Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. december 4., kedd 10:02
Hajrá!! :))
0
2007. december 4., kedd 10:00
Szép gondolat. Én is készítek egyet.
0
2007. december 4., kedd 9:42
Ha gyerekere szeretnél költeni, illetve egy kicsit szebbé tenni szegény gyerekek karácsonyát, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: www.ciposdoboz.hu
Csak egy cipősdoboz, egy kis kreativitás és szeretet kell hozzá, hogy örömet szerezz egy ismeretlen gyereknek.
Én nagyon élveztem csinálni, már csak össze kell pakolnom az ajándékokat a dobozba és mehet mosolyt csalni egy kis lurkó arcára. :)
0
2007. december 3., hétfő 23:35
Tehát csak az a dolgom, hogy 10-e után menjek a filmekért? Ez nem gond, egyébként is akkor mentem volna, így meg még segíthetek is! :)
most posts by TM
0
2007. december 3., hétfő 22:55
http://www.xpress.hu/dvd/kirakat.asp?AKCIO=506

Itt a link, így könnyebb.
0
2007. december 3., hétfő 22:52
Ha a főlapon az Unicef-es "hirdetésre" kattintasz, megtudod. A lényeg, hogy az Xpress kezdeményezése szimpatikus. Pont a napokban jutott eszembe, hogy azt a k*rva sok szórólapot, amit bedobnak a postaládánkba, hogy adakozzunk, miért nem költik inkább a gyerekekre?
0
2007. december 3., hétfő 22:30
Miről van szó? Lemaradtam. :)
most posts by TM
0
2007. december 3., hétfő 21:37
Csak gratulálni szeretnék a Unicefes gesztusotokhoz. Szerintem szép ötlet, támogatom (azzal is, hogy a jövő héten is jön csomag tőletek) :)
0
2007. november 18., vasárnap 22:53
Persze, ezzel tisztában vagyok, gondoltam is, hogy nem találtam fel a spanyol vigaszt. :-) Csak egy ötlet volt, melyet pusztán kényelmi szempontok által vezérelve gondoltam tovább. Ha csak emberhiány volna a gátja a dolognak, én szívesen jelentkeznék az egyik tucatba. Ui. napjában így is, úgy is 5 percenként lógok mindkét honlapon. Legalább haszna is legyen! :-)
0
2007. november 18., vasárnap 21:22
én szívesen keresgélek :)
0
2007. november 18., vasárnap 21:20
és vajh kinek lenne 5-6e filmhez imdb-linkeket keresni és azokat az oldalon elhelyezni?
az xpress nem olyan, mint a port.hu, melyet minimum két tucat ember szerkeszt.
0
2007. november 18., vasárnap 21:11
Ez nem ostobaság, én minden megtekintett film után ellátogatok ide is, meg oda is!
0
2007. november 18., vasárnap 20:46
Tisztelt Xpress!Biztosan volt már róla szó, és ez esetben elnézést kérek a fontoskodásért, csupán az jutott eszembe, milyen klassz dolog volna, ha az adatbázisotokban szereplő filmek oldalán volna egy közvetlen link az adott film imdb.com-beli megfelelőjére, vagy esetleg más külföldi filmes site-okra. Körülbelül úgy, ahogy a port.hu TV-műsor ajánlójában látható. Ha valakit esetleg érdekelne egy adott mozi stáblistája, a szereplők háttértörténete, és esetleg angolul is ért, olvashatná a nemzetközi kritikákat is. Nagy ostobaságot pedzegetek? Ha igen, akkor 1000 bocs!Üdv: Dragonslayer
0
2007. november 14., szerda 22:03
Xpress!
Az ujonnan feltöltött filmek képeit nem lehet kinagyitani!
Köszi
0
2007. november 13., kedd 19:15
Engem az érdekelne, hogy miért tűntek el a DVD-filmek adatlapjai mellől a random személyes listák...
0
2007. november 13., kedd 19:09
ezen nincs mit gondolkodni!  :)
0
2007. november 13., kedd 19:00
Van rá esély, hogy egy számláló kikerüljön a Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD)-hoz is, hogy tudni lehessen, van-e még időm néhányszor átgondolni a dolgot?
0
2007. november 7., szerda 11:49
Remélhetőleg hamarosan meglátjátok!  :)))
sorry
0
2007. november 7., szerda 11:38
MI? :)
0
2007. november 7., szerda 11:36
Köszi!
Lassan be fog indulni!!!  :))))
Tök jó!
0
2007. november 6., kedd 21:07
Szia Xpress!
Hogy álltok munkával most hogy vége a DVD Fesztiválnak?
Mert amit a múltkor levélben "beszéltünk" lehet tudni kb. mikor lesz aktuális?
Mert türelmetlenül várom a fejlemyényeket!  :))))
Köszönettel
0
2007. november 6., kedd 20:39
Ezen a héten , illetve ebben a két hétben nagyon bevadultál.:))
Dehát érthető is, közel 500 akciós dvd, rengeteg új megjelenés és még hol vannak a decemberi akciók??
0
2007. november 5., hétfő 21:33
Nem kispálya :)
0
2007. november 5., hétfő 21:33
:))) Az én csomagjaim általában Tadam hozza el :)))
A helyi adójáról, jó :))) Mostanában nagyon sok jó megjelenés van... francba :) A nagyja nekem is januárra marad, mert egyszerűen nincs annyi lém, hogy mindet egyszerre be tudnám vállalni. :)) Nem baj, így mindig marad minden hónapra valami, amit nagyon lehet várni. :)
0
2007. november 5., hétfő 21:26
Nekem most már csak januárra marad... Az elmúlt két hétben szerintem gondoskodtam az xpress éves helyi iparűzési adójáról. :)

Ma érkezett meg egy könyv, melyet egy könyváruháztól rendeltem, és szintén a GLS hozta, ezzel már indulhatnék a "fogadj örökbe egy futárt"-mozgalomhoz. :)
0