most meg ezzel éli ki magát. Hát hajrá.
0
2009. február 14., szombat 18:53
7721
Persze kicsit túloztam az ember szóval.
0
2009. február 14., szombat 18:49
7721
Adolf Hitler hát ez milyen egy kedves ember.
0
2009. február 14., szombat 18:48
19960
én nem vagyok köztük ne aggodj!
0
2009. február 14., szombat 18:48
8260
Kár volt örülni, ez a f**sz megint itt van.
Könyörgöm, akasszuk fel!! :-))
0
2009. február 14., szombat 18:47
16099
Téged ismerlek. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 14., szombat 18:43
19960
1-2 ismersz Te is! :)
0
2009. február 14., szombat 18:40
16099
Tényleg, róluk lehet tudni valamit? Kik azok?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 14., szombat 18:39
16458
Esküvőn voltam, és itt legalább ekkora buli volt :))) Erre lemaradtam :)
0
2009. február 14., szombat 18:30
9489
Dömi, már megoldottuk ...:)) Nem csörgeted meg a tagot? :)
0
2009. február 14., szombat 18:30
19960
A Robi tud már róla,de csak kb 30 perc múlva lesz otthon.
Ilyenkor megy el az ember kedve teljesen mindentől! Ilyen elmebeteg állat embereket,hihetetlen!
Csak azt nem értem azok a személyek akik kaptak hsz-i elbirálási jogosultságot azok most vajon mit csinálnak?????????????? Ez nem 1 vagy 2 ember hanem 10!!!!!!!!!!!