Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. december 20., csütörtök 9:18
Meg ne haragudj a kérdésért, de ez itt ki a fittyfenét érdekel?
Talán az xpressnek még kedvezőbb akciókat kéne biztosítania?

Ha Neked praktikusabb ott vásárolni, tedd. Más sem, én sem írom le, hogy mi minden milyen olcsó pl. a piros/kékben, szóval tessék még olcsóbban adni, hogy itt vehessem meg...
0
2007. december 19., szerda 22:31
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. december 18., kedd 14:49

a leírt jelenséggel értek egyet. "a lap tetején scrollozó toplista miatt teljesen kifekszik, s a főoldal gyakorlatilag használhatatlan.". na veled se fogok többet egyetérteni. :)
0
2007. december 18., kedd 13:32
nem tudom, feltűnt-e, de én nem egy véleményt tettem közzé, hanem jeleztem egy általam megtapasztalt problémát. ezzel hogy lehet egyetérteni? :)
0
2007. december 18., kedd 12:59
Nekem csak az 1390.-ben leírt problémám volt vele, amit orvosoltak, azóta nincs gondom.
0
2007. december 18., kedd 12:55
Ilyen is ritkán van, de Jamával értek egyet.
0
2007. december 18., kedd 12:48
T. Xpress!

A jelenleg "TOP 89" mikor lesz ismét TOP 100?
0
2007. december 17., hétfő 12:20
Megállapítható, hogy az Xpress törzsközönsége kiemelt figyelmet fordít a távol-keleti kultúra, küzdősportok, harcmodor és filmművészet iránt.Be kellene nevezni egy "Ki tud többet Ázsiáról?" vetélkedőbe. :-)
0
2007. december 17., hétfő 10:42
Ez nagyban lelassította az oldal működését nálam is.
0
2007. december 17., hétfő 10:29
:-))))))
Mondjuk diagramban is megnézném a fogyasztást.
0
2007. december 17., hétfő 9:30
Még egy szavazat mellette!
Nekem is tetszik, és hibátlanul működik az oldal, pedig nagyobb a memóriám, mint az irodai gépemé. A vásárlásban ugyan nem fog befolyásolni e toplista, de mindenképpen érdekes adat, örülök, hogy ennyire Tchabee kedvében igyekeztek járni, jó fej, megérdemli! :))
most posts by TM
0
2007. december 17., hétfő 9:26
Nálam normálisan mennek ott a kis képecskék, de amikor menyitom egy pillanatig egymás alá rendeződnek, majd aztán egymás mellé ugranak. :) Nekem tetszik. :)
0
2007. december 17., hétfő 9:23
Mekem sem tetszik, meg vannak szép tüskék a proci terhelésben, ha épp vált... és hát azt sem szeretem, ha olyankor a háttérben működő powerdvd beleszaggat a filmbe... :(
0
2007. december 17., hétfő 9:19
Először nekem is széthúzza a főoldalt, de aztán beáll normálisan. Egy pillanat az egész. Amúgy tényleg fura ez a scrollozó toplista :)
0
2007. december 17., hétfő 8:57
ugyan a céges gépünk nem mai csirke (sőt), de az xpress.hu legújabb kreálmánya, a lap tetején scrollozó toplista miatt teljesen kifekszik, s a főoldal gyakorlatilag használhatatlan. más nem szembesült ezzel a problémával?
0
2007. december 16., vasárnap 0:15
Bambi
Cinema Paradiso
Mindent anyámról

miért "azonnal szállítható", ha már joglejártak? Bárcsak léteznének! Az utóbbi kettőt azonnal rendelném! Talán volt több ilyen is, de csak ezekre figyeltem fel.
0
2007. december 15., szombat 22:09
Személy szerint nekem nem tetszik, nem jönnek be az ilyen dolgok, jobban szemléltet egy táblázat, mint egy száguldó képes adatsor. Már csak pár villódzó, értelem nélküli animált gif kell, és fejreállok. :)
0
2007. december 15., szombat 21:50

Tetszik, ez az "aktuális toplista" dizájn! :D grat! XD
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2007. december 15., szombat 19:10
He-he! "Megjavulódott"! Köszönjük!
0
2007. december 15., szombat 18:59
Tisztelt Xpress!
A teljesített rendeléseimnél nem igazán tiszta, hogy mi is van. Az utóbbi 5 rendelésemnél ugyanis a csomag státusza Feladva/elküldve és van még három ilyen státuszú csomagom, a többi (szám szerint 7) csomagom "a megrendelő átvette" jelzést kapta. Mit jelent az, hogy feladva, elküldve, hogy ha már a kérdéses csomagokat régen átvettem és meg is néztem őket?
0
2007. december 15., szombat 18:55
szintúgy.
0
2007. december 15., szombat 18:43
Üdv!

Lacka nálam is ugyan ez a helyzet sajnos.
0
2007. december 15., szombat 18:40
Elnézést, ha már volt róla szó (vagy maga az Xpress tud erről), de nekem Firefoxban a nyitóoldalon ez a felülre elhelyezett, vízszintesen görgethető új toplista csk félig jelenik meg. Mindössze a borítók felső része látszik, s a képek alatt maguk a címek, linkek sem jelnnek meg. Explorer 7-esben minden renben nálam is, de nem azt használom.
Másoknál mi a helyzet?
0
2007. december 15., szombat 17:13
A James Bond duplalemezes verziók végkiárusítása "menüpont"ban nem szerepel A világ nem elég, pedig még abból is van, ha valaki szeretné.
0
2007. december 13., csütörtök 20:05
Xpress!
Hogy hogy nem jelent meg nálatok a NExt - A holnap a múlté? Ez egy elég híres film és csodálkoztam, hogy nem találtam meg az új megjelenések között.
0