Kedves Xpress! A keresésen belül kellene megoldani, hogy külön a díszdobozokra rá lehessen keresni. Így viszont át kell túrni az egész oldalt, ha valamit meg szeretnék keresni. Mondjuk, ha az ember nem egy konkrét díszdobozt keres, de érdekelnék, hogy miket lehet kapni nálatok. Más oldalon ezt úgy oldották meg, hogy rá lehet keresni a díszdobozokra vagy beállítani, hogy hány ezer forintos kiadványok között akarunk keresni. Nyílván egy díszdoboz is több ezer forintba kerül, biztos, hogy 5 ezernél többe. Így könnyen beállíthatom az ár értéket a keresőn belül. Remélem átgondoljátok ezt a javaslatot.
0
2008. január 3., csütörtök 21:50
16970
Kedves Xpress!
Nem rossz ötlet ez a havi emlékeztető emil, sőt már egész sor kívánságot teljesítettetek, csak azt nem, amit lassan 2 éve mindig megkérdezek és mindig aztmondjátok: hamarosan :) A jelszóváltoztatás lehetősége szerintem baromi jó lenne, mert nekem egyszer valaki rájött a jelszavamra ezért kénytelen vagyok egy totál másik emilcímet használni a rendelésekre, amit nagyon ritkán nézek, de minden fontos levél odaérkezik meg... így van, amikor néha lemaradok dolgokról. Az oldal biztonságát is növelné, ha lehetne jelszót választani... Vagy csak én látom így?
Nem is hazaira gondoltam - amúgy időközben megtaláltam -, tudom az egy a Legendák Klubja kereti közt jött ki a 2. meg fapados alsópolcos style itthon. :)
0
2008. január 3., csütörtök 15:14
19957
az Elemi ösztönnek soha nem volt diszdoboza!!!!!!!!!! mert az egyiket az Intercom,mig a másikat az Intersonic (ha jól emlékszem) adta ki.
0
2008. január 3., csütörtök 14:34
801
Engem az érdekelne h van-e tervben kereső a fórumhoz? Vagy ha létezik akkor hol találom? Most pölö egy Elemi ösztön díszdobozt keresek, amire tutira emlékszem h most nemrég láttam róla fényképeket a fórum hasábjain de nem emlékszem melyik topikban.
0
2008. január 2., szerda 22:40
249
Én egy "képregényfilm" műfajnak örülnék nagyon. Ha már van "anime" lebontás is, nem hiszem, hogy bármi hátráltatná. Köszönöm.
0
2008. január 2., szerda 18:01
4
Ohh, és valóban, Mea culpa!
0
2008. január 2., szerda 17:58
13392
A főoldal alján látható, hogy január 3-tól a megszokottak szerint nyitva vannak.
0
2008. január 2., szerda 17:53
4
Kedves Xpress!
Megkaptam ma azon leveleteket, hogy a 2 ünnep között Személyes átvétellel vásárolt termékeket még jan. 10.-éig megőrzitek és addig átvehetők, és ez naon jó, de azt sehol sem (még a visszaigazoló mailben sem) írjátok, hogy melyik naptól van nyitva megint az iroda! Ez azért is bosszantó, mert én a tudatlan vásárló símán készpénznek veszem, hogy akkor biztos másodikán már mehetek a filmért mivel akkor már minden nyitva van, ám a bejáratban veszem észre, hogy az Xpress iroda nem, és még csak egy árva papírcetli sincs odatűzve, hogy akkor mégis mikortól érdemes megint odalátogatni, ezért lécciléccilécciii küldjetek egy mailt vagy írjátok ki valahova, hogy mikortól is mehetek, köcce!
Jahh és még egy aprópici észrevétel, ha szombaton akárcsak 9-től 10-ig is nyitva lennétek (az átlag dolgozó polgár képtelen oda érni 3-ig de még 5-ig sem) akkor én biztos ott hagytam volna már sok ezreket!
No, csak ennyit akartam, páá!
0
2008. január 2., szerda 14:57
3428
Ezt már én is észrevettem, javítani kéne, mert zavaró...
0
2008. január 2., szerda 12:58
1682
Tisztelt Xpress! Böngészgetek és azt vettem észre, hogy több film is duplán van az adatbázisban egymás alatt!
0
2007. december 31., hétfő 17:10
6925
Ez a topic úgy rossz,ahogy van.Törőlni kellene és máshogy újraindítani. Mondjuk ne lehessen árulgatni itt is kapható lemezeket.
0
2007. december 31., hétfő 0:48
7252
Valóban kellene már valamit csinálni az eladó DVD-s topic-kal, mert totál káosz az egész! Valaki már felvetette, hogy lenne pl. egy 10-es lista, ahol mindig az utólsó tíz felhasználó lenne látható. Itt mindenki frissítgethetne, amennyit akarna - akkor mindig az illető nick-je állna elől! :-) Ezekre a nick-ekre kattintva mindenkinél látható lenne az eladásra kínált orbitális DVD-mennyiség. :-D Vagy mint a nyilvános adatok kis ikonjai a nick-ek mellett, lenne egy plusz kis ikon... ;-)
0
2007. december 26., szerda 17:05
6925
Szerintem joglejáratos film volt.Ettől persze még maradhatott volna.Bár nem hiszem,valaha is forgalomba kerülne itthon,még akkor sem ha a Paramount szinkront rakna rá. Inkább az általános fórumban kellene rendet vágni.Témaádfedések,egy hozzászólás,az is több éve stb.
0
2007. december 26., szerda 12:38
143
Én azt szeretném megkérdezni, hogy miért volt szükség filmek adatlapjainak(+ hozzászólások) teljes törlésére? Pl. Mennyei napok.
0
2007. december 23., vasárnap 20:30
9368
Szerintem is nagyon retek a netpiac... sokkal jobb az xpress oldalait böngészni... kellemesebb és könnyebb, legalábbis nekem...
0
2007. december 23., vasárnap 19:54
16458
Nekem velük sincs semmi bajom, bár van pár bug az oldalukon.
0
2007. december 23., vasárnap 19:53
403
Csak annyit mondanék, nekem nincs rossz tapasztalatom a netpiaccal, pontosan hoztak ki minden rendelésemet. A kezelőfelület sem annyira rossz. Amit hiányolok a fórum, ott nincs vásárlói kritika, nem annyira "filmgyűjtőbarát". Persze az Xpress jobb!
0
2007. december 23., vasárnap 19:25
13392
Mintha én írtam volna.
0
2007. december 23., vasárnap 19:23
43
Ami mindig visszariaszt a Netpiactól: zagyva, egyszerűnek tervezett, de bonyolult keresési lehetőség, pofámba nyomuló reklámok, amik egészen más oldalakra vezetnek, orrba-szájba villogó "rendeld meg ezt is" és "ez még akciósabb" hirdetések jobbra-balra minden oldalon, amikor csak egy film angol címét keresem az adatlapon, hosszadalmas és fontoskodó leírások és használati utasítások (lásd Az intelligens kosár stb.:) - és egy nagyon rossz rendelési tapasztalat. Amiért kitartok az Xpress mellett: visszafogott kezelőfelület, gyorsaság, állandó megújulás, a felhasználók minden óhaját, sóhaját, netán nyavalygását leső és teljesítő xpressesek, fórum, hihetetlenül kényelmes átvételi, szállítási lehetőségek, pontrendszer helyett jól kiszámítható kedvezmények, saját akciók - és rengeteg nagyon jó rendelési tapasztalat. Nekem marad az Xpress.:)
0
2007. december 23., vasárnap 18:56
19957
Xpress! Megint nagyon le van lassúlva az oldalatok!!!!! :(
K bogarat ültetett a fülembe, régen "jártam már" a Netpiacon úgyhogy most jó alaposan áttanulmányoztam. Bevallom én sok különbséget nem tapasztaltam az árakban (100 forint plussz-minusz) és sok filmet, ami az xpressen, van náluk nem is találtam meg (na jó nem sokat, de néhányat) plussz én annyira nem találtam "izginek" a kezelőfelületet sem. De persze lehet, hogy pont azok a filmek kerülnek kevesebbe amiket K keres, a kűlcsíny megítélése pedig abszolút csak ízlés dolga.
0
2007. december 20., csütörtök 9:26
17243
no, valakinek már megint sikerült bedőlni a provokációnak.