Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. november 5., szerda 19:10
Bocs, rossz helyen javítottam. Most próbálkozz kérlek!
0
2008. november 5., szerda 19:05
Ugyan-ugyan... A kilencvenes évek elején volt egy reklám a következő szöveggel: "tíz leo venturász a kinder szörprájtól"
Lehet ennél rosszabb? :-)))
0
2008. november 5., szerda 19:04
Azt hiszem tudom melyik szó verte ki a biztosítékot a rendszerben. Nem egy komoly biztonsági rés, ezért most feloldottam a tiltását. Próbálkozhatsz beszúrni YouTube videót, de ha lehet tényleg ne Lüszit, legfeljebb Hient, ha már egy suliba jártunk :)
0
2008. november 5., szerda 19:04
Az én szélvarázslóm mindig is magyarul beszélt. Ami mégis más nyelven affektál, azt a részét nem használom. :)
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 19:02
Érzem, hogy eljön még az idő, amikor elnézést kell kérnem, amiért hazai pályán a magyar kifejezéseket favorizálom. :)

Kösz a titkot!
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 19:00
Néhány perce is próbáltál beszúrni valamit, igaz?
Rögtön megnézem, hogy mi szűrte ki.
0
2008. november 5., szerda 18:58
Ugye, nem komolyan kérdezed? Mert ősidők óta a Windows része, mint Jegyzettömb. Én is ezt használom az internetről levett szöveg "miskárolására", mielőtt Wordben szerkeszteném.
0
2008. november 5., szerda 18:56
"A Notepad a magyarul beszélő Windowsban a Jegyzettömb nevet viseli :)"

A nap beszólása :D
0
2008. november 5., szerda 18:55
Én biztos, hogy semmit nem változtattam a rendszerben, de nem kizárt, hogy a hasonló támadások miatt a rendszergazda telepített egy SQL-Injection (ilyen szép neve van ennek a divatos kalózmódszernek) szűrőt. Majd rákérdezek.
A Notepad a magyarul beszélő Windowsban a Jegyzettömb nevet viseli :)
Egy lebutított szövegszerkesztő.
0
2008. november 5., szerda 18:50
Végül pedig valaki elmesélhetné, mi a túró az a Notepad.
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 18:48
Ha valaki nagyon belemászik a lelkivilágodba, az én nevemben nyugodtan leírthatod a haját, tőlem ezt már megszokták.
Csak arra figyelj, hogy a saját szövegedet olvasván ne moderáld ki a nevem. :)
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 18:47
Köszönöm! :)
0
2008. november 5., szerda 18:44
Azt tapasztaltam, hogy október 29-án még lehetett videót beszúrni, de 30-án már nem. Először arra gondoltam, hogy ez valami kegyeletspecifikus funkció, hogy halottak napja környékén ne énekeljenek a videósztárok, de így november 5-e táján ezt már nem tartom valószínűnek. Egyébként a Wells/Welles WotW 70. évfordulójára készültem egy hosszabb szösszenettel, melybe YouTube-ok is lettek volna, de így most már megvárom a 75. jubileumot...
Azóta próbálkoztam vagy tíz különböző videóval, ám mindig hibaüzenet a válasz, s ahogy olvasom, nem csak velem szemben elutasító a program.
most posts by TM
0
2008. november 5., szerda 18:39
Dömi létezik : a múltkor is összefutott Vele valaki, csak éppen fingja sem volt róla, hogy honnan is ismeri... ;-)
0
2008. november 5., szerda 18:37
Köszi!  :)
0
:D :D egy fantom a Zoom tagja? juj!
0
Húúú, kezdek belekavarodni....én vagyok? Vagy nem vagyok? :))
0
2008. november 5., szerda 18:35
Dömi sem létezik, én szoktam szidni a kiadókat álnéven :)
Bocs, Dömi :)
0
2008. november 5., szerda 18:33
hoppá... :D :)
0
2008. november 5., szerda 18:22
"épp az egyik kuncsaft nevében voltam bejelentkezve"

He-he:))))

Fakanál a múltkor tök értelmest írt.
Lehte, hogy nincs is K?
:)
0
2008. november 5., szerda 18:11
Üzemszünet miatt bocs, csak épp az egyik kuncsaft nevében voltam bejelentkezve, és úgy válaszoltam, mintha ő lettem volna. Még jó, hogy nem éppen TM nevében válaszoltam neki :)
0
2008. november 5., szerda 18:09
Küldjük a cserét. Bocs.
0
2008. november 5., szerda 17:52
A funkció eddig sem élt, csak lehetőséget adott a rendszer rengeteg vezérlőkarakter és kód rögzítésére is. Sajnos a kínai hackerek pont ezt a lehetőséget használták ki nálunk és még vagy félmillió oldalnál világszerte, úgyhogy kénytelenek voltunk beilleszteni egy szűrőt, ami a legkártékonyabb SQL parancsok befogadását megtagadja. Mivel nem tudja a gép eldönteni, hogy a S_elect szóval te az egyik kiadóról beszélsz, vagy az SQL parancs kiválaszt funcióját szeretnéd adathalászatra használni, ezért például ez a szóü is tiltott. Szerintem illesztettek már be Youtube kódot a szűrés óta is, lehet, hogy pont egy olyan kóddal próbálkozol, amelyikben szerepel az egyik tiltott szó.
A másolt szöveg beillesztése sem tiltott, de a Wordből ajánlatos először Notepad-be másolni, és onnan a fórumba. A Notepad a szimpla szöveget másolja át a vezérlőkarakterek nélkül.
Persze az sincs kizárva, hogy az írásod egyik szavában pont szerepel az egyik tiltott szó. Én is jártam már úgy, hogy fél órát kerestem a bűnös szót, amiben meglapult az egyik utasítás.
Gondolgodunk azon, hogyan lehetne megakadályozni az ilyen hibákat, de sajnos a hackerek a mai napig próbálkoznak naponta 4-5 alkalommal, és az ő próbálkozásaik is ártalmatlanok voltak ránézésre.
0
2008. november 5., szerda 17:49
Most olvasom amit írtok.
Nem is feltételeztem,hogy ti törtétek össze a dobozt.
Én is tisztában vagyok azzal hogy szállítás közben tört össze a doboz.
Beleraktam egy boritékba és már is visszaküldtem.Semmi gond.
0
2008. november 5., szerda 17:44
Továbbá a szövegbeillesztés tiltását is nehezményezem, tekintettel arra, hogy nem vagyok egy húsz újjal gépelő titkárnő típus, számomra ez is segítség lenne.
most posts by TM
0