Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2009. január 16., péntek 10:42
1. a te őrangyalod
2. a jópofaságból beírt trágár és rasszista mondatok jogossága egy másik fórumban talán érvényes, itt kevésbé
3. vigyázz, nehogy a topik helyett a hozzászólási jogodat töröljék
4. nincs szerencsém, mert még most is veled beszélgetek, de üsse kő, töretlenül hiszek az emberek megjavulásában
5. visszaolvasni neked kellene inkább, hogy megértsd, miről beszélgetünk most. Sok okos barátom van itt as fórumon, sajnos mára a legtöbbjük rezignált lett, s átgörgeti a tiedéhez hasonló kommenteket. Pechedre én szeretlek téged, s szívemen viselem a sorsodat, ha úgy tetszik, ez az én küldetésem.
most posts by TM
0
2009. január 16., péntek 10:23
A hétvégén volt leltár, és valószínűleg törött, vagy hibás lehetett a Micimackó, ezért került ki a rendeléseid közül, de automatikusan rendeltünk belőle új példányt, és ezt küldte ki tegnap a rendszerünk. Ha az adott filmnél a vevő nem kéri a limit ellenére az azonnali szállítást, és a beállított limit magasabb, mint a küldhető termékek mennyisége, akkor kizárt, hogy a rendszer önhatalmúlag elküldjön egy filmet. Nem elképzelhető, hogy mivel megvetted máshol törölni szeretted volna a rendelést, de ehelyett véletlenül a Küldjétek azonnal opciót pipáltad ki?
Ha jön a futár, ne vedd át a csomagot, és az visszajön hozzánk.
0
2009. január 16., péntek 10:08
Tisztelt Xpress!

Azt megértem, hogy a január 12-ére öszeállított csomagomból a kb. másfél hónapja féretett Micimackó DVD rejtélyes körülmények között átkerült a bizonytalan megrendeléseim közé (1. számú enyhébb szívroham). Valószínűsítem, hogy tévesen lett beregisztrálva, és ez a leltározásnál sem derült ki. De az hogy január 15-vel feladjátok +1.200.- Ft postaköltséggel, hát ez már nem annyira fajintos.
Se egy e-mai, hogy előrendelt termék megérkezett, vagy akármilyen információ. Így tegnap voltam olyan bátor és megvettem egyéb módon.
Ma reggel fogad egy e-mail, hogy készítsem elő a pénzt a futárnak (2. számú szívroham).

Üdv:
V-ZS
0
2009. január 16., péntek 9:49
No, megvan a válasz a 2304-es felvetésemre. :)
0
2009. január 16., péntek 9:12
1. mondtam te nicknév: ne okoskodj, ki a franc vagy te? pesti srác?
2. nem ámokfutás ha beírok jogosan, mért próbálsz sértegetni? megint kérdem kinek gondolod magad???
3. ha mindenáron meg akarod kapni, le fogják ezt a topikot is törölni az okoskodásod miatt!
4. mondtam hogy szerencséd van mert törölték a huszáros kommentemet, ez csak rövidített változat,vágott volt!
5. kapd már össze magadat és olvass vissza, hogy mikre reagálsz a fórumon sorra.... kezetfoghatsz az okoska haveroddal az eladó topikból!
0
2009. január 16., péntek 8:21
Szeretném egy topicba gyűjteni a használt DVD/BD eladásokkal/cserékkel foglalkozó hozzászólókat, ezért töröljük folyamatosan a hasonló topicokat. A címéből ítélve a Joglejárt DVD-k adása, vétele nekem nem tűnt beszélgetős topicnak, de belenézek, és ha valóban csak beszélgetős topic, akkor visszaállítom, mondjuk Beszélgessünk joglejárt filmekről címmel.
Ha valaki joglejárt DVD-t szeretne eladni, akkor az Eladó DVD topicban is megteheti, és most azt sem lehet mondani, hogy nem lesz áttekinthető a topic. Ezt a topicot egyébként hamarosan átnevezzük ELADÓ DVD és BD topicnak, ezzel együtt megszüntetjük az ELADÓ BD topicot is. Szerintem valódi privát használt DVD-k/BD-k adás-vételéhez, cseréjéhez bőven elegendő heti egyetlen hozzászólás.
0
2009. január 16., péntek 3:07
sziasztok skacok, ez már tényleg tiszta sztálinizmus, most indítsak egy topikot hova tűnt a hova tűnt a legjobb topik topik? címmel? Hol károsított ez a szerencsétlen beszélgetős fórumtéma bárkit? Az eladó DVD topikot még értem - világos, hogy nem örültök, ha az oldalatokon működik egy ilyen bazár. Na de a JOGLEJÁRTAK DVD-k ADÁSA VÉTELE? Hiszen a joglejártakkal már senki sem foglalkozik. Nektek ez abszolút nem veszteség. Nem értem, tényleg.

Egyébként meg ezt olvastam a terrort bejelentő hozzászólásban:

"A "csencselős" topicok tartalmának megtekintését is korlátoztuk. A hozzászólásokat csak azok láthatják, akik hozzászólási joggal is rendelkeznek oldalunkon."

Most ugye én hozzászóltam itt, szóval akkor úgy tűnik, van hozzászólási jogom, de "csencselős" topikomat sehol sem látom - sem a "csencselős" topikomat hiányoló topikomat. MIÉRT?

Ne haragudjatok rám, hogy itt akadékoskodok, de nem értem, hogy mi van.
0
2009. január 16., péntek 1:58
Térdre rogytam ekkora huszáros kommentelés előtt. Ilyen mélyütést utoljára a böliben kaptam.

Ha nem ez lenne a nicked, akkor is pont ilyen színű alaknak tartanálak. Mákod neked van, hogy ilyen ámokfutás után még mindig engednek fröcsögni. A helyedben már rég hallgatnék a gazban.
most posts by TM
0
2009. január 15., csütörtök 23:23
TEDÓ=TESÓ
0
2009. január 15., csütörtök 23:22
neked mekkora mákod van hogy a TEDÓ mindig kitöröl ha én szólok vissza :D

magadra vetted?jól van...de igazam van nem? sztem nagyon unatkozol ha engem akarsz okosítani, tök felesleges...
mert arról van szó ugye, hogy figyelsz itt ott,aztán nagy okosakat akarsz beszólni, ennek-annak....ehelyett
inkább mutatnál jó példát v segíthetnél valahol máshol,nem? mondjuk... vagy te vagy a szószólója valami kis brancsnak?
vagy te már nagycsoportos vagy hogy közhelyekkel akarsz itt okoskodni?
0
2009. január 15., csütörtök 21:39
Jaj TM, ne hozz már zavarba ennyi ember előtt... :-%
0
2009. január 15., csütörtök 21:33
Nem. A négypontos és ötcsillagos Electrifyre. :)
most posts by TM
0
2009. január 15., csütörtök 21:32
Ugye nem a mezőgazdasági eszközre gondolsz,mint jó társaság? :)
Csakhogy megtartsuk a vidéki jelleget! :))
0
2009. január 15., csütörtök 21:28
A jó társaság jót hoz ki az emberből. :)
most posts by TM
0
2009. január 15., csütörtök 21:24
Ez szép volt!
0
2009. január 15., csütörtök 21:23
Na ez így jobb! ;-)

Akkor úgy mondom, hogy máskor inkább egy suttyót se ruházz fel oly isteni tulajdonsággal, ami a mi saját büszkeségünk. :)
most posts by TM
0
2009. január 15., csütörtök 21:19
De most tényleg : egy qrva káromkodást, egy csúnya szót sem írtam vissza Kaszajocónak, pedig el lehet olvasni, hogy miket írt. (Sokkal kevesebbért is vertem már álcsúcson valakit és közöltem az illetővel, hogy a következő tíz centivel hátrébb megy. Beígért pár dolgot, egy hónapig nem szólt hozzám, utána rendben volt és van minden.) Ellenben próbáltam rávilágítani az aukciózás előnyeire, bár gyanítom, hogy az egyik fülén be, a másikon meg falra hányt borsó. Lehet, hogy elég lett volna a tapló paraszt kifejezés is, de jött elé - vagy mögé, már nem tudom és nem olvastam vissza - a vidéki szó is. Mivel én magam is az vagyok, nem értettem a problémád.

Akkor számít! ;-)
0
2009. január 15., csütörtök 21:10
Már hogy a pöcsbe ne számítana. Ha komolyan számít neked az ismeretségünk, akkor igenis számít. Ha csak afféle felszínes hehe-hehe, akkor persze ki a f.... érdekel. Nekem pont azért szúrt szemet, mert te írtad, ha egy huszadrangú suttyótól olvastam volna a sokadik ilyet, teszek rá.
Ilyen könnyen ne mondj le rólam, mert beraklak a deklivágó alá! :)
most posts by TM
0
2009. január 15., csütörtök 21:06
Nem csak az voltam, hanem még most is - ahogy mindig, hiszen sohasem laktam a fővárosban - az vagyok. Ezért nem igazán értem, de mind1, már nem számít...
0
2009. január 15., csütörtök 21:01
Nagy a hátam, de ez anatómiailag van. Viszont nem tetszik, ha egy fikázásban szerepel a "vidéki" szó, pont olyantól, aki maga is az volt. Egyébként kicsit úgy tűnsz, mint aki unalmában azon mesterkedik, hogy azokat is szembefordítsa magával, aki éppen lapjával van felé. Szerintem már túllihegtük a témát, ezért ha kérhetlek, válassz inkább mást boxpartnernek.
most posts by TM
0
2009. január 15., csütörtök 20:57
Nem is kérte senki, hogy legyél bármilyen párti. Tudod van az a közmondás, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Biztos elég nagy a hátad, mert azt gondolod, hogy mindenki terhét Neked kell cipelned / mindenki gondját Neked kell megoldanod.
0
2009. január 15., csütörtök 2:20
Nem értem. Talán a "vidéki" kifejezés pejoratív jelzőként alkalmazását nehezményező kommentem alapján kaszapártinak véltél, pedig nem.
most posts by TM
0
2009. január 14., szerda 18:31
Jah, a Prison Break kasza engem is kiborított... :D
0
2009. január 14., szerda 18:14
Mások viszont az egy-két kasza miatt étkezés helyett hazamentek és  otthon is maradtak.:)
Sokukért kár...
0
2009. január 14., szerda 17:59
Gyanítom, hogy Neked, mert nekem nem ugrik be semmi... na mind1, így jártam! ;-)
0