Mindenki ellensége egy kis frusztrált pöcs, gondolom ennél nincs jobb szórakozása. Nagyon sajnálom szegény szánalmas emberkét. Rögtön kitiltom, e ha addig eseteg valaki szeretné személyesen is elmondani neki, hogy mekkora tapló, hívja fel ezen a számon: 70/237-9343
0
2009. február 14., szombat 18:04
16099
Látom már Angelus-t és Dömit is belekeverte. Gyorsan ki kéne törölni őket, mert ebből polgárháború lesz...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 14., szombat 18:02
16099
Ez már brutális amit Mindenki ellensége produkál. Borzalom. Örökre ki kéne tiltani.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 14., szombat 17:38
9489
Nem arról van szó, hogy akkor Tm elviccelte a dolgot, biztosan én is ezt tettem volna. Egyszerűen azt nem értem, hogy mennyit beszélünk arról, hogy hasznosabb adatlapokat, jobb írásokat, tisztességesebb fórumot, stb, stb, stb és ha az ember ilyet lát, s persze azt, hogy ezt nyugodt szívvel lehet egy olyan embernek, aki ahhoz is gyáva, hogy idejöjjön és szembe nézzen azokkal, akiknek a képeit lelkesen lekapkodja az iwiwről és gyúnyt úz belőlük, majd pedig - mert nyakamat teszem rá, hogy olvas minket - lapít és röhög a markába, szóval, ha az ember ilyet lát, akkor értetlenül áll a dolog előtt, hogy vajon egy ilyen ember...alak miért írhat még egyeltalán ide? Értem én, hogy boltból sem dobunk ki csak úgy vevőt, nade akkor itt már mindent lehet?
0
2009. február 14., szombat 17:32
7926
Elég érdekesen fejezi ki vonzódását a férfiak felé.Ami nem erre a fórumra való.Több fórumtárs írta hogy gyermekei vannak, nem hiszem hogy jót tenne,ha egy családi film hozzászólásai közt ilyen képet látnának.Tényleg el kéne tüntetni a hozzászólását.Amit TM-ről kreált,már az is durva volt.Az egy dolog hogy TM elviccelte,de ilyen hozzászólást......
0
2009. február 14., szombat 17:21
9489
Mondja már meg nekem valaki, hogy mi a jó fészkes francért van bármiféle hozzászólási és "kritika" írási joga a Mindenki ellensége néven futó egyednek errefele, aki nyilván remekül ismeri a fórum törzsközönségét, sőt iwiwre is bejáratos, hiszen azúttal már az itteni felhasználók iwiwes fotóival mocskolja tele az adatlapokat? Én elhiszem, hogy hagy itt némi összeget vásárlás címén, de nem leheten mindennemű közlési jogától megfosztani?? Tényleg elkeserítő, hogy míg sokan azért "hajtunk" hogy mind az adatlapok, mind a fórum jobban , szebben tartalmasabban nézzen ki, akkor egy ilyen alaknak még mindig van lehetősége itt mocskolódni. Én pokoli toleráns vagyok, de ez most kiverte a biztosítékot és nagyon szeretném, ha végleges megoldás születne az illető ügyében.
0
2009. február 14., szombat 17:20
546
Én is szeretném javasolni, hogy Mindenki ellensége emberkétől tessék megvonni a hozzászólás jogát, ezek a képbeillesztgetések egyáltalán nem viccesek, főleg amit a Kutyabajnok filmhez tett be.
0
2009. február 14., szombat 17:00
9368
Csinálhatsz akár saját fórumot is és akkor oda csak olyat írhatnak, amit te akarsz.
0
2009. február 14., szombat 16:41
6925
Továbbra is tartom,hogy a fórumra ráférne egy alapos profiltisztítás.
0
2009. február 14., szombat 10:25
9489
A nyugat, kérlek, a nyugat. :)))
0
2009. február 14., szombat 10:24
16458
Felétek minden dokinak mozog a botja ;) :)))
0
2009. február 14., szombat 9:47
9489
Mifelénk nem ilyen a kórházban a fal. :)
0
2009. február 14., szombat 0:41
52685
Az baró? A két szélső hasáb alig olvasható középen meg azok a munkásőrkék színek... Olyan az egész, mint a kórházban a falak. Ez a mostani felület a "baró".
most posts by TM
0
2009. február 13., péntek 23:59
16458
A DVDExtrás ruci jöhet. Nagyon "baró"
0
2009. február 13., péntek 23:53
9368
Mert az unalmas lenne. Ennyi. Az élet nemcsak színészekről és filmekről szól - akkor sem, ha ez egy DVD bolt fóruma. Ne legyünk szűk látókörűek.
0
2009. február 13., péntek 18:02
9489
Ez a topik kicsit más céllal született, ezért.
0
2009. február 13., péntek 16:58
6925
Továbbra sem értem és már sokszor írtam,a fórumban miért nem a színészekről és a filmekről beszélünk?
0
2009. február 13., péntek 15:29
9489
Nem köll nekünk mindenben egyetérteni, na.
0
2009. február 13., péntek 14:18
52685
Miért kell bántani az oldalt? Jó ez így. Sosem értettem, hogy miért újítgatják állandóan a kedvenc oldalaimat. Ez ilyen idióta webdizájner mánia. A háttérműködést lehet csiszolni, de a külsőt nem szükséges. Nemhogy kicserélnék a monitort fekete színű keretűről ezüstre vagy visszafelé. Vagy fessék át otthon a szobát, ha unatkoznak, de ne az oldalt buzerálják. :)
most posts by TM
0
2009. február 13., péntek 14:11
9489
Nem a fórumot ruciznám Extrásra, hanem az oldalt magát, amin belül még maradhatana akár hasonló jellegű is a fórum.
0
2009. február 13., péntek 14:09
52685
A DVDExtrás rucit inkább ne erőltessük, kiráz a hideg tőle. Ráadásul hangszórók sincsenek. Jó ez így, ahogy van, ha már eddig ilyen volt, miért ne maradhatna továbbra is ilyen.
most posts by TM
0
2009. február 13., péntek 13:16
9489
No ez az, egy próbát megér. Viszont szerény, nagyon szerény véleményem szerint csak azután, ha már a korábban sokunk által javasolt változtatások realizálódnak. Többek között például az a lehetőség, hogy egy adott film fórumos topikjából közvetlen link legyen a termék adatlapjára;az, hogy az adatlapok "rendben legyenek", hogy a fórum szabályozottabb legyen; hogy esetlegesen új motort kapjon;hogy az oldal DVDExtrás ruciba "bújjon", s ki tudja mennyi hasznos ötlet hangzott még el ebben a topikban és a fórum reformosban. Ezek én azt gondolom a hétköznapi felhasználóknak fontosabbak, mint egy blogos belső oldal, ami tényleg jó ötlet, mert akár vonzhat is olvasókon keresztül vásárlókat, de talán a felsorolt változtatások - és társaik - előbbre valók.
0
2009. február 13., péntek 12:44
52685
A "homlokegyenest" te sem gondolhattad komolyan.
most posts by TM
0
2009. február 13., péntek 12:43
52685
Szerintem ha csupán filmről szól egy blog, az itt az xpressen "sovány" mivel ez az egész oldal magában is filmekről szól. Nálam például Jamamura számít jó bloggernek, mert az igaz, hogy a film viszi a prímet, de az ő oldala ennél sokkal több. Megjelenéstervezetek, előzetesek, kulisszatitkok, zenei bejegyzések, koncertbeszámolók, időnként könyv- és színházajánlók is tarkítják. Ehhez párosul az elsőkézbeliség és a grafománia. Egy ilyen figura már kinövi az xpress kereteit, neki valóban való egy saját rovat, mert van létjogosultsága. Viszont sok kicsi "mini-blog" kinövése ezen a helyen nem biztos, hogy előreviszi a dolgot. De mint mondtam, ki kell próbálni, mint a pudingot. Mi bajunk lehet? :)