Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. február 19., kedd 14:37
Próbálkozz Saturnban. Lehet, hogy van még 1990-ért...
0
2008. február 19., kedd 14:35
Nem a digi miatt mondtam, hanem az Alkonyattól Pirk. miatt, NORMÁLIS??? :D (a cd-t én is már egy jó ideje keresem, de nagyon drága:(, ha egyáltalán lehet valahol kapni, pedig kellene a digibe a harmadik helyre, hogy tökéletes legyen:))
0
2008. február 19., kedd 14:31
De miért?:) Szerintem rohadt jól néz ki a műanyagtokos. Belső borító is király, hát még a hátoldal!
Ha meg megvenném a digit, megvan rá az esély, hogy a film lemeze HIBÁS, tekintettel a mostanában fellelhető bajokra. Örülök, hogy van egy tökéletes lemezem tökéletes képpel és hanggal :) Imádom a film zenéjét is, egyszer kezembe akadt a CD egy saturnba... 1990 Ft-ért, sajnos akkor ott hagytam, de majd legközelebb beszerzem :)
0
2008. február 19., kedd 14:27
Te nem vagy magadnál! :)
0
2008. február 19., kedd 14:23
Nekem a Ponyva piros borítós műanyagtokosban van meg, de semmi pénzért nem cserélném le, mert a lemez hibátlan, a műanyagtok meg dizájnos :))) Az Alkonyattól pirkadatig meg annyira azért nem jó film... kis túlzással: mondhatni szar :) Pedig szeretem Tarantino mozijait.
0
2008. február 19., kedd 14:05
X-press!
Lesz változás a figyelmeztető jelzés hiányában? Ezt korábban Dömi és én is szóvá tettünk. Visszaállhat a régi formula?

Freddo!
Na megérkezett az xpress-hez végre Láng Vince digipakban :-) ! Most már csak Ponyvaregény digire várok :-O !
0
2008. február 14., csütörtök 14:10
Én egyszer egy boltban csak azért nem vettem meg (még egyszer) A közellenséget, mert két hete már elhoztam magam elöl az utolsó példányt. :)
0
2008. február 14., csütörtök 13:51

Ez jogos, én is majdnem 2x rendeltem valamit
0
2008. február 14., csütörtök 10:09
Tisztelt Xpress!

Hadd álljak be én is azoknak a sorába, akik a fórum szavainak, nickjeinek stb. mielőbbi kereshetővé tételéért sírnak, mert elég szép agymunkát kíván, ha az ember egy régebbi dologgal kapcsolatban ismét hozzá akar szólni (hol olvastam, ki mondta stb.), elkerülendő a levegőbe beszélést, a hivatkozott hozzászóló személyének téves megjelölését. Annál is inkább jó lenne, mert a topikok (téma tekintetében) erőteljesen átfedik egymást, így először azon kell agyalni, hogy a logika ellenére vajon melyik topikban szerepel a keresett hozzászólás. (Természetesen tudom használni a böngészőm keresőjét, ezért fontoskodó hozzászólásokat nem kérek, de azért oldalanként átbogarászni egy-egy topikot eléggé fapados és időrabló megoldás.) Mindössze ennyit akartam mondani. Köszönöm!
0
2008. február 10., vasárnap 17:37
Ne aggódj, legkésőbb márciusra jönni fog belőle ;) Ha nem lenne elérhető, akkor bizonytalan lenne a státusza... de offline is be lehet szerezni, ha türelmetlen vagy.
0
2008. február 10., vasárnap 15:58

Szia Menő Manó!
Én még ha jól e,lékszem, január 2.-án rendeletem meg! És a Bors Mátét is, amit akkor vettem át, amikor a 10000 forint feletti vásárlásnál 2008 forint kedvezmény járt! Szóval az egy 1-5 hét beszerzési határidő is lejárt már :-( !
0
2008. február 10., vasárnap 14:07
Szia cinefilo!

Tavaly karácsony környékén én is izgultam, hogy vajon befut-e a Bors Máté digi, mert ajándéknak szántam. Még novemberben rendeltem be és 1-5 napon volt, nem jött, nem jött, aztán rákérdeztem és Xpress azt válaszolta, hogy az Europa kiadótól akkor szoktak rendelni, ha megfelelő számú rendelés fut be. Kb. havonta egyszer érkezik tőlük áru. Tehát légy türelemmel, meg fog érkezni az az Egy óra múlva itt vagyok :)
Amúgy mikor rendelted be? Ha múlt héten, akkor szerintem még várhatsz vele 1-3 hetet.
0
2008. február 10., vasárnap 14:00
Emil automatikusan csusszant bele mindannyiunk emil-fiókjába, akinek nem inge ...:)))
0
2008. február 10., vasárnap 13:52

Szia Xpress!
Dömi problémáját már én is felvettem ezelőtt! Más : én még január elején rendeltem a teljes Egyóra múlva itt vagyok sorozatot! Tegnap küldtetek egy emilt, hogy nézzem át a beáálításaim illetve ami nem érint azt töröljem. A sorozat azóta is 1-5 munkanap beszerzési határíidővel van feltüntetve! Gondolom autamatikus emil jöhetett, de ha már idekanyarodtam, lesz ebből valami? A választ előre is köszönöm!                                                                cinefilo
0
2008. február 10., vasárnap 13:14
Xpress!
Miért tünt el a filmek adatlapjáról a sárga figyelmeztető csik,hogy már megvásároltam ezt a filmet X-kor????
Pedig jó lenne,mert most is majdnem berendeltem egy régebbi filmet ami már meg van.
0
2008. február 6., szerda 15:46
Ez valóban jó volna, csakhogy ezesetben külön termékkódokat kéne kreálni ugyanazon filmek különböző csomagolású változataihoz, ami jelentősen megnövelné az adatfeldolgozást. Sajnos ez még a nagyságrendekkel combosabb kinti cégeknél sincs így. Jártam már pórul úgy, hogy nem az jött kintről, amit a kép alapján rendeltem, s mivel közbülső személy intézte a rendelést, így vele sem akartam kiszúrni, tehát kifizettem a pénzt valamiért, amiről már abban a pillanatban tudtam, hogy sosem fogom használni. Emiatt is ódzkodom csomagolásspecifikus filmeket hozatni kintről, mivel nincsenek felesleges ezreim megkapni valamit ugyanabban a külsőben, amiben itthon is kapható (ha kapható).
most posts by TM
0
2008. február 6., szerda 15:13

Támogatom az ötletet :)
0
2008. február 6., szerda 15:11
Kedves Xpress!

Nem lehetne megoldást találni arra,hogy a filmek adatlajára felkerüljön,éppen milyen csomagolásban kaphatók?Van-e még fekni,digipack-e még stb..
Elég kínos a pénztárnál azt mondani,bocs de nekem feknis kell,ezt így nem tudom átvenni...
Ezt elkerülendő pedig úgy gondolom nemcsak én vagyok úgy,hogy inkább megveszem az adott filmet egy offline boltban,ahol ez a dolog egyértelmű.Nektek sem érdeketek,hogy a filmre szánt pénzt máshol költsem/költsük el.Lesz ezen a téren valami előrelépés?
0
2008. február 1., péntek 19:38

Nem lehetne az időformárumot valahogy egységesíteni?

A fórumok listázásánál 24h a formátum, a topicon belül pedig 12h AM/PM.
0
2008. február 1., péntek 16:07
aprosag ugyan, de nem lehetne megoldani, hogy a forumban a topic cime is benne legyen a fejlecben? most mindig dvd shop az ablak cime, ugy meg lehetne tudni, hol jarok, akkor is, ha tobb ablak van nyitva es epp az oldal kozepen jarok.
0
2008. január 27., vasárnap 0:20
Ha a kosárra kattintasz jobb oldalt majdnem legfelül, akkor ott láthatod a kívánságlistád (is).
0
2008. január 24., csütörtök 21:41

T. Xpress!

Az a véleményem, hogy nagyon hasznos lenne egy olyan összetett kereső a filmek közt, amiben lehetne, pl a hangsávok közt választani(pl DTS, vagy DD5.1).

Üdv: Danosh
0
2008. január 24., csütörtök 21:21

Olyat lehetne hogy a kívánságlistát is el lehessen érni közvetlenül valahonnan? Vagy van ilyen és csak én nem tudok róla?
0
2008. január 24., csütörtök 20:58
Xpress!Amiket legutobb feltettek filmek adatlapján a képek nem jelennek meg a nagyításban!  :(
0
2008. január 15., kedd 10:32
X-press!
Néminemű bug következtében a leltár után ugyan maradt vissza nektek 300-as plakátos verzió de megrendelni se lehet és árat se látni :)
Ja és még mindig él a kérdésem, h az akciózott Legendák Klubja filmkhez lesz-e fekni még?
0