Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. március 18., kedd 23:21
Ha vidéki vagy, akkor ún. portósan (a kézbesítés díját a címzett fizeti) küldheted vissza a hibás kiadványt, mellékelve egy kis levélkét, melyben leírod a tapasztalt hibát, egyúttal megrendeled a filmet, és a hibás példány beérkezésekor és a rendelésed feldolgozásakor 0 Ft értékkel megjelenik a cserepéldány a rendelésed között. Ha raktáron van, vagy amint beérkezik a raktárra, máris indítod őt egymagában, akkor a szállítási költséget is az xpress állja.

Ha pesti vagy, személyesen is beviheted a hibás példányt az irodába, és ha raktáron van a film valószínűleg hibátlan példánya, akkor azonnal lehetséges a csere, ha mégsincs, akkor csak regisztrálják az igényedet, és amint raktárra érkezik a cserepéldány, értesítenek, hogy szaladhatsz átvenni.
0
2008. március 18., kedd 23:15
Tisztelt Xpress!

A Mai nap vettem át tőletek (többek között) a Nagy Balhé című filmet! Viszont a film hibás volt, mivel az utolsó jelenet teljesen nézhetetlen, asztali lejátszón és számítógépen egyaránt! Egy cserepéldányt szeretnék rendelni, de nem tudom hogy ezt elég ha itt jelzem vagy rendelést kell leadnom a termékre mintha "normál" rendelés lenne. (?)
Előre is Köszönöm!
0
2008. március 18., kedd 10:18
A törzsvásárlói kedvezményt automatikusan számolja a rendszer a termék megrendelésének pillanatában. Már a kosárban is a kedvezményes ár látszódik. Megnéztük, és nálad is számolta a kedvezményt, nem tudom te hogyan számoltál.
0
2008. március 18., kedd 9:47
Tisztelt xpress!

Nemrég vásároltam Tőletek egy DVD-t, de a törzsvásárlói kedvezményt NEM kaptam hozzá. Holott már jóideje ezen a "szinten" vagyok.

Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ha már jár, akkor igenis figyelembe kellene venni és nem csak odabiggyeszteni a nick mellé...A kis kedvezmény is kedvezmény!

Természetesen ezzel az irományommal semmit nem fogok elérni, de kritikája mindenkinek lehet...
0
2008. március 17., hétfő 19:29
Már jó :)
0
2008. március 17., hétfő 19:25
...csakúgy, mint a többi akciós film "nagy" része :)
0
2008. március 17., hétfő 19:21
Xpress!

Az aktuális akcióknál a Step Up 990 Ft-os áron szerepel, a film adatlapján viszont az 1990 Ft-os ár díszeleg :)
0
2008. március 14., péntek 17:48

Kedves Xpress!

Jó lenne, ha filmzenéket is lehetne nálatok kapni.
0
2008. március 12., szerda 22:58
Szia Xpress!
Miért nem kapható nálatok ez a kult film?http://www.premierfilm.hu/film0101101049387.html
0
2008. március 12., szerda 14:40
Szia xpress!
Tegnap visszaküldtem két sérülten érkezett filmet. Az egyik a Hannibal, a másik a Ryan közlegény megmentése. A Hannibal baja az volt,hogy az elején a tokon hosszanti irányban volt egy sérülés, mintha valami ráesett volna, és úgy keletkezett volna ez,ettől a boritó, is átszakadt, belül pedig letört a dvd-t tartó műanyag pecek. Az amelyik ameliyik hajtogatható. A Ryan közlegény megmentésével már nagyobb gondok voltak. Kivülről semmi látható nyom leszámitva,hogy a hátuljára, ahova a tartalom an irva, undoritóan lett ráragasztva egy ugyanolyan magyarnyelvű, ami csak félig tapadt oda, tehát valoszinű, hogy ti is sérülten kaptátok. Mikor kivettem a papirfekniből, már láttam, hogy baj van, mert a belső műanyag rész hullámos volt. Kinyitni csak nayg erőfeszitések árán tudtam, miután sikerült olyannak látszott az egész, mintha megolvadt volna. A lemezekkel semmi gond nem volt, csak a digipack olvadt meg. Ajánlva feladtam,mellékeltem hozzá a számlákat is, mert nem egy, hanem két csomagban volt e két film. Előre is köszönöm a segitségteket. üdv.:Farkas Attila
(ha rossz topikba irtam, akkor bocsi)
0
2008. március 10., hétfő 11:39
Kedves Xpress, a helyetekben utánanéznék, hogy a Google miért tekinti az oldalt káros tartalommal rendelkezőnek.
0
2008. március 5., szerda 13:33
a Joglejárt filmeket ki lehetne kapni a listákból.....csak a szívet fájdítják:P
0
2008. március 5., szerda 13:16
A "kedvezmény" kifejezés önmagában csökkentő jellegű tényező, így pozitív előjellel van értelme.
0
2008. március 5., szerda 12:39
Tényleg szőrözés ... :))
0
2008. március 5., szerda 12:23
törzsvásárló (+1% kedvezmény) [kilépés]
Nekem talán inkább úgy tűnne helyesen, hogy - 1% a kedvezmény, így olyan mintha még plusz bünti lenne.
De ez tényleg csak szőrözés.
0
2008. február 29., péntek 19:20
Sajnos pár napja megint nincs! Nem értem miért. :(
0
2008. február 19., kedd 17:01
Mily  boldogságot tud okozni egy vékony, sárga csík.:)
0
2008. február 19., kedd 17:00

Éljen :-))) ! Látszik újra :-) ! Köszi X-press!!!!
0
2008. február 19., kedd 15:11
Már nálam is.
0
2008. február 19., kedd 14:57
:D
0
2008. február 19., kedd 14:54
Egyébként nállam látszik a sárga csík azoknál a filmeknél amiket már megvettem.
0
2008. február 19., kedd 14:49
Ha egyszer látok valahol 1990-ért, veszek egyet neked is :)))
0
2008. február 19., kedd 14:49
Szerintem egyáltalán nem durva a véleményem... Tarantino keze ugyanannyira van benne abban a filmben, mint Rodriguezé.
0
2008. február 19., kedd 14:42
Folyamatosan próbálkozok mindenhol, de ott is 4e máshol már láttam ennél is drágábban.
0
2008. február 19., kedd 14:38

Nekem is megvan a műanyagtokos a megjelenés óta! De ha meglesz a digi elajándékozom :-) ! És az Alkonyattól pirkadatig lemezt is a digiből, mert azt is megvettem már! Az, hogy milyen film is szubjektív mint maga Rodriguez munkássága. A véleményed durva, de tiszteletben tartom :-) !
0