Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. január 25., vasárnap 21:19
Úgy tűnik, ha a tesztoszteron szét akar vetni valamit, akkor megtalálja a táptalaját előbb-utóbb máshol, ha már a gyomírtózott területeken nem vethet...
0
2009. január 25., vasárnap 21:16
Hát pedig nagyon nem volt benne semmi, de ha az téged szórakoztatott, akkor gratula, nagyon unalmas emberke lehetsz :)
0
2009. január 25., vasárnap 19:34
LOL, pedig már kezdtem jól szórakozni a tesztoszteron titánokon. Rontsátok el a játékomat :DDD
0
2009. január 25., vasárnap 19:29
Kedves Robi! Támogatom Jason Todd javaslatát, hogy az eladó BD-topikban is legyen valamilyen korlátozás, hogy azt a rovatot se vesse szét a tesztoszteron. Köszi!
most posts by TM
0
2009. január 24., szombat 15:13
Igen, csak így nem "természetesen", azaz legutóbbi (értelmes!) hsz-ek szerint kerülnek listára a topikok. Azaz nem tudom kiválogatni a főoldalon, h melyik témához érkezett legutóbbi olvasásomhoz képest új info*. Így értettem, h használhatatlan.

* új info nem egyenlő a "csinájj pézt okosba nekem"-hirdetésekkel.
0
2009. január 24., szombat 15:07
A "cinema" azonosítójú "vásárlót" tessék szíves lenni azonnal kitiltani, hozzászólásait törölni és/vagy tüzes fogókkal letépkedni az ujjait!
0
2009. január 24., szombat 15:06
XD "teljesen használhatatlanná teszi a topikokat" - Ez jó, szerintem is zavaró, de azért én még minden topikot tudok használni...
0
2009. január 24., szombat 14:36
Ezt a "cinema" gyereket dobjátok ki légyszi gyorsan és végleg, mert teljesen használhatatlanná teszi a topikokat. Köszi
0
2009. január 22., csütörtök 10:30
:) legalább te már túl vagy rajta... :)
0
2009. január 22., csütörtök 10:29
Ez itt off, drága.:) Kicsit elkezdek meggyógyulni, és máris munka? Még lábadozom! Most kezdek ide is visszatérni.... Back to life ... :)
0
2009. január 22., csütörtök 10:28
vicceltem...
0
2009. január 22., csütörtök 10:27
Rainbow, mindjárt kapcsozhatsz :D
0
2009. január 22., csütörtök 10:26
Javítva, köszi. (Merül az elem a klaviatúrából, néha kihagy 1-1 betűt).
0
2009. január 22., csütörtök 10:26
Javítva, köszi.
0
2009. január 22., csütörtök 10:23
A Ments meggel is van egy kis gond : még mindig Mens meg néven szerepel. A kereső is csak így találja meg és a Hírlevélben is hibásan van írva.
0
2009. január 22., csütörtök 10:21
Xpress

Valami nem stimmel A tavasz 17 pillanata 5. adatlapjával!

Microsoft VBScript runtime  error  800a000d

Type mismatch:  UBound

/dvd/film.asp, line 1366

0
2009. január 20., kedd 10:32
Remek az Eladó topik új szabálya.
Nagyon körültekintő, okos megoldás.
Nem szűnt meg, mégsem lesz tele szeméttel.
Köszönet érte.
Az említett, utólagos szerkesztési lehetőség is hasznos lenne,
hogy törölhető legyen az eladott példány.
De így is ezerszer jobb, mint volt.
0
2009. január 16., péntek 18:09
:D
0
2009. január 16., péntek 11:09
Na, srácok, a nagy össznép összeölelkezés után hadd építsek kritikailag.

Nagyon tetszik a Rémbó fia bannere, már maga a tény is, hogy kapott bannert egy szinte ismeretlen film, de a címe hivatalosan hosszú ó-val helyes szerintem, az adatlaon lévő borítókép sem korrekt ebből a szempontból, viszont a cím ott is hosszú ó-val van írva. Nem kellene a bannerben javítani?
0
2009. január 16., péntek 11:09
Mire utolértem a kedvesem, már átvette a csomagot.

A többi az előzmányekben leírva.

Kérném az eset felülvizsgálatát.
0
2009. január 16., péntek 10:56
A Barnabás szép név. A Barna kevésbé. Főleg akkor nem, ha Darabos a vezetékneve. (Létezik az illető... szegény gyerek... milyen idióták a szülei...)
0
2009. január 16., péntek 10:52
Szerintem szép név a Barna, ahogy a Barnabás is. De ne offoljunk.
most posts by TM
0
2009. január 16., péntek 10:51
na jó hagyjuk mert nem tudok dolgozni ma sem :)  
de nem írtam rasszista -trágár dolgot! ha azt írok, durvább lenne ;)
azok az emberek a viselkedésükkel saját magukról alakították ki a véleményt.... viszont te a bőrszínemre utaltál az már rasszista :D
meg emlékszem hogy a rigó utcai nyelvizsgásokat is leszóltad,az sem különb a másik nép leszólásánál...na télleg ennyi....
sztem semmi baj nincs a jópofizással, legalább színesebbnek látszik ha értelmesebb nincsen :D
nekem is van cimbim szerencsére,persze hogy nem ír be, ilyenkor látja hogy milyen barom vagyok :D
jó én is szeretlek de semmi simi+tapi :P
0
2009. január 16., péntek 10:50
Ez nagyon romantikus volt TM. Főleg az ötödik pont. Nem írsz neki szerelmes levelet?:)

u.i.: ha egyszer lesz fiú gyermekem, biztos nem Barna lesz a neve... :D
0
2009. január 16., péntek 10:42
Most is van még 9 félretett filmem, a limit most is 20 db-on áll.
Így ezt a limit beállítási hibát nem valószínűsítem, mert gondolom a rendszer mindet elküldte volna egyszerre, és gondolom az intenzíven feküdnék.
Nem akartam még törölni, mivel maga a film még nincs a kezemben,
aukciós oldalon vásároltam. Addig nem törlök semmit, amíg nincs a nálam egy másik példány.
Ha nem veszem át, akkor meg kapom a piros feliratot a teljesített rendeléseknél.
Ördögi kör.
0