Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. december 12., péntek 17:23
Engem meg mindig erdekel, hogy tervezitek-e a keresot ugy megcsinalni, hogy tudjon keresni is, ne csak akkor ha tudod a cimet mar.
0
2008. december 12., péntek 15:22
Ha beírod a feldolgozó kollégának szánt üzenet rovatba, hogy hányadikán tudsz jönni a csomagért, akkor természetesen nem törlik a már lejárt megőrzésű rendeléseidet sem.
0
2008. december 12., péntek 15:14
15-én áll majd össze egy csomagom elméletileg (már csak a koporsó dobozt várom), de átvenni december 23-án tudnám.
Kedves Xpress munkatársak! Megőrzitek addig a csomagot vagy legkésőbb az összeállítástól számított 5. munkanapon át kell venni? A választ előre is köszönöm!
0
2008. december 12., péntek 11:08
xpress

"ELBÍRÁLÁS ALATT ÁLLÓ HOZZÁSZÓLÁS:"

ezt nem kéne kiirtani a rendszerből? láthatóan senki sem foglalkozik az elbírálással egyes filmeknél, így csak éktelenkedik ott a piros felirat. van, hogy nyári hozzászólások várnak.
0
2008. december 11., csütörtök 19:30
Hali Xpress!

Látom megjelent az élet gyűjtemény! Üres dobozról továbbra sincs semmi infótok? Bufi azt ígérte lesz, várható-e még az idén?
0
2008. december 11., csütörtök 19:27
Igen, en abban biztam, hogy elve ezt a szitazast vettek at az amerikai kiadvanyokrol es a nem diszdobozosokban is ilyen a lemez. De majd legkozelebb :)
Azert gondoltam ezt, mert ugye egy dvd tokban mindegy milyen, itt meg nem, tehat ha egyfele szitazast tudnak kesziteni, akkor miert ne ilyet?
De ez apro reszletkerdes, ettol fuggetlenul nagyon rendben van a diszdoboz, legyen meg sok ilyen Xpressz exkluziv es akkor en is orulni fogok meg ti is.
0
2008. december 11., csütörtök 19:08
Sejthettük volna, hiszen ilyen mennyiségnél nem áll neki a Universal extra szitázást készíteni :(
0
2008. december 11., csütörtök 19:07
Band of Brothers-re tudtommal nem került magyar felirat. Majmok bolygója csak külön fog megjelenni nálunk, viszont mindegyik rész szinkronos lesz, a külföldön kapható díszdobozos változatban nem ezek a korongok lesznek tudtommal. A nagy dobozt csak akkor tud küldeni a FOX a kiadónak, ha megfelelő mennyiséget rendel, de szerény tippjeim szerint egy 35000 forint körüli Majmok bolygója BD díszdobozból nyögdécselve sem fogyna el még talán 50 darab sem országosan. Keresztapa jövőre jön, és ha minden a terv szerint alakul, akkor szinkronos változatban. Más Paramount kiadványok is várhatók, és ellentétben a külföldön esetleg már kapható feliratos változatokkal, ezeket is szinkronnal szeretné kihozni a hazai képviselet. Persze, ha addig mindenki meghozatja magának külföldről felirattal és idehaza már senki nem veszi meg, akkor nem :)
0
2008. december 11., csütörtök 19:05
Koszi, sajnos ez van a dvd-n is :(
0
2008. december 11., csütörtök 19:02
A Wanted BD-n ugyanaz a kép van, mint a BD dobozán (Angelina Jolie barnás árnyalatban).
0
2008. december 11., csütörtök 18:58
Hello, most vettem at a Wanted diszdobozt es a lemezek szitazasa rossz. Meg tudnad nekem mondani, hogy a blu-ray a celtablas lesz-e vagy az is ez a kepes? Mert ha az jo, megrendelnem es betennem azt a diszdobozba.
Koszi.
0
2008. december 11., csütörtök 14:27
Köszönöm a választ!

Van rá esély, hogy így behozatalra kerülne más kiadvány is?

Pl a 3 legfrissebb film téma küldönböző fórumokon : Band of Brothers, The planet of the apes 5 movie set, The godfather trilogy :-)
0
2008. december 11., csütörtök 14:21
Nincs arra jogunk, hogy külföldön megjelent kiadványokat árusítsunk. A hazai képviseletek szerződnek az egyes kiadókkal, és csak nekik van joguk forgalomba hozni adott országon belül a szerződött kiadó/stúdió filmjeit. Azt tehetjük meg, hogy a hazai képviseleten keresztül hozatunk be termékeket, ha van rá kereslet - mint például a három Fox BD-kiadványt (A tábornok, Batman (1966), Homokkavicsok), amit az InterCom hozott be az országba, de csak nálunk lehet kapni.
0
2008. december 11., csütörtök 14:10
Kedves Xpress.hu!

Árulhattok olyan terméket, ami nem a magyarországi filmforgalmazóktól jön? Tudjuk mindannyian, hogy a világ minden részén találhatóak magyar vonatkozású kiadványok (akár szinkronnal is), amik a b*dös életben nem jönnek be a magyar piacra vagy bizonytalan, hogy mikor lesznek nálunk elérhetőek..Nem gondolkodtatok azon, hogy kapcsolatot tartotok a külföldi online boltokkal (leegyeztetve velük a pontos spcifikációkat) és nálatok lehetne ezeket megrendelni, mint bármelyik más filmet? Szerintem elég sok embernek okoz gondot a nyelvtudás hiánya, a dombor nyomott kártyák hiánya vagy szimplán nincs idejük kutakodni, így szerintem lenne rá kereslet.

Nemrég válaszoltatok a kérdésemre, hogy nálunk miért nincsenek pl Blu-ray díszdobozok, holott vannak magyar vonatkozású kiadványok köztük. A válaszotok, hogy kicsi piac, nem éri meg magyar nyelvű dobozt legyártani. Ezután lehetne kapni nálatok is, bár a borító nem lenne magyar nyelvű… ami azért szerintem kevésbé zavaró :-)

Válaszotok előre is köszönöm!
patcash
0
2008. december 10., szerda 21:02
Ezt is kerdeztem mar e-mail-ben, csak legutobb elfelejtettem emliteni...
0
2008. december 10., szerda 21:01
Hello, a kerdesem az lenne, hogy tervezitek-e valamikor a kereso hasznalhatova tetelet? :)
Ez alatt azt ertem, hogy akkor is megtalaljon egy-egy cimet, ha nem tudom a film cimet pontosan (mert akkor ugye minek a kereso? :)).
Pl. ekezet nelkul keresve nem talal. Pillango-hatast ugy nem talalja meg, hogy "Pillango hatas" stb. Szokatlan, mert altalaban a nagyobb online boltok keresoi megtalaljak a dolgokat. Nekem azert is rossz a dolog - es igy nektek is - foleg az ekezetek miatt, mert igy a Media Markt-ban nezelodve sokszor nem talalom meg mobilon a keresett filmet nalatok (mivel nem hasznalok ekezetes betuket) es igy inkabb megveszem ott.
0
2008. december 10., szerda 12:44
Tisztelt Xpress!

Érdekelne hogy mikor vártok szállítmányt a Polippal kapcsolatban a kiadótól?
Milyen időközönként vártok attól a kiadótól lemezeket?
0
2008. december 9., kedd 22:42
na végre most sikerült. kb. huszadszorra csak
0
2008. december 9., kedd 22:41
T.Xpress!

nem birom összeállitatni a csomagom mert mindig ezt irja ki:

A webhely nem tudja megjeleníteni a lapot
HTTP 500  
   A legvalószínűbb okok:
A webhely karbantartás alatt áll.
A webhely programozási hibát tartalmaz.

Lehetséges lépések:
     A lap frissítése.

Visszatérés az előző oldalra.

További információ

0
2008. december 9., kedd 15:01
Erre én nem tudok neked válaszolni. Nyilván több, nagyobb díszdoboz (5-8 filmmel mondjuk) már nagy. De a válasszal inkább várd meg Robit.
0
2008. december 9., kedd 14:49
Mi számít soknak, vagy nagynak?
0
2008. december 9., kedd 14:46
Nyilván annak, aki sok filmet vagy nagyméretű díszdobozokat rendel.
0
2008. december 9., kedd 14:31
Xpress, Ti nem vezetitek be a belül is ragadós bubis borítékot? Tegnap perceken keresztül hámoztam ki egy ilyen csomagolásból a DVD-ket :D
0
2008. december 9., kedd 14:29
Kinek jár ilyen papírdoboz? Mert inkább abban szállíttatnám a filmeket, aztán tudnék én is ilyen szép szívhez szóló megjegyzéseket beírni.
0
2008. december 9., kedd 14:29
Azért ős-Xpressesektől elég sokat olvashattok ilyet...
0