Külön dícséret illeti a kiadót, a Quo Vadis film díszdoboza miatt!! Roppant mód pofás lett! :)
0
2008. december 9., kedd 14:17
289
Szia Xpress! Azt kell, hogy mondjam, teljes mértékben megvagyok elégedve veletek!!! Most jött nemrég a futár és hozta a csomagomat... kicsit félve vártam, mert "sok" díszdobozos termék jött... Viszont mikor megláttam a csomagot, egyből megörültem, mert papírdobozba volt csomagolva!!! Minden rendesen megérkezett, horpadás, gyűrődés, és bármiféle sérülés nélkül!! Köszönöm!
0
2008. december 8., hétfő 13:27
16970
Már hónapok óta kinn van ez a szöveg :)))
0
2008. december 8., hétfő 11:39
Moderátor
7449
Természetesen az volt az első dolgunk, hogy őket kiértesítettük erről. Eredetileg pénteken kezdtük volna visszavenni a csomagokat, de a Batman megjelenése miatt még ma nem töröljük a csomagokat, hátha beesnek néhányan a Batmanért, és elviszik a korábbi csomagokat is, de zárás után elkezdjük visszavenni az 5 munkanapon túl ittragadt csomagokat.
0
2008. december 8., hétfő 11:13
164
"Tapasztalatból talán tudhatod, hogy az átvételre összekészített csomagokat általában 5 munkanapon túl is meg szoktuk őrizni, és még legalább ennyi türelmi időt szoktunk adni az átvételre.
Az ünnepek közeledtével azonban jelentősen megnövekedett a rendelések száma, és irodánk kapacitása nem teszi lehetővé, hogy ebben a hónapban 5 munkanapnál tovább fenntartsunk egy-egy át nem vett csomagot, hiszen a határidőn túl megőrzött, át nem vett rendelések már most majdnem kiszorítják kollégáinkat az irodából.
Arra kérünk tehát, hogy mindenképpen 5 munkanapon belül vedd át a most összekészített csomagot, mert a 6. munkanapon kollégáink törölni fogják a rendelést!
Ígérjük, hogy januártól újra rugalmasabban állunk majd hozzá a megőrzési határidőköz, és újra biztosítunk majd némi türelmi időt."
Ez ugyebár idézet volt egy "Összeállt a csomagod" e-mailből. Kérdésem csak annyi, hogy ha a frissen elkészült csomagok gazdáit megörvendeztetitek e figyelmeztetéssel, akkor a már jelenleg is öt napnál régebben bent lévő, novemberről áthúzódó csomagok rendeléseit azonnal és folyamatosan, naponta törlitek? Legalábbis az logikus és igazságos, ha a régi "bentlévőségeket" (melyek már most kiszorítják kollégáitokat) is egy kalap alá veszitek a decemberi új rendelésekkel. Ebben az esetben viszont sok helynek kell felszabadulnia minden nap.
Köszönettel.
0
2008. december 7., vasárnap 11:23
1058
Csak egy baj van vele, nem a legkelendőbb termékeket mutatja a kategórián belül, hanem "megjelenési dátum szerint újabbak az elején" opció szerinti sorrendet.
0
2008. december 7., vasárnap 11:10
13392
Nagyon tetszik a termékek adatlapján megjelenő, műfaj szerinti toplista.
Üdv Xpress, nem lehetne a "kívánságlista" menüben is a táblázat végén esetleg az összes benne szereplő film árának végösszegét feltüntetni? Jó lenne tudni, mennyit kell az embernek összeszednie :P
Köszi szépen a választ előre is
0
2008. december 6., szombat 14:36
493
Figyelem! Szabályzat-változás!
Yeee, remélem tényleg van/lesz kemény moderálás
0
2008. december 4., csütörtök 20:52
16970
Oké, csak olyan fura volt...
0
2008. december 4., csütörtök 20:35
7252
Köszi Neked is! Épphogy csak a szemem nem szúrta ki... :-D
0
2008. december 4., csütörtök 20:34
7252
Ja, akkor azért nem vettem észre! ;-)
0
2008. december 4., csütörtök 20:34
826
" KÖZEL A KARÁCSONY! RENDELJ RAKTÁRRÓL, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ FILMEKET! "
felirat alatt található! :-)
0
2008. december 4., csütörtök 20:33
19957
Felül világoskék csík!!!! Nem a BD-s!!!! :)))
0
2008. december 4., csütörtök 20:31
7252
Melyik lista is ez? Csak hogy én is (át)fésülgessek egy kicsit... :-O
0
2008. december 4., csütörtök 20:07
Moderátor
7449
Elméletileg ellentmondás, gyakorlatilag nem. Ezekből a filmekből már nem volt utánpótlás, amikor joglejárt státuszba kerültek, viszont ezt követően valakik visszamondták, nem vették át, stb. az utolsó 1-2 darabot, így a rendszer tudja, hogy van készleten. Most már csak végig kell fésülnünk a listát és ideiglenesen újra fel kell oldanunk ezeknél a rendelési tilalmat.
0
2008. december 4., csütörtök 20:01
16970
Az azonnal szállítható filmek között egy csomó joglejárt is van. Nem ellentmondásos ez kissé?
0
2008. december 4., csütörtök 19:51
376
A mostani oldalreklámotok a Jokerrel nagyon ütős! A hideg futkároz a hátamon attól a tekintettől. Cool, egyszerű és hatásos. Grat :)
0
2008. december 4., csütörtök 13:15
Moderátor
7449
Polipról azt tudom mondani, hogy utoljára másfél hónapja érkezett a kiadótól. Folyamatosan rendelünk belőle, ha van nekik, akkor a napokban lesz újra, mert ma, vagy holnap várunk tőlük árut. Ha nem jön, akkor nem tartom valószínűnek, hogy karácsonyig újra szállítható lesz, de nem is kizárt.
0
2008. december 4., csütörtök 13:12
81
Tisztelt Xpress
A Polip díszdobozzal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Várható-e még idén a raktárotokon való megjelenése? Mivel bizonytalan státuszban van azért kérdezem mert csak ez az egy hiányzik a csomagból. Vagy szerintetek érdemesebb kihagyni a csomagból bár karácsonyi ajándék lenne (lett volna) az egyik ismerősömnek.
0
2008. december 3., szerda 23:11
835
Igaz, en ezert figyeltem arra kulonosen, hogy ne azt mondjam, hogy az ilyen emberek rosszak vagy jok, hanem azt, hogy en errol a temarol se pro se kontra nem akarok hallani/olvasni ott ahova szep dvd-ket nezegetni megyek. Ugyanis ezek nem egy dedikalt topikban tortentek/tortennek. Amugy nyilvan igazad van abban amit irsz es sajnos egyre inkabb abba az iranyba mozdulnak a dolgok a normalis eszmecsere felol.
0
2008. december 3., szerda 22:52
52685
Szerintem sem nyerő az "akinek a helyén van a szíve" szöveg, ahogy a "már megint a szegény zsidókat/németeket bántják" féle megjegyzéseket, mi több, a "semmilyen körülmények között sem tűrjük meg" kijelentéseket sem szeretem. Minden etnikum, közösség rejt normális és durung egyedeket, hibának tartom bármelyik csoportot komplex módon csak jónak, csak rossznak, csak bűnösnek, csak áldozatnak tekinteni. Véleményem szerint ezért sem szerencsés ilyenekkel előjönni, mert a mára már beidegződött általánosítások és előítéletek szinte lehetetlenné tesznek egy ideológiai eszmecserét, a skatulyázás szintjén elakad bármilyen értelmesnek is induló csevely.
most posts by TM
0
2008. december 3., szerda 22:35
835
Nem tudtam, hogy mar az ove, de ez esetben nyilvan nem :)