Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2015. január 12., hétfő 16:24
Tisztára amazon... :)
0
2015. január 12., hétfő 16:13
Kedves Xpress, ez a "Korábbi böngészéseid alapján ajánljuk" valami új funkció? Ki lehet ezt a sávot valahol kapcsolni?
0
2015. január 6., kedd 22:31
Köszönjük a visszajelzést! Valami probléma volt ma sajnos a domainünk internetszolgátatójával, ezért sokszor nem működött napközben az oldalunk. Szerintem az emiatt elmaradt irodai lezárásokat holnap pótolják a kollégák. És igen, a PPP-s csomagoknál jelenleg nem változik a státusz. Ezt javítani fogjuk.
ui.: Niwroktól elnézést, véletlenül a nevében írtam, majd gyorsan töröltem.
0
2015. január 6., kedd 22:27
Hibás bejegyzés
0
2015. január 6., kedd 22:19
PPP-s csomagoknál nem változik a kiírt státusz a feladás után, GLS szállítás esetében a kézbesítés után néhány nappal igen.
Ezt tapasztaltam.
0
2015. január 6., kedd 22:17
Ez egy elég rendszertelen dolog; nekem még júniusi csomag is van, ami a státusza szerint nincs nálam... aztán meg mégis.
0
2015. január 6., kedd 20:37
Lehet, hogy nem a legjobb helyre írom (elnézést ha így lenne), de most vettem észre, hogy a ma elkészült, és át is vett csomagom nem lett átállítva "Megrendelô átvette " státuszúra.
Én vagyok a bûnös, a G.I. Joe miatt. ;)
0
2014. december 14., vasárnap 16:59
Bakker,még jó,hogy dobtam a félretett rendelésemhez valamit pluszba.
Ugyanis az eddig beállított PPP-s hely megszűnt,így másikat kellett beállítanom.
De mi van,ha ezt nem teszem,és így veszem észre,hogy már nem létezik?
Akkor csak várok... várok... várok... ? :)
Ilyen esetben célszerű lenne egy értesítés,ha megoldható.
0
2014. december 9., kedd 12:50
Ha jól tapasztaltam eddig, csak akkor látszódik a fenti menüsorban, ha a fórumban vagy.
0
2014. december 9., kedd 10:54
Nekem eddig sem látszott és most sem az említett helyen.
0
2014. december 9., kedd 10:26
Eddig is így volt.
0
2014. december 9., kedd 10:23
Fél órája azon röhögök, hogy a felső (talán) menü sorba kikerült a Fórum fül is.
A Karácsonyi ajánlatok fül elé.
Igen, de csak akkor, ha már eleve a fórumban vagy, a Főoldal vagy a DVD, Blu-ray fülekből nem látszik.
Ügyes! :)
0
2014. december 9., kedd 10:22
ezt az oldal ugrálást tényleg megszüntethetnétek a dvdextrán mert baromi idegesítő

köszi
0
2014. december 8., hétfő 16:33
Köszi az észrevételt! Továbbítottam az illetékeseknek.
0
2014. december 8., hétfő 15:13
Kedves Xpress, a napi akció bannert nem lehetne másként megoldani? Még az xpress főoldalon hagyján mert nincsen annyi összefüggő olvasnivaló, de a dvdextra weboldala fel-le ugrál miatta és kettő mondatot nehéz összefüggően végigolvasni.
0
2014. december 7., vasárnap 22:40
Oké, de nekem a jobb szélén van.
0
2014. december 7., vasárnap 22:39
Ott van két centire fölötte, a kedvencek-sávban. :)
0
2014. december 7., vasárnap 22:30
Helyette milyen jól nézne ki a főoldalon is a "Fórum" gomb... :)
0
2014. december 7., vasárnap 14:13
VÉGRE eltűnt a "hullafolt"!
0
2014. december 7., vasárnap 13:37
Ezzel teljesen egyetértek, a letöltős dologba meg ma már tényleg kár belemenni eszmét cserélni, mert nem lehet, nincs értelme, mindenki azt hiszi, alanyi jogon jár mindenkinek minden filmet megnézni..

Az árak pedig, ahogy az 5260-as hozzászólásban is írod, feleslegesen le lettek tolva. Amíg jó pár éve 2.490 volt az akciós ár, annyiért vette aki vett. Utána az évek múlásával az akciós ár mindig új értelmet nyert, 2.190, aztán 1.990, aztán 1.590, majd 990, és még ez sem elég. Kidobni meg senki nem akarja a pénzét. Ha értelmes szintem megállt volna a DVD ára, akkor sem hiszem, hogy kevesebb fogyna.
0
2014. december 7., vasárnap 13:20
Értem én, hogy a magyar átlagfizetéshez képest luxus a legális filmvásárlás, de erre csak azt szoktam mondani, hogy ha mindenki, akinek 10 millánál drágább kocsija van kalóz mp3-mal teli terrás vinyók helyett eredeti CD-n venné meg a zenét, amit a kocsijában hallgat, vagy mindenki, akinek millás házimozi rendszere van otthon eredetiben vásárolná meg a filmeket DVD-n, vagy BD-n, akkor azonnal megszázszorozódna a magyar piac, és nem is lenne kérdéses, hogy megjelenik-e egy film BD-n, vagy díszdobozban, vagy sem.
Távol álljon tőlem a politika, de azért az sokat elárul a fejekben dúló káoszról idehaza, hogy évek óta a leghangosabb tüntetés akkor volt, amikor felvillanni látszott az esély arra, hogy nem lesz többé ingyen a kalóztartalom. (Amellett persze, hogy bődületes baromságnak tartom az internetadó ötletét. De mondjuk érdekes gondolatkísérlet lenne a letöltött tartalom függvényében bevezetett jogdíj kérdése, tehát ha a szolgáltatón keresztül kalózfilmek, zenék, szoftverek csordogálnak a végfelhasználó felé, akkor azok után számlázhasson jogdíjat a szolgáltató a felhasználó felé, ami visszakerülhet a hazai jogtulajdonoshoz. De ennél sokkal egyszerűbb lenne, ha legalább azok a tartalomfogyasztók fizetnének a tartalomért, akik megengedhetik maguknak - mert vannak ilyenek.)
0
2014. december 7., vasárnap 13:19
Sajnos már nem nagyon van olyan piac, amihez hasonlítva magunkat jól jönnénk ki a dologból. Egy időben mintaország voltunk a keleti blokk országai között DVD-forgalmazást tekintve (is), nem véletlenül volt itt több nagy stúdiónak a regionális központja. Azért az sokat elárul a helyzetről, hogy most már egyiknek sem mi vagyunk... A cseheknél sorra jönnek a BD megjelenések, legutóbb Az elit alakulat cseh feliratos BD-változatára csodálkoztam rá és arra gondoltam, hogy 8-10 éve fordítva történtek a dolgok, ők irigykedtek a magyar megjelenések miatt.
0
2014. december 7., vasárnap 13:12
* Ha itthon tenne ugyan így valamelyik kiadó vagy tv csatorna(tehát szinkron nélkül adna ki, vetítene filmeket) akkor az csődbe is menne. T
0
2014. december 7., vasárnap 13:10
Ott a pont. A horvátok például nem is nagyon szinkronizálnak sokszor. Ott bőven jó a felirat is. Ha itthon lenne ugyan így, akkor az adott tv csatorna, vagy kiadó csődbe is menne... Ezek után az sem meglepő hogy Magyarországon beszélnek a legkevesebben idegen nyelvet, még alap vagy középszinten is...
0
2014. december 7., vasárnap 12:58
Szerintem itt annyira specifikus a helyzet, hogy azzal sem lehet. Márcsak a szinkronmánia miatt sem. :)
0