Ami az szállítás költséget illeti, van rá megoldás, össze kell várni a pakkot, ha már egyszer van 60/30/15 napos félretételi lehetőség.
Ami pedig más, hasonló profillal rendelkező weboldalakat illeti, vagyük csak sorra. Egyiken sincs félretétli lehetőség, egyiken sem kaphatod meg az akciós terméket akár 59 nappal - sőt kisebb ráhagyás miatt akár 60-65 nappal - a félretétel és az esetleges akció lejárta után.
Van olyan webshop ( dvd főprofillal ), aminek esze ágában sincsen értesíteni, hogy a csomagod elindult, és arról sem, ha valami nincs/ lesz/ lehet, hogy lesz stb. A webshopok többségében nincs törlési lehetőség, azaz, ha berendelted a terméket és meggondolod magad, - mert mondjuk várni kell -, semmit sem tehetsz, azt a terméket meg kell venned.
És akkor még egy gondolat a szállításról: ha olyan termékeket veszel, amiknek egy része szállítható, másik pedig nem, akkor nincs alternatíva, két pakk lesz, vagy ahány darabban jönnek a cuccok, így pedig többszöröse a költség.
Tapasztalatból írtam mindet, egy forgalmazó webshop-jában, illetve három másik ismert hazai webshop-ban szerzett tapasztalatok alapján. És egyet bizton állíthatok, az itt lévő "kényelmi szolgáltatások" egyedülállóak a webshopok között, bár tény, sokszor is írjuk, itt is van még mit javítani, - hol nincs? - de az általad leírtakkal szerinem - a szállítási költésget értem ezalatt - semmi gond nincsen, főként ha hozzátesszük, hogy a filmek árából kapott kedvezmények - rangok alapján - megfelelő mennyiségű rendelés esteén akár kis is termelhetik a postaköltséget. (nem számoltam utána, de nagyvonalakban biztosan így van).