Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. november 5., hétfő 21:25
per pill.  34  :)
0
2007. november 5., hétfő 21:14
:)))))))) Nálam huszonakárhány film van a listán... durva... de ebből még januárra is marad, ennyit képtelenség egyszerre kibírni. :-)
0
2007. november 5., hétfő 20:47
Én csak azt fogadtam meg, hogy ennél többet már nem bírok. :)
És még nem ismerjük az FHE decemberi akciós listáját... Ajjaj...
0
2007. november 5., hétfő 20:44
Robi!
Ti nagyon gonoszok vagytok, ennyi akciót rásózni az ember nyakára ráadásul egyszerre :))) Kényltelen voltam rendelni, pedig megfogadtam, hogy most semmit... már megint nem jött össze :)))))))))
0
2007. október 26., péntek 22:19
Ezen sajnos nem tudunk segíteni. A szerver óráját nem tudjuk állítani, de szólunk a rendszergazdának.
0
2007. október 26., péntek 22:18
Xpress!
Megint rosszul jár az órátok!!!!!
0
2007. október 26., péntek 22:05
az utobbiról tudnák mesélni  :)))
0
2007. október 26., péntek 16:46
Az első hasznos funkció, és azonnal választ adhat olyan kérdésekre, mint pl. "mennyiért és mikor vettem ezt meg azt a filmet?", vagy "hány házam lehetne, ha sosem találkozom az xpress nevű bolttal?". :)
0
2007. október 26., péntek 14:29
Kedves Xpress!Lehet már volt hasonló javaslat, amennyiben nem, kérném az alábbi ötletek megfontolását:- A "teljesített rendelések"-en belül, van egy "korábbi rendelések" menü (semmi más), amiben megtalálható az összes eddigi megrendelés. Ennek mi a funkciója?- A DVD filmek fórumán esetleg lehetne egy link magára a termékre is.- Az aktív rendeléseknél meg lehetne csinálni úgy, mint a kosárnál? Lehetne három kategória: Előrendelések, Félretett termékek és egy Átvételre/Szállításra előkészítendő. Az első kettő maradna a mostani, viszont a Félretett termékek közül átkerülne az Átvételre/Szállításra kategóriába ahol forontosan összesítené. Mert most számológéppel kell leülni. Valamint a jelölőkörből nem lehet kivenni a jelölést, így viszont szabadon mozgathatóak lennének a tételek, mint a kosárban.
0
2007. október 20., szombat 23:39
Mindenképpen tapasztalható a gyorsulás. Főleg az "Adminisztráció" menüpont, illetve annak tartalma sokkal gyorsabban megjelenik.
0
2007. október 20., szombat 22:31
ha már így belejöttél, akkor esetleg frissíthetnéd a ps3-as fül alatti termékkínálatot új játékokkal, meg az új, 100e ft-os géppel. (vagy annyira nincs érdeklődés a ps3 iránt, hogy nem éri meg vele foglalkozni?)
0
2007. október 20., szombat 22:30
Szia Xpress!

Az adott film fórumról az adott film adatlapjára történő átjárás is benne van a fejlesztében?

Más: az Adminisztráció>Teljesített rendeléseket kiválasztom, akkor a Korábbi rendelések felirat helyett lesznek az évek (2007,2006,2005 stb.)? Lehetne egy "mennyit költöttem az évben" funkció is (OK, ez nem komoly :))) ).

Köszi és jó munkát.
0
2007. október 20., szombat 22:25
szia!
most nálam határozottan jól müködtök!!!  :)
Várjuk a "fejlesztéseket"!!!
üdv
Dömi
0
2007. október 20., szombat 22:24
Komolyabb átalakításokat végzünk a rendszerben, elsősorban az utóbbi időkben egyre gyakoribb "belassulások" kivédése érdekében. Reményeink szerint már most jelentősen gyorsabb és megbízhatóbb a rendszer (örülnék, ha ezt megerősítenétek), de természetesen még munka közben vagyunk, úgyhogy várható további stabilitás-növekedés.
A sárga figyelmeztető reményeink szerint most már marad - elméletileg már nem befolyásolhatja a rendszer teljesítményét.
A lista-őrületet egyelőre kivettük a filmek mellől, de visszakerülnek, amint az optimalizálásukkal végeztünk.
A már lezárt rendelések átkerültek egy "archívumba", és hamarosan évek szerint lehet majd előhívni - ez is csökkenti az adatbázis leterheltségét.
Legyetek szívesek jelezni, ha észrevettétek, hogy gyorsabb, stabilabb lett a rendszer (és azt is, ha nem).
Köszönöm.
0
2007. október 20., szombat 22:02
HIP-HIP HURRÁ!
Most vettem észre, hogy végre működik a "FIGYELEM! EZT A TERMÉKET KORÁBBAN MÁR MEGRENDELTED!" sárga  alapú emlékeztető üzenősáv a RÉGI (2004-es) megrendelésekre is!
Köszönöm Xpress! Jó lenne, ha ez így is maradhatna végleg!
0
2007. október 12., péntek 17:47

Egyetértek veletek,klasszab a fémdoboz.
Senkit nem akarok megsérteni,de sztem az átalakítható doboznak semmi értelme..........Maximum arra lesz jó,hogy elmondhasd magadról,neked ez is megvan...........
Egyébként pedig,ami a szlovákoknak tetszik,abból én nem kérek.............:)
0
2007. október 12., péntek 17:14
Remélem azért nekem jut belőle!

0
2007. október 12., péntek 17:09
Nem lesz exkluzív, néhány más helyen is lehet majd kapni, de kevés lesz belőle.
0
2007. október 12., péntek 16:36
De ,úgy tűnik ez a fémdobozos-kiadás királyság,a többi meg silányság. ;)
0
2007. október 12., péntek 16:33
Na .aki ezt a hülyeséget kitalálta azzal játszadozzon ,ami vele egykorú.
0
2007. október 12., péntek 16:27
A fémdobozos nagyon jól néz ki!
Nem kell átalakulós doboz!
Az olyan kis csúnyácska!Sztem!
De ez az autobot hozza ki azért nem lenne rossz!
0
2007. október 12., péntek 16:19
Erre a dobozra gondoltam!
Azért milyen jó lesz már a polcon tudni ezt a tüneményt az Xpress jóvoltából!
Ezer köszönet érte!
Ezt vártam és remélem a Jézuska napján ezt nézhetem!
Mikortól lehet előrendelni????
0
2007. október 12., péntek 16:13
Gondoltam, ha már a szlovákoknál rendelhető, nálunk miért ne?Akkor marad a fémdobozos.
0
2007. október 12., péntek 16:10
Külön kérésre egy Autobot viszi majd házhoz, és lövi be az ablakon. :)
0
2007. október 12., péntek 16:08
Persze, ja meg még mit nem.
0