Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2008. január 14., hétfő 21:56
Esetleg nézd meg, hátha a megjegyzésnél (a rendelési beállításoknál ami van) van valami olyan beírva, ami miatt nem küldik küldik ki.
0
2008. január 14., hétfő 17:58
Egyébként jó, hogy tudok számolni, mert ez két kiadvány, nem három. :)
0
2008. január 14., hétfő 17:56
Nekem ez a kép sajna nem működik.
0
2008. január 14., hétfő 17:31

ö nincs olyan gomb.
http://img171.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-12975/loc1131/24581_ddd_122_1131lo.jpg

most az írják feldolgozzzák és küldik, de nem, holnap megint jön  majd a levél hogy limit magsabb :D, mondom egy hete ez megy,..

azért kösz.

0
2008. január 14., hétfő 17:23
Ha jelenleg csak ez a 3 rendelésed van, akkor az aktív rendelések oldalon kattints mindegyik termék esetében a "termék küldése" gombra, és biztos-ami-biztos, a rendelési beállítások módosítása oldalon pedig állítsd 3-ra a limitet.
Egyszer csak összejön! :)
0
2008. január 14., hétfő 17:20

"A jelenlegi beállításaid szerint a raktárról szállítható termékeket azonnal küldjük,"
de mégsem jön, csak naponta a levél hoyg a megadott limit nagyobb..., de nem az.!!
Már vagy 50 filmet vettem itt, idegesítő ez a bug. először elcserélik, most meg basszák küldeni.

0
2008. január 14., hétfő 17:11
Az Aktív rendeléseknél kattints arra, hogy Termék küldése...
0
2008. január 14., hétfő 17:06

Üdv, szóval ha az van beállítva, hogy azonnal küldjék a terméket, ha szállítható (0 limit).
Ne kapjak naponta ilyen leveleket:

"Orommel tajekoztatunk arrol, hogy megerkezett nehany altalad elorendelt termek!

Mivel az altalad beallitott limit (1 db.) magasabb,
mint amennyi aru szallitasra var, a termeket felretettuk szamodra.

Emlekeztetoul felsoroljuk, mely termekeket tettuk felre neked:

Das Boot - A tengeralattjáró (rendezői változat) (2 DVD) 1 db.
Még 56 napig tesszük félre Neked ezt a terméket!

Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! 1 db.
Még 56 napig tesszük félre Neked ezt a terméket!"

Küldjétek már, egy hete csak ezek a levelek.

kösz.

0
2008. január 14., hétfő 14:57
senki nem mondta,hogy szabály hogy nem dohányozhat a kézbesítő,de ha éreztél még büdöset ez az!
Mondjuk én nem dohányzom,így jobban érzem mint olyan aki napő mint nap szívja a cigit.
De ne offoljunk tovább építő kritikákat és javaslatokat!
0
2008. január 14., hétfő 9:42
Ja, már azt hittem, mert hirtelen olyan nagy feneke lett a témának.
A csomag szépen lezárva, ráadásul bélelt, benne a DVD-k celfoánnal beborítva, úgyhogy tőlem akár büdi is lehet.
0
2008. január 14., hétfő 9:39
Én nem tudok róla, hogy lenne ilyen. Ha pedig van, akkor elég hülye egy szabály. :)
Csak arra jó, ha figyelnek, hogy a csomag, amit kézbesítenek, ne legyen büdi.
0
2008. január 14., hétfő 9:30
Ez valami szabály, hogy futárszolgálatot végző személy nem dohányozhat?
0
2008. január 14., hétfő 4:08
Cigiznek a GLS-nél is, de szerintem csak addig, amíg vár, mert amikor átveszem a csomagot, lehet érezni a füstöt, de a csomag egyszer sem volt füstös, és az a lényeg. Úgyhogy felőlem aztán szívhatja, ha attól megnyugszik. :) (Még mielőtt: nem mindegyik, de mondjuk minden negyediknél közülük szoktam látni.)
0
2008. január 13., vasárnap 23:08
Általában tényleg nem hiszem, hogy füstösek. Mondjuk, hogy az enyém éppen megfeledkezett magáról, oszt jó napot. Most ugrott be, hogy mintha éppen akkoriban lett volna újonc. Még nem rázódhatott bele a morálba. Igen, most már világosan emlékszem. Visszaülve a kocsiba erősen nézegette a térképet, ki is szóltam neki, hogy segítsek-e valamit, és akkor említette, hogy még csak szokja a környéket. Na, ez lehetett a magyarázata a füstölgésnek.
0
2008. január 13., vasárnap 23:02
biztos Én vagyok a szerencsés/szerencsétlen e két cég alkalmazottaival,hozzánk a GLS-től négyen is voltak már,egy alkalmazottuk sem bűzlött.
0
2008. január 13., vasárnap 22:58
De van ám GLS-nek is cigiszaga! Nálam általában 1-2 futár váltakozik, az egyikről tudom, hogy kétütemű (szívja-fújja), mert már csomagátadáskor is beterített a füstje, tehát nemcsak a szaga, hanem a füstje is! Amúgy mindkettő jó srác, de igenis előfordult ilyesmi.
0
2008. január 13., vasárnap 22:52
DPD????
Én már kaptam velük szállíttatott dolgot,hát nem voltam elragadtatva mikor bejött egy csávó akira egy cukorkát nem mernék rábízni,ráadásul bűzlik a dohányszagtól,hát inkább maradjunk csak a GLS-nél,ők mindíg normálisan vannak öltözve(egyenruha miatt nem vehet fel mást) és nincs cigiszaguk soha!

0
2008. január 12., szombat 16:52

A moderálás megoldaná ezt az egyre égetőbb problémát.Innen az Xpress-ről,egyre több értelmes és hasznos fórumozó tűnik el.Akik meg sokszor jönnek helyettük...
Rosszabb a helyzet,mint a Fórum Reformnak nevezett,így utólag teljesen feleslegesnek tünő dolog előtt.
Bár amíg az Xpress a saját üzletét rontó írásokat(keres-vesz rovat)minden további nélkül megtűri,nem sok jóra számítok.
0
2008. január 12., szombat 0:46
A legtöbb indulat abból fakad, ha senki nincs, ki leszívja.
most posts by TM
0
2008. január 12., szombat 0:30
Valakinek pedig biztos valaki más szívta le! ;-)Megyek durmolni én is:lassan kialszik a téboly lángja szemeimben, befejezem mai ámokfutásomat... :-D
0
2008. január 12., szombat 0:28
Én szúrtam be háromszor is azt a nyomorult linket, nem?!? Nem is szereztünk volna tudomást róla...
0
2008. január 11., péntek 23:33
Felesleges komentálni a történteket szerintem.
Volt már szó arról, miért történt az "akció". Arról is, miért nem.
Azt is megbeszéltük már, miért lehetséges ingyenes szállítás, vagy akár 30-50 %-os kedvezmény egy online-könyvesboltban, és miért kell örülni akár az 5%-nak is az ezüstkorongok esetében.

Ha tenni akar valamit, majd tesz, és nem a szája jár itt is meg ott is. És nézd a jó oldalát: áldás, hogy nem minden blogot kötelező elolvasni. A szortírozás lehetőségét sem más írja Neked elő.

Most mentem aludni, mert ez a koreai Arang nagyon leszívta az erőmet... :)
0
2008. január 11., péntek 23:24
Úgy nevezlek, ahogy akarlak és pontosan úgy is beszélek veled, ahogy akarod - illetve ahogy megérdemled. Te is ugyanezt teheted velem vagy bárkivel. Akinek pedig nem tetszik valami, az majd úgy is szól!Mégegyszer, mert nem vetted a lapot és fingod sincs róla, hogy mit csináltál:azt írtad, tudtad, hogy ez az ár irreális, ennyiért nem fogod tudni se te, sem pedg más megvenni. Mégis csináltad a fesztivált, játszottad a sértődöttet, hogy az Xpress hogy kibabrált veled meg mindenkivel, mert azt tette, amit. Ezután a szállítási költségekre terelted a szót, hogy azok drágák, máshol ingyen is küldenek csomagokat. Majd pedig jött a Tecsó is... Erre reagáltak és nem arra, hogy visszaárazták a terméket. És hogy nem használtál csúnya, cifra szavakat? Szerinted a soraid közt megbúvó ironikus hangvitelt hányan nem értették/fogták fel? Ezután pedig olyan nagyfiúsan, tökösen közölted, hogy még mást is tehettél volna, de nem tetted. Köszönjük! A térdeid előtt hever mindenki, hálát rebegünk az ég felé, hogy nem mentél a fogyasztóvédelemhez. Az már egy másik érdekes kérdés, amely korábban szóba került, hogy egy már nem kapható - mert elfogyott a limitált széria - termékről volt szó. De persze én nyertem a szánalmassági versenyt és át is veszem a szegénységi bizonyítványomat a kasszánál.Hogy manapság minden szarfaszú köcsög - mert a véleményem ugyanaz maradt rólad - írhat blog-ot...:-(
0
2008. január 11., péntek 23:19
Egyetlen gond van csak:
a Te saját nézőpontodat ismételgeted, meg sem próbálod megérteni, mi miért történik, minek mi lehetett az oka, de ez Téged nem is érdekel, mert Te vagy a vásárló, akinek jogai vannak.
Lehet így is, hosszútávon szerencsére nem az xpress jár rosszul, ha más repíti el Hozzád a Monty Python-cirkuszt, meg mindent, amit szeretnél.
0
2008. január 11., péntek 23:01
Egy gázöngyújtó-töltő (van még ilyen szolgáltatás?) idős bácsi kis üzletében olvastam először az alábbiakat:

"Ha nincs megelégedve, mondja el nekem, ha elégedett, mondja el mindekinek!"
most posts by TM
0