Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. december 3., szerda 22:33
"Anno a Netpiac csinalta meg azt, hogy szavazast inditott, hogy aruljak-e a Gyozike dvd-ket "

Akkoriban az említett cég még nem volt az RTL-é. Ma már nem indítana ilyen szavazást :D
0
2008. december 3., szerda 22:31
No kedves TM, szerintem mindent elmondtunk ami lenyeges, sok kozlendom nem is maradhatott. Talan annyival finomitanam a dolgot, hogy mig a gyozike es tarsai valoban lehetnek karos vagy nem szimpatikusak azert van par kiemelten kezelendo dolog, ahol a szubjektivitast ki kell zarni es azt mondani, hogy azt semmilyen korulmenyek kozott nem turjuk meg. Szerintem mar egyaltalan a politizalas sem fer a dologba bele, de olyan kijelentesek, hogy "akinek helyen van a szive az..." stb. vegkep nem. Olyat lehet mondani, hogy nekem tetszik, neked nem (bar ha valakinek komolyan tetszik a Jud Suss, azert ott van min gondolkodni). Szerintem igazad van es valoban nincs szukseg gyozikere es bunbandajara, ezzel annyira egyetertek, hogy tv-m sincs, dvd-n meg azt neze amit szeretnek, de az sosem zavart, ha valaki mashogy gondolkodik mint en. Igy nem zavar ha megveszi es beszel rola esetleg, egeszen addig mig ki nem jelenti, hogy akinek helyen van a szive az megveszi es szereti. Nekem is megvan Az akarat diadala is meg a Jud Suss is, nyilvan nagyon erdekesek (persze mint a haromlabu gyerek a formalinban, nem maskepp), de eszembe nem jutna kijelenteni akar ezekrol akar masokrol, hogy mi az elvarando ertekitelet a film kapcsan es ezert sem erint jol, ha elkezdodik az a fajta parbeszed ami szerint az ilyesmit szeretni kell es mi meg szegyelljuk magunkat akik nem szeretjuk (es amugy normalisak vagyunk, nem gyulolkodunk, pedig "elvileg azt kene"). No, kicsit hosszura nyujtottam, szerintem erted az allaspontom.
Anno a Netpiac csinalta meg azt, hogy szavazast inditott, hogy aruljak-e a Gyozike dvd-ket (finoman sugalmazva, hogy erre a buta ciganyra ki kivancsi, mikozben ugya az amerikai ninja 8 es a kickboxer 16 ott figyelt az akcios kiadvanyok kozott). Ekkor irtam nekik levelet, ami aztan ki is kerult a fooldalra, hogy ez mekkora ostobasag, hiszen barmelyik film eseteben nyerne valamelyik oldal es akkor mivan a masikkal? Szerintem nem lehet megmondani, hogy ez jo, ezt vegyetek, ez nem jo ezt meg ne...
0
2008. november 30., vasárnap 19:23
megjavult :)
0
2008. november 30., vasárnap 12:40
Akkor ezek szerint én pólót is kapok meg szobrot is. Juj de jó! :D
0
2008. november 30., vasárnap 12:35
Az a rejtett exra.:)
0
2008. november 30., vasárnap 12:25
HIBA!!

Xpress, ha a MÚMIA 3. - A SÁRKÁNYCSÁSZÁR SÍRJA akció oldalán rányomok a szoborra, a Szívek szállodája terméklapja jön be!!
0
2008. november 28., péntek 20:06
Hehehe... bizony :)
0
2008. november 28., péntek 19:50
Ha ilyen rövid a filmcím, keresd szereplő neve alapján, úgy hamarabb révbe érsz!
Szerencse, hogy nem King Gonoszát kerested, mert ha azt ütöd be, hogy "it" akkor 817 találatot dob ki a gép. :)
most posts by TM
0
2008. november 28., péntek 19:26
Beütöttem a keresőbe, hogy Ali és a 69. helyen hozza az Ali című filmet.:(
0
2008. november 27., csütörtök 20:18
Hello Xpress!

Nekem egy olyan jutott eszembe hogy esetleg oda lehetne írni néhány + infót a dvd-k ismertetőjéhez pl.: a tokról.
Már csak azért is mert most rendeltem meg az arthur és a villangókat Tőletek,amit a máshol hologrammos(mozogó-figurás)borítóval láttam + a vita topikjában a dvd-nek is az van hogy itt is ilyen, de mikor átvettem szebesültem csak vele, hogy sima tokos kiadás.
Mondjuk fele annyiért is adjátok, mint máshol,de nem lehetett tudni miért is.
Csak ennyi vóna.

Tiszteletem!
0
2008. november 26., szerda 20:04
Mielőtt összerakatjátok a csomagot, nyilván megnézitek, mekkora értékben rendeltek filmeket. Ezt az összeget kell csak megjegyezni/ felírni és hozzáadni a postaköltséget, - már ha van - és kész. Scárok, ez nem olyan nagy ördöngősség...:))
0
2008. november 26., szerda 19:37
Ezt már kértem én is Robitól kb. másfél éve, meg is ígérte, aztán elmaradt...:))
0
2008. november 26., szerda 18:50
azt hiszem, az xpress történetében most először kerül blu-ray az előrendelési lista top 10-jébe, ami nagyon derék, viszont a link nem jó: ha a főoldalon ráklikkelek, akkor az adatlap helyett a főoldalra kerülök vissza.
0
2008. november 24., hétfő 19:02
T.Xpress!

Megint "ingadozik" az oldal. Nagyon sokszor lelassul!!!!!!!!
0
2008. november 20., csütörtök 10:37
lerakta a védjegyét. k, mint kiváló! :)
0
2008. november 20., csütörtök 10:32
Mi ezen a meglepő? Ennyit akart hozzáfűzni.:)
0
2008. november 20., csütörtök 10:28
Valaki magyarázza már el hogyan működnek ezek a kritikai hozzászólások.
A legújabb, fő oldal, K hozzászólt a börtön könyvhöz.

Megnyitva, viszont semmi változás, még a dátumban sem.
?
0
2008. november 20., csütörtök 10:24
Jó ötlet :) Támogatom 2 kézzel... :]
0
2008. november 20., csütörtök 9:44
Szia Xpress!

Megoldható lenne az, hogy a rendszer kiírja a rendelés végösszegét akkor is, amikor feldolgozás alatt van / vagy épp elkészült a csomag? Tudom, van számológép, meg papír, ceruza, de így egyszerűbb volna ;)

Köszi.
0
2008. november 19., szerda 18:08
Nem tartom magam hitelesnek ahhoz, hogy K-ról véleményt mondjak, meg nem is kért rá senki, de bízom benne, hogy ha olvassa, akkor kihámozza belőle azt, amit beleírtam. Vannak dolgok, amiben osztom a véleményét, s csak sajnálni tudom, hogy ezt sokszor csak már eleve olyan felspanolt állapotban volt képes leírni, amire a fogadjisten már nem is lehetett volna más, mint amit kapott. A "különvélemény" disztingváltan megfogalmazva is mellbevágó lehet annak, aki bármilyen okból fogva másképpen látja a dolgokat, s K bizony tudott is tenni azért, hogy szavainak értelmezésével már ne bíbelődjön a többség, beleakadtak az első etnikai jellegű kiszólásába, s azzal harangoztak is a további normális eszmecserének. Ugyanis onnantól kezdve már nem tartalmilag számít minden gondolat szélsőségesnek, hanem stílusilag, s ez nagy különbség. Önmagában nem tartom például rossznak, hogy egy Sorstalanság, egy München, egy A bukás című filmnél kialakul egy masszívabb eszmecsere, mert azokról a témákról igazán van mit beszélni. A baj inkább az, hogy ezeknél az eseteknél derül ki, hogy különböző emberek, különböző okonál fogva mennyire különbözőféleképp látják a világ dolgait, s ahogy háttérbe szorul a közösséget (úgy ahogy) összetartó elem - a film - már nem marad semmi, ami megóvhatná a közeget a beszivárgó acsarkodástól, mocskolódástól, gyűlölködéstől, amiben akkora nagymesterek vagyunk, s annyira a miénkké vált, hogy már észre sem vesszük. Komolyan mondom, sokszor kifejezetten jó "butának" lenni, belebonyolódni olyan falrengető igazságtalanságba, hogy egy film miért csak slimtokos, hogy miért az egyik szinkron kerül rá, és nem a másik, meg ilyenek, mert így legalább van valami illúzió, abban a pillanatban az ember úgy hiheti, hogy életének ezek a legnagyobb problémái. Nem is jó sokat tudni, nem jó szert tenni olyan ismeretre, amivel egyre nehezebb elérni a boldogságot, és főleg nehéz boldognak lenni, ha az életben csupán a rossz dolgokat fürkésszük folyamatosan.
Szerintem K egyáltalán nem annyira "problémás" ember, mint amilyennek sikerült itt megmutatnia magát, sajnálom, hogy így alakult, s mielőtt még túláradnék a pátosztól sietve rövidre zárom magam. Egyébként sem ítélhetek ezügyben, mivel magam is ugyanolyan csökönyös f@sz vagyok, mint ő, csak én lustább vagyok annál, hogy több fronton nyitott csatározásokban helytálljak, s a lexikális tudásom sem annyira szerteágazó, hogy elbűvöljek vele holmi liberálisokat. :)
most posts by TM
0
2008. november 19., szerda 17:21
Osztom a véleményed. Viták nem csak K személye és írásai körül voltak, az Xpress fórumain kutakodva például egész érdekes színvonalú vitákra találhatunk, s a közreműködők között gyakran ismétlődő loginneveket is felfedezhetünk, noha az érdekeltek talán már el is feledték xpresses munkásságuk ezen szegmensét. Valóban következetlenség tehát csak K hozzászólásait törölni, tőle viszont mindent, de lehet, hogy technikailag egyszerűbb volt a fürdővízzel együtt kiönteni a gyereket is.

(A rend kedvéért: magam is részt vettem már fölösleges vitákban, nem is mindig őriztem meg az oxfordi modorom, tehát nem venném rossz néven, ha utólagosan cenzúráznának. Az se baj, ha mindent, hozzászólásaim javának úgyis csak pár perc a szavatossági ideje, s amit esetleg fontosnak tartanék xpresses munkásságomból, azt kereső híján úgysem találom meg. :)) )
0
2008. november 19., szerda 17:11
Igazad van,Húsvétra kellett volna kihozni. :)
0
2008. november 19., szerda 17:05
Na jó, abban az FHE is hibás volt, amiért karácsonykor jelentette meg. :)
most posts by TM
0
2008. november 19., szerda 17:03
Én néhány fórum tudatos szétcincálását(pl.Brian élete) bántam a legjobban.
A jelzői leperegteg rólam.
0
2008. november 19., szerda 17:01
Fogadom. :)
(Mint egy jóllakott üttörő kislány... ez úgy hangzott...)
Minden egyébben továbbra is egyetértés.
0