Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. november 14., péntek 13:26
Megintcsak Kedves Robi,

Ez továbbra is kérdés és építő jelleg.:)
0
2008. november 13., csütörtök 12:49
Kedves Robi,

Mizujs a Jane Austen Könyvklub sorsolásával? :) Mostanra már a Szex és New York parfűmös sorsolása is időszerűvé vált. (bár utóbbi nem érint) Pusztán azért kérdem őket, mert tán van, aki várta a soroslásokat - ahogy írtam, engem csak előbbi érint, de nem vadászom a könyvre  - és esetleg csalódott. Vedd ezt lécci egy építő jellegű hozzászólásnak. :)
0
2008. november 10., hétfő 13:47
kedves X-press, az aktuális akcióknál 2db "FHE Akciós  a jánlat a Ne szórakozz Zohannal megjelenéséhez kapcsolódva" akció van, az egyik csupa Will Smith film, így gondolom, azok inkább a Hancock megjelenése kapcsán akciósak.
0
2008. november 7., péntek 20:05
OK! Thanks!
0
2008. november 7., péntek 17:04
Igen, elviekben ez így működik.
0
2008. november 7., péntek 14:53
OK! Köszi! De előtte nem kellene egyeztetnem valakivel valamit ezzel kapcsolatban??? Vagy csak simán küldöm, aztán jön az új??? Mert ha ez elég akkor már küldöm is! Amúgy olvastam a FAQ-t! alap... De azért Köszi ;)
0
2008. november 7., péntek 12:31
Kösz, hogy szóltál tezsdvír! Ahogy az előbb is kiviláglott, kattintásból gyenge vagyok, így ha nem jössz, lemaradok az idei akciókról. :)
most posts by TM
0
2008. november 7., péntek 12:30
Mostanában (utobbi 6 hónapban) sajna elég sürün elfelejti a feltöltő kollega.  :(
0
2008. november 7., péntek 12:14
Ezt időszerű lenne frissiten (mármint a dátumot, mert a tartalom mögötte már frissült).

0
2008. november 7., péntek 11:38
FAQ:

14. KÉRDÉS: Hibás terméket kaptam, olvastam az információs oldalon, hogy vissza kell küldenem a hibás terméket az Xpress budapesti irodájába. A szállítási díjat nekem kell fizetni?
V: Ha hibás terméket küldenél vissza hozzánk, akkor küldheted portósan is a csomagot, így a szállítási díjat a csomag megérkezésekor mi fizetjük. Ha a csere-példányt külön küldjük (tehát nincs aktuális rendelésed), természetesen a csere-példány szállítási költségét is mi fizetjük.

0
2008. november 7., péntek 11:35
.... Szóval akkor elég csak visszaküldenem, és elméletileg jön is az új, hibátlan, és sértetlen Indiana?? .... Előre is köszi!

(sorry, ez lemaradt... :))
0
2008. november 7., péntek 11:33
Szia Xpress/sziasztok!
Tegnap jött meg a rendelésem az oldalról, nagyon vártam már, viszont sajna 2 dvd hibásan... enyhén szólva.... az egyik sima műanyag-tokos, ami rapityára volt törve, de a borító, lemez nem sérült, ezért nem foglalkoztam vele, mert kicseréltem, de az Indiana Jones fémdoboz, enyhén szólva megvolt hajlítva, és a sarka is elég ütött-kopott azt már sajna nem tudom kicserélni...a lemezek hibátlanok... Elég visszaküldenem, vagy kell valami különlegességet csinálnom??? bubis borítékva küldeném persze... mindent megtéve, hogy "hibátlanul" térjen vissza... Tudni fogják, hogy küldeni kell helyette egy újat?? Amúgy támogatnám az ötletet, hogy rendelés megadásánál lehetne esetleg egy papír-dobozos rendelés is kicsivel többért, mivel egy különleges vagy limitált kiadást "nem kicsit" félt az ember, hogy hibátlanul jöjjön meg! Amúgy a csomagolás sértetlen volt, nem volt vele semmi baj, külsőre nem lehetett gondolni, hogy belül "gáz" van! Szóval
0
2008. november 5., szerda 21:29
A frissen leárazott termékeknél ha rákattintok a címre újra a főlap jön be, nem pedig a kívánt film adatlapja...
0
2008. november 5., szerda 20:51
De olyan nincs, csak vietnámi.
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 20:12
Soproni balzsam.... hogy pontosak legyünk.
0
2008. november 5., szerda 20:09
Jó kis suli lehet az. Rákosi, Hien, Xpress Robi! Micsoda tablót lehetne összehozni :)
0
2008. november 5., szerda 19:59
Evvan, ezt kő szeretni. :)
0
2008. november 5., szerda 19:58
Párdon, Hien...:)
0
2008. november 5., szerda 19:51
Megmutatnám, de a Robi nem engedi. :)
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 19:49
Akkor már csak azt kéne tisztázni, hogy ki az a Lüszi és Tien...:)
0
2008. november 5., szerda 19:44
Bár Lüszit szeretem legjobban, de Hient is nagyon kedvelem, balzsamként hat a hangja. Vietnámi balzsam! :)
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 19:41
Xpress!!!
Bocs, hogy ideírok, de kérlek töröljétek az átvehető rendeléseim közül a 308281 számú csomagot, egyszerűen képtelen vagyok elmenni érte most a nyitvatartási időben.

Bocs.
0
2008. november 5., szerda 19:37
Meg mellesleg Rákosi pajtás is :)
0
2008. november 5., szerda 19:36
Ilyen öreg a suli, hogy már én is oda jártam :)
0
2008. november 5., szerda 19:34
Ilyen fiatal vagy, hogy a Hiennel jársz egy suliba? :)
0