Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. október 3., szerda 13:15
Ez lenne a digipackos?
Kill Bill 1-2. - Extra változat (3 DVD)
0
2007. október 3., szerda 13:15
Pl. itt.
0
2007. október 3., szerda 13:14
Hol lehet ilyen szép digis Kill Billt kapni?
0
2007. október 3., szerda 12:57
A Mexikó trilógia is kéne, de még odáig se jutottam el :) Mindent csak szép lassan :)
A Kill Bill digi meggyőző, de az ehavi kiadások kereteit már elköltöttem :) Max jövő hónapban.
0
2007. október 3., szerda 0:22
Na és ez? :-)

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 3., szerda 0:01
Heh... csak Fredericet akartam meggyőzni, de jól kiütöttél a nyeregből. :)
0
2007. október 2., kedd 23:58
Fredericet talán... :-) De engem már nem, mert nekem meg spéci fém-tokos kiadásom van ebből... :)
0
2007. október 2., kedd 23:47
Ez sem győz meg? :)

0
2007. október 2., kedd 22:56
Hát ja! Már ideje lenne lecserélnem a Kill Bill 1-2-t digire, de igazából a sima tokossal sincs bajom és ahelyett, hogy lecserélném, mindig valami olyat veszek, ami nincs meg és kell :) Ergo, szerintem sosem lesz Kill Bill digim, mert mindig új filmeket vásárolok :)
Hadd ne mondjam, jöhetne már a Prison Break is :)
0
2007. október 2., kedd 22:54
ez OK, de azért ha szebb, az neked is szebb, nem? :)
0
2007. október 2., kedd 22:52
Ha kedvenc, akkor nálam mindegy, csak legyen :)
0
2007. október 2., kedd 22:50
szintúgy. de azért szebb, ha a kedvenc filmünk/sorozatunk nem fapados külsővel van fent a polcon.
0
2007. október 2., kedd 22:46
Csak furának tartottam a hozzászólásod... nekem is van néhány digim, de sosem emiatt veszek filmet... hogy mennyit költöttem rájuk, azt már nem számolom: talán jobb is.
0
2007. október 2., kedd 22:41
:))))))))))))))
0
2007. október 2., kedd 22:40
Nem egészen, mert szerintem ezt nem sokan tudnák felvenni, bár csaj létemre én nem venném fel. :) Pedig szeretem a mély dekoltázst, de csak módjával, mert ez már nálam szakadék. :))
0
2007. október 2., kedd 22:32
Én nagyon szeretem a filmeket... Nem a csomagolás miatt költöttem már el rájuk többszázezer forintot. Csak a kattantabb DVD-gyűjtők, mint amilyen én is vagyok, előbb a kosárba dobunk egy filmet, ha az valami spéci csomagolásban van... :-) Ennyi.
0
2007. október 2., kedd 22:28
Ez valamilyen szempontból igénytelenség is, nem gondolod? Nem akarok más példát felhozni, de elég vicces dolgokat lehet ide képzelni.
Nem tudom, Te mit szeretsz a DVD-kben... egyáltalán minek veszed őket? Mert szép a csomagolásuk? Á, szóval ha van egy hallomásból igazán jó film, amit ne adj isten nem ismersz, de műanyagtokban van, meg se veszed? Csak ha digipack-ban van? Nem tudom...
Szeressük a filmeket...
0
2007. október 2., kedd 20:47
Kedves Xpress!
Nagyon jó ötlet volt, hogy a Ryan közlegény megmentés topicban szóltatok, hogy az új szállítmány is digis! Nekem mondjuk már megvan a digi, de ez akkor is rendes volt tőletek. Ti is tudjátok hogy ide többnyire ilyen digimániás gyűjtők járnak, és ha biztosan tudható egy kiadványról hogy az digis, akkor több a rendelés! Szóval remek marketingstratégia lenne az részetekről, ha ilyen esetben mindig jeleznétek valahogyan, hogy az érkezett szállítmány digis!
Nagy fáradtság lenne körülnézni a raktárban, hogy milyen digik vannak éppen készleten? Nekem sokszor nagyon vásárlásösztönző egy ilyen info... Pl.: Nem is gondolokodok egy kiadvány megvásárlásán, de ha meglátom valamelyik topicban hogy milyen szép digiben kapható, akkor máris bedobom a kosárba! Szóval! Tudom hogy ez szállítmányonként elég gyorsan változik, de ha néha adnátok egy ilyen pillanatnyi készletes digi-listát, az nektek is jó lenne! :) Mert biztos gyorsan elfogyna!
0
2007. október 2., kedd 18:26
Mivel az xpress működése és bevétele szempontjából egy ilyen kezdeményezés teljesen mellékes és felesleges, így én már sejtem a választ.
0
2007. október 2., kedd 18:00
Xpress!

Lehet, hogy hülyeség, de nem akartok nyitni egy olyan topicot (fület a fórum mellé), hogy nem kapható vagy joglejárt filmek? Szeretnék tisztában lenni az ilyen filmekkel. Szerintem nem lenne hülyeség.
0
2007. október 2., kedd 12:11
Végre kimondtad.Nehéz döntés volt? :-)Tégy belátásod szerint!
Schwarzenegger vagy DiCaprio ?
0
2007. október 2., kedd 11:59
Szerintem inkább beállok buzinak.  Szerintem.
0
2007. október 2., kedd 10:16
Ez tényleg frankón néz ki, de akkor ez azt jelentené, hogy az Xpress pólót csak laposmellű nők vehetnék fel?:D
0
2007. október 2., kedd 2:10
A Google póló is frankón néz ki

Erre gondoltál?
0
2007. október 1., hétfő 23:25
Dettó
0