A kereső szerintem jobb lett, és gyorsabbnak is tűnik. Köszönettel megkaptam a Unicef-es karácsonyi üdvözlőlapot a csomaggal együtt. Tényleg nagyon jó gesztus tőletek, hogy jótékonykodtok marketing ajándékok helyett. Csak így tovább.
0
2007. december 12., szerda 23:24
13392
A Shaun of the Dead Caesaros újrakiadása meglepően jól sikerült: gyönyörű kép, tökéletes hang, és eredeti nyelvű extrák.
0
2007. december 12., szerda 21:31
9368
LOL :) Caesar Filmes filmet akkor se hoznék haza, ha utánam dobnák :D
0
2007. december 12., szerda 20:46
2002
Fekete Hitchcock, ááá hagyd a fenébe, annyiból rendelj be inkább 20 db Caesar filmet az most csak 899 és máris megvan a V.I.P. :))))))))))
0
2007. december 12., szerda 20:40
9368
Honnan tudtad, hogy elmúltam? :) Kicsit több, mint 1 hónapja :)
0
2007. december 12., szerda 20:39
9368
Ja, persze :) Rendelek 14 db 990-es filmet :) Úgyis van jópár 990-es, ami kéne csak sose jutok el odáig :D De nem, én most nagyon hajlok a feka Hitchcock felé...
Akkor hajá, innentől kezdve lehet gyúrni a V.I.P státuszra!!! :)
0
2007. december 12., szerda 20:19
9368
Köszi, akkor valószínűleg meglesz a következő csomaggal :) Akkor leszek 16 :D
0
2007. december 12., szerda 19:08
9489
Szerintem ez nem olyan bonyolult. Nézd meg a Teljesített rendeléske közt, mennyi filmed van, számolj és megtudod.
0
2007. december 12., szerda 18:40
9368
Ne idegesíts :)) Mondj egy számot 10 és 15 között :)
0
2007. december 12., szerda 18:39
13392
Ez csak annyira szimpla kérdés, mint hogy milyen anyagból gyártották azt a szoknyát, melyet azon karakter visel a film legizgalmasabb része előtti jelenetben, aki főszerepet játszik abban a Paramount-gyártású filmben, melyet tavaly azon a napon kézbesített nekem a GLS-futár, amikor a szomszédomnak annyi kiskutyája született, ahány vödör szőlőt szüreteltem abban az évben, amikor az X akták harmadik évadját vetítették a tévében. :)
0
2007. december 12., szerda 18:25
9368
Ahelyett, hogy megmondanád nekem az eredményt, itt szórakozol velem :) Ez egy szimpla kérdés :)
0
2007. december 12., szerda 18:22
13392
Nyilvánvaló, hogy számodra jelenleg ez a kérdés most a legégetőbb, legfontosabb, de azt nem árt tudnod, amikor én ilyet játszottam a suliban, nem egy osztálytársam akart megverni a szünetben.
Szóval engedjük most a boltvezetőt ünnepek előtt a tényleges, mindenki más számára sokkal nagyobb horderejű problémákat megoldani, Te pedig amikor törzsvásárló leszel, azt észre fogod venni. :)
0
2007. december 12., szerda 18:17
9368
Teljesített rendelésekből lesz néhány napon belül 16. (9+7) 7 film az, amit most fogok átvenni, ebből 5-öt most csomagolnak... De egy Natural City-t visszamondtam, mikor már félre volt téve, ha jól emlékszem, meg megrendeltem a Cselló-t, meg a másik két Ázsia extrémeset, de ezeket mind töröltem (hárman nem voltak félretéve). Akkor kb. mennyi lesz majd? Ezért kéne Xpresstől a hivatalos info, mert magam sem tudom nagyon, hogy hogyan számol a rendszer, pedig olvastam a FAQ-ot :)
0
2007. december 12., szerda 18:13
9368
Igen, csak azt nem tudom mit számít a rendszer és mit nem... ha félre van téve egy filmem és kitörlöm, az minusz? Ha megrendelek valamit (de még nem jött meg), majd kitörlöm az aktív rendelések közül, az minusz? Teljesített rendelésekből megszámolom mennyi van...
0
2007. december 12., szerda 18:11
13392
Ezt magad is ki tudod számolni a FAQ és a teljesített rendeléseid alapján.
0
2007. december 12., szerda 18:00
9368
Xpress, nekem lenne egy kérdésem :) Nem tudom mikor lehetek törzsvásárló, meg tudnád mondani? Mármint, hogy még hány film hiányzik a 15 termékhez... csak azért nem tudom, mert nagy volt a kavarodás itt az Ázsia extrémekkel és ha jól emlékszem, a Natural City-t és a Cselló-t félre is rakattam, de aztán két napon belül töröltem, mert kicsit számolgattam a keretem... Ja és számold bele a most csomagolás alatt lévő filmeket és két előrendelésemet is, mert azokat is át fogom venni, amint megjönnek... Tudom, nem kötelességed válaszolni, meg bocs, hogy fárasztalak, de örülnék az infónak, mert fogalmam sincs hányadán állok, csak sejtem (12 körül plusz minusz 2). Tényleg nem tudom :S
0
2007. december 12., szerda 17:36
2938
Az ilyen ügyfeleknek nem az elrakást, hanem úgy általában a darabszámot és minden mást is korlátoznám. Az ilyen nem ügyfél és konkrétan szerintem veszteséget termel, mert nektek ki kell fizetni a futárt. Mondjuk az ilyen arcokkal talán érdemes felvenni a kapcsolatot is mert ahogy nézem néha kétnaponta kért valamit, aztán átvette a 4-ik át nem vett után. Ő például lehet a szimplán nem tud olvasni tipusú srác, akinek a limit van hibásan beállítva. Szóval az ilyeneket talán érdemes "ügyfélszolgálatos módon" megkeresni. De ezt ti tudjátok. Ha viszont notorikusan szórakozik akkor zero tolerancia. Nem akarok beleszólni de az ilyen arcok elleni retorziót szerintem egyikünk sem bánja.
0
2007. december 12., szerda 17:32
2938
Remek :-)
0
2007. december 12., szerda 17:26
849
huhh... nálam csupa teljesített és kézbesített rendelés van :) azért nem bizalmaskodok többet senki miatt a Ti károtokra!!! nekem sem kellemes...
0
2007. december 12., szerda 17:23
Moderátor
7449
De, szeretnénk a keresőt okosítani, és részletes keresőt is tervezünk. A mostani fejlesztés inkább tűzoltás volt a belassulások miatt, és szerintem úgy tűnik, hogy egyelőre jól működik a dolog. Nálam legalábbis gyorsabbnak hat az oldal. De a kereső okosítása is tervben van (sok más mellett).
0
2007. december 12., szerda 17:21
Moderátor
7449
Ide is leírom, mert úgy látom, egy fél mondatom elég nagy viharokat keltett: Mielőtt mindenkinek üldözési mániája lenne, megmutatom, hogy mire (kire) gondoltam, amikor azt írtam, hogy szeretnénk a lehetőségeket korlátok közé szorítani egyes embereknél. Nem azzal van a baj, ha egy rendszeres, normális vásárló lemond 1-2 filmet, vagy nem vesz át 1-2 összekészített csomagot, vagy neadjisten korábban nem akciós, félretett terméket akciós áron vesz át. Az olyan "vásárlók" lehetőségeit szeretnénk határok közé szorítani, mint amilyen például a most következő TELJESÍTETT RENDELÉSEK-lista tulajdonosa (nem kamu emberkéről van szó, csak fél perc alatt választottam egyet a sokból):
0
2007. december 12., szerda 17:17
849
sajna, ebben a hónapban én is "bűnös" vagyok. persze, a jóhiszeműség... ismerősöm nevében rendeltem még a 60 napos időre, erre közlés: majd jövő hónapban tudja rendezni. sajna, kereteim (ünnepek révén) kötöttek, tehát kénytelen voltam az ő megrendeléseit stornózni. párat megrendeltem újra. persze, átveszem minden csomagom, de az tuti, h többet már csak magamnak rendelek - vagy előre fizetéssel! ezúttal is bocsánatot kérek Xpress-től. jövőre is itt szeretnék vásárolni, ezért nem kockáztatom a státuszom senki kedvéért többször!