Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. december 11., kedd 10:01
Kedves Xpress!Javasolnám az alábbi ötletek megfontolását:- Igényesebb, sérülékeny termékek (pl.: papírdobozos DVD) kiszállításánál buborékos tasak helyett kartondobozban kellene szállítani. Ezt akár felár ellenében is lehetne kérni.- A "teljesített rendelések"-en belül, csak egy "korábbi rendelések" menü van (semmi más), amiben megtalálható az összes eddigi megrendelés. Az egy nagyon jó funkció, hogy a régebbi megrendeléseket vissza lehet keresni, de miért kell ehez két "lépcső"?- A DVD filmek fórumán esetleg lehetne egy link magára a termékre is (mint ahogy a film adatlapján van link a fórumra).- Az aktív rendeléseknél meg lehetne csinálni úgy, mint a kosárnál? Lehetne három kategória: Előrendelések, Félretett termékek és egy Átvételre/Szállításra előkészítendő. Az első kettő maradna a mostani, viszont a Félretett termékek közül átkerülne az Átvételre/Szállításra kategóriába ahol forontosan összesítené. Mert most számológéppel kell leülni. Valamint a jelölőkörből nem lehet kivenni a jelölést, így viszont szabadon mozgathatóak lennének a tételek, mint a kosárban.
0
2007. december 6., csütörtök 21:59
Akkor jó :) Előre várom az újdonságokat... mármint az új akciós oldalt :)
Jó munkát!
0
2007. december 6., csütörtök 21:55
Nem marad így. Lesz egy aloldal az összes akciósnak, a főoldalon pedig csak 1-1 sor akció váltakozik majd véletlenszerűen. Most dolgozunk rajta.
0
2007. december 6., csütörtök 21:52
Xpress!

Nem tudom miért, de engem pl. baromira zavar, hogy a főoldal televan a nagy akciós linkekkel és ezzel teljesen szétnyomja az egész lapot... legalábbis nagyon torz lett. Még Bruce Willist elviseltem nagyban, bár az sem tetszett, de ez a mostani rengeteg akciós reklám nagyon zavar. Nem lehetne az Aktuális akciók menüpont alá betenni, vagy csak egy csíkot kreálni Karácsonyi akciók címmel? Aztán azon belül úgy lehetne rendezni, ahogy szeretnétek csak mert így, ahogy van jelenleg cseppet sem esztétikus.
0
2007. december 6., csütörtök 21:04
Work in Progress volt, bocs :)
Már elkezdtük szűrni - amikor írtad a hozzászólást a South Park már benne sem volt :)
Valóban automatikus a leválogatás, jobb híján a műfajok alapján, közelítő-jelleggel, de most, hogy kigyomláltunk néhány kakukktojást, nagyjából fedi a lényeget. Azért ha láttok bármilyen égbekiáltó baromságot, csak szóljatok.
0
2007. december 6., csütörtök 20:49
Úúú, most látom, a főoldalon lévő ajánlóról beszélsz... Háát, ez kellemetlen.
A rendszer biztosan az összes rendelhető rajzfilmet a gyerekeknek szánt kiadványok közé sorolta, ez lehet az oka.
Akkor is kellemetlen.
0
2007. december 6., csütörtök 20:41
Ezek biza rajzfilmek. A teljes Mátrix-gyűjtemény pedig azért viseli ezt a titulust, mert tartalmazza az Animátrix c. filmet is, ami szintén rajzfilm.

Az már persze más kérdés, hogy egyik sem kifejezetten gyerekeknek való rajzfilm.
0
2007. december 6., csütörtök 20:29
Írhattam volna az alábbiakat a dühöngőbe is, de ezt választottam. Ugyan közvetlenül nem érint és még azt is vállalom, hogy kapok itt a fejemre, de megosztom az alábbi véleményemet. Személy szerint nem feltételeztem bárkiről is az Xpressnél, hogy ilyen - már elnézést - badarságot követ el, hogy a gyermekeknek szánt ajándékötletek közé ezeket és ehhez hasonlókat sorol be:
- "InuYasha" (Nem védeni akarom a főokos felügyeleti bandát, de az ORTT - teljesen jogosan - lehúzta a Retekklub redőnyét párszor amiatt, mert ezt hétvégén, reggeli időpontban, gyermekműsor keretében adta le. Igen, láttam már belőle pár percet (ennyit bírtam ki), erre is alapozom a véleményemet. Sejtésem szerint a "Yu-Gi-Oh" és a "Full Metal Panic" is ilyen, bár azokat tényleg nem ismerem.)
- "A teljes Mátrix-gyűjtemény" (Ez mióta rajzfilm? Igen láttam, de most nem akarom bántani a híveit. Ugyanis ha a baloldalon műfajra keresek, ott is megjelenik a listában.)
- "Beavis és Butt-Head"
és ami végképp kiveri a biztosítékot:
- "Hungarikum".
Arról már nem is beszélve, hogy az adatlapon, fórumban olvasható hozzászólásokból kiolvashatóan még felnőtteket is megviselő, számukra sem könnyen feldolgozható háborús "Szentjánosbogarak sírja" miért került ide? Csak azért, mert rajzfilm? Vagy mert gyerekekről szól? Ugyan már, kérem! De mielőtt még bárki személyeskedéssel vádolna az Xpresst illetően, feltételezem, hogy egy félművelt szoftver válogatta be ezeket a kiadványokat a gyermekkategóriába. Csak akkor azt nem értem, hogy a klasszikus és itt most is kapható magyar rajzfilmek miért nem tetszettek neki? Kérem az illetékeseket, hogy vizsgálják felül ezt a ketegóriát, mert a témában kevésbé tájékozott szülőket könnyen megtéveszti a gyermekkategória ilyen laza értelmezése. Köszönöm!
0
2007. december 6., csütörtök 19:19
Az ami kibaszottül dühít topicban kifejtettem erről szóló véleményemet néhány napja.
0
2007. december 6., csütörtök 18:49

Érdekesek ezek a folyamatosan(néha percenként) új filmekkel frissülõ listák...
0
2007. december 6., csütörtök 18:43

Az a baj,hogy akik csak néhány feleslegessé vált filmet szeretnének eladni vagy keresnek egy már nem beszerezhetõ kiadványt,teljesen háttérbe szorulnak.Vagyis pont az eredeti cél szenved csorbát.
0
2007. december 6., csütörtök 17:17
Ez az ipari méret lassan egy éve divat itt, bontatlan filmekből is. Szerintem így az ünnepek közeledtével egy napos forgalom a többszöröse a fórumozók által eladásra kínált mennyiségnek, úgyhogy ez számukra nem téma.

Ami meg a többi fórumozót illeti, a megmondóemberek aktiválták magukat - aki szólni mer, az szélsőséges esetben egy senkiházi nulla, de legalábbis azt kapja az arcába, hogy "mi a f*sz közöd hozzá", vagy "mit pofázol bele?".

Xpress fórum, 2007. No comment.
0
2007. december 6., csütörtök 17:08
Nem zavar titeket,hogy nálatok is kapható filmeket ajánlanak eladásra,bontatlanul(!),az eredetinél jóval alacsonyabb áron,lassan már ipari méretben?Illetve nálatok is kapható filmeket keresnek,szintén a ti oldalaitokon?
0
2007. december 4., kedd 15:15
Megoldódott a problémám. Holnap mehetek fel a csomagomért, át tudom venni...
0
2007. december 4., kedd 14:15
nagyon tetszik a kezdeményezés! örülök, h támogathatom!
0
2007. december 4., kedd 13:17
Szerintem elég sokan leszünk, hiszen a többség gondolom vár még megjelenésekre, így biztosan sok pénzzel sikerül támogatni őket. ::))
0
2007. december 4., kedd 11:44
Szia Xpress!
Bocsánat, hogy napok óta hülyeségemmel bombázlak benneteket, csak még nem kaptam választ kérdésemre. Milyen lehetőségeim vannak, ha a már elkészült csomagomért nem tudok felmenni a héten Budapestre? Megoldható, hogy eltegyétek nekem még pár napig? Vagy tervezem amúgy is még pár kiadvány megrendelését, akkor azokkal együtt el tudjátok küldeni futárral? (ma délután derül ki 100 %-ra, hogy holnap fel tudok-e utazni).
Köszönöm a választ!
0
2007. december 4., kedd 10:45
Igen, félreérthető. De szerintem rossz reklám is lenne, ha csak bizonyos filmekről volna szó. "Ezeket azért vedd meg, mert adakozunk"-körítéssel kipucolni a raktárból a csumit nem elegáns lépés, így viszont teljesen korrekt és tiszteletreméltó a kezdeményezés!
most posts by TM
0
2007. december 4., kedd 10:41
Végre! Kösz! :-)
most posts by TM
0
2007. december 4., kedd 10:41
kössszi... csak láttam, h ott is van csoportos rendelés gomb, aztán meg üres. asztem, vannak külön filmek, amikből esetlegesen több adomány jut a gyerekeknek :) egyébként nekem is jön csomag, úgyh én is támogató (v donor?) leszek!
0
2007. december 4., kedd 10:40
De van. Hajrá!Nálunk már van 1 kópé.
0
2007. december 4., kedd 10:39
Az Xpressnél 10-e és 20-a között. :)
most posts by TM
0
2007. december 4., kedd 10:35
csak azt szeretném kérdezni, h hol tudom megnézni az unicef-es filmeket?
0
2007. december 4., kedd 10:35
Ehhez már nincs "hajrá"?
most posts by TM
0
2007. december 4., kedd 10:08
Én inkább egy gyereket. :-)
most posts by TM
0