Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. április 9., szerda 20:06
Értem én a dolgot, creeper, és el is fogadom. Akkor béke van?
0
2008. április 9., szerda 20:05
Asszem meg kell néznem a filmet újra, mert oroszlánmamára nem emlékszem, csak a papára, meg a hiénákra.
Meg a disznóra. :)
0
2008. április 9., szerda 19:49
Freddy még kiforratlan emberfő. Nagy nyomás nehezedik rá a női nem feltérképezésében ugyanúgy, mint az iskolában. Kell neki egy játszótér, ahol kiengedi a belészorult őrületet. Értem én ezt, ezért is pofozgatom őt oly gyengéden, mint oroszlánmama a kis Szimbát. :))
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:44
Jó. Ezentúl csak téged! :)
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:44
Maradjunk annyiban, hogy vannak olyan emberek (gyakorlatilag a többség), akik egész egyszerűen nem tűrik el ezt a beszédet sem Tőled, sem mástól, úgyhogy nem azon kell fennakadni, más miért nem tud Téged ezekkel a megjegyzéseiddel együtt elfogadni és a helyén kezelni, hanem Neked kell elfogadnod, hogy ez a stílus itt magától értetődően és okkal szül olyan reakciókat, mint eddig.
0
2008. április 9., szerda 19:42
Oxy :) De azért ne b*szogassunk másokat :)
0
2008. április 9., szerda 19:37
Aranyos kisbogár vagy, de akkor ne zümmögj másnak sem, hogy b*szogatna bárkit is, amikor nálad némileg kulturáltabban fogalmaz meg ellenvéleményt egy harmadik illetőnek.
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:31
Szerencsére még nem produkálom a skizofrénia jeleit, úgyhogy aggodalomra nincs okod :)
Igazából, amikor alkalmanként kitör belőlem valami, azzal két dolog történik: vagy félreértik vagy pedig nem kezelik helyén a dolgot az érintettek.
Mert egy havernak például ha azt mondom, hogy "hülye fasz", akkor veszi a poént és én is veszem, ha nekem mondják, mert így szép az élet. Itt a fórumon, ha elengedek egy ilyet, az illető mélyen sértve érzi magát, megbántódik, elkezdődik a hiszti, meg hogy ki milyen, hogy viselkedik, mennyire iskolázott, stb. Pedig az ilyen dolgokban nincs rosszindulat, ha csevegünk. És még csak idióta sem vagyok, ráadásul még sokan szeretnek is a mindennapi környezetemben.
Nem vagyok egy mumus, aki mindenkit utál, mert sosem tudok utálni senkit... de ez talán majd leesik az emberek többségének is a fórumon ;)
0
2008. április 9., szerda 19:29
Én azt szeretném tudni, hogy az NDK turmixgép, az a levehető ajtós megérkezett már? XD
0
2008. április 9., szerda 19:25
Milyen sok építő kritika és hozzászólás. Remek.
0
2008. április 9., szerda 19:10
A magadban beszélés már a tudathasadás következő jele? Amúgy nem vagy gonosz, csak idióta, de majd kinövöd, mert megvan hozzá a gógyid. Azt a pár évet meg majd csak kihúzzuk, mi többiek. :)
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:00
mi meg lehetnenk haverok? Most mar mennem kell,majd meg beszelunk ok?
0
2008. április 9., szerda 18:57
nem hinném hisz én sem ismerem... :)  de értelmes embernek láccik, csak mocskos a szája ;)
Simon mondja:  nem akarok senkire hatni, de akkor inkább neked mondanám hogy próbálj picit mindenkivel olyan értelmes lenni,mint ahogy nekem írtál...nem olyan nehéz az sztem...
na megyek dolgozni vissza és fenntartani a személyes kontaktot !!!! ;D
0
2008. április 9., szerda 18:57
ok bocsi nem akartalak meg bantani!
0
2008. április 9., szerda 18:55
Szia Xpress!

Majd erre is nézzél rá légy szíves:
Valami nem stimmel az 5 ninja elem adatlapján: indítsd fórumot a filmről, rákattintva behozza a szokásos szövegdobozt, majd közli, hogy van ilyen téma.

Ha van, akkor miért nem az a gomb jelenik meg alapból az adatlapon, hogy "kapcsolódó vita a fórumon"?
0
2008. április 9., szerda 18:53
mi semmit nem fogunk elkezdeni elölről, főleg nem az ismerkedést.
0
2008. április 9., szerda 18:49
bocs barna tudnal hatni coneliusra,hogy kezdjuk elorol az ismerkrdest?
0
2008. április 9., szerda 18:48
kössz :)
0
2008. április 9., szerda 18:46
bocs Barna, részemről vége az OFF-nak :)
0
2008. április 9., szerda 18:45
még valamit: hülyékkel nem haverkodok. félhülyékkel sem, mielőtt megfordulna valami a pici agyadban.
0
Simon mondja:  na ezért kár volt írnom ide ,ez mi mán megen??? mért kell ezt , ezért nem írok,mert én váltok pár értelmes szót ,közben meg nézem hogy már anyázás van... FEJEZZÉTEK ABBA!!! tök lecsó dolog...
0
máris felejtsük el? pedig azt hittem még csak most kezdődik a móka.
0
2008. április 9., szerda 18:43
feletsuk el probaljunk haverok lenni,es ne ellensegeskedjunk jo!? En nem akarok balhet,ezert mondom hogy feletsuk el.
0
2008. április 9., szerda 18:41
Simon mondja: az nagyon korrekt télleg... csak sajnos annyi nincs ami érdekelne! SAJNOS :(
0
2008. április 9., szerda 18:34
Rám küldöd anyukádat? :) Megnézném, hogy te sz*rrá veretsz :) Fenyegetsz? :) Na, akkor leellenőriztetem rendőr haverommal az ip címedet és már megy is a bírósági felszólítás. Így rendben leszünk? Mennyit kaphatsz fenyegetésért? 2-3 évet?
0