Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. október 1., hétfő 23:24
A Google póló is frankón néz ki, nem rossz ötlet egy Xpresses sem :) Így már messziről megismernénk egymást. :]
0
2007. október 1., hétfő 22:50

Én is felvenném ha jól megcsinálnák.
0
2007. október 1., hétfő 22:25
Csak közvéleménykutatás volt... :)
0
2007. október 1., hétfő 22:02
Ha jól néz ki, beállítom hétköznapi pólónak, melyet viselek. Miért?
0
2007. október 1., hétfő 21:49
És milyen gyakran?
0
2007. október 1., hétfő 21:43
Én fel!
0
2007. október 1., hétfő 21:38
Miért, te felvennéd?
0
2007. október 1., hétfő 20:16
Xpress-es poló engem is érdekelne!
0
2007. október 1., hétfő 19:49
Szia Xpress!

Egy ötlet, javaslat: gőzerővel közeleg a Karácsony (most október elején lehet, hogy hülyén hangzik ez...). Nem gondolkoztatok még el azon, hogy - mint pl. az Amazon - Nálatok is legyen díszcsomagolás opció? Nem, nem az Xpress-es csajokkal szeretnék kiszúrni, gondolom így sem pasziánszoznak az irodában, de feláras szolgáltatásként (mittomén 100-300Ft) lehetne egy ilyen opció, lenne szép, ízléses Xpress-feliratú csomagolópapír, Karácsonyra fenyőfás, szülinaposra tortás stb. Persze ez az opció idővel járna. Ez Nektek is szerintem jó reklám lenne.

Xpress-es pólóing várható a közeljövőben (úgyis van sokfajta póló, lehetne ilyen is...)

köszi a választ (levélbombát ne küldjetek, köszi ;))) )  
0
2007. szeptember 30., vasárnap 15:10
Hát dehogynem!
0
2007. szeptember 30., vasárnap 15:08
:D Hádenem? :D
0
2007. szeptember 30., vasárnap 15:02
Szép, mondhatom, ha megdöglik a rókám, dögöljön meg a szomszédé is...:) /De azért, megnyugtat, hogy a szomszéd rókája sincs jól..../
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:58
Ez a bajom nekem is. Eddig semmi baj nem volt, de 2 napja, hiába kattintok egyes topikokra, tölti-tölti, de nem jön be. Mozilla Firefix-om van, és nem működik vele.
Internet Explorerrel viszon viszi. Mi a baj?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:56
Most pl. jó :)

1 órából kb 20 percig jó, utána hiába klikkelek a topicra, nem tölti be
De megnyugtat, hogy nem csak nálam rossz :)
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:54
Oh, épp erről írtam egy másik tpociban.... Látom, nem az én Rókám a hüle...
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:54
Oh, épp erről írtam egy másik tpociban.... Látom, nem az én Rókám a hüle...
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:49
Kedves Xpress!
Tegnap óta a fórum gyakorlatilag használhatatlan Firefox-on, pedig eddig nem volt vele baj, mi történt? IE-n látom, hogy van 1-2 gomb a hozzászólásnál (pl gyorsformázás), ezek mikor lesznek Firefox-ban is?
0
2007. szeptember 26., szerda 17:55
Tisztelt Xpress!

A ma felkerült Palin-filmnél - a pontosabb tájékozatás érdekében - jó lenne feltüntetni, hogy valójában ez hány lemezből álló kiadvány. A borítóján jól olvasható a "4 lemezes DVD kiadvány" felirat, a BuFi is így hirdeti (ugyanakkor a dvdextra 3 lemezesnek írta). De egyébként sem életszerű, hogy 480 percnyi színes anyag - az Xpress adatlapból elsőre ez jön le - 1 korongon legyen.
Ui.: Az már csak hab a tortán, hogy a térség nevének írásmódja: "Csendes-óceán" és nem "Csendes Óceán", bár ebben maga a borító sem jár élen példamutatással.
Köszönöm!
0
2007. szeptember 23., vasárnap 17:32
Igazán nincs mit! Nekem múltkor a "heimat" volt idegen. Időnként még művelődésre is jó ez a fórum.
most posts by TM
0
2007. szeptember 23., vasárnap 16:59
Köszönöm, Mester. Vannak nagy filmek, amiket nem láttam, mint például ez, ezért nem találtam szabad gyököt. Szótárt meg büszkeségből nem használok, ha olvaslak. :)
A térerő legyen veled.
0
2007. szeptember 23., vasárnap 16:29
Salacious Crumb (Buja Féreg, Buja Morzsa) a Jedi visszatérben Jabba, a Hutt kis kárörvendő állatkája volt.
most posts by TM
0
2007. szeptember 23., vasárnap 16:24
Ezzel egyet is értek, mert pont azért szeretem a filmeknél lévő kritikákat, hogy minél több ember véleményét elolvashassam, mert ez által is tudok dönteni, hogy legközelebb melyik filmet vásároljam meg, ha látatlanba szeretnék vásárolni. Tehát ez a "neked kuss van" stílus teljesen baromság. Először általában úgyis a negatív kritikákat olvasom, mert azok nem köntörfalaznak, hanem megmondják a frankót - persze vannak igazi blődségek is, de meg kell tanulni szelektálni. Persze más a helyzet olyan filmnél, amelynél nincs negatív kritika, csak pozitív :)
Néha vannak olyan kritikák, amik először baromságnak tűnnek és le is szólják őket, de fontos, hogy ilyen is legyen, mert néha igaza van annak az 1-2 véleménynek is. Különben meg nem lenne értelme a kritizálásnak, ha csupa jó lenne. Becsapnánk magunkat és másokat is.
Szóval nehogy rosszul érezd magad bármikor is, mert szívesen olvasom a Te kritikádat is.
0
2007. szeptember 23., vasárnap 16:16
A példádban különösen nem alkalmazható, mert abból nagy turhacsata lenne :) Vagy ez a szeretet jele nálad is?:) (Ace Ventura 2) :) "Szeretlek" :D
0
2007. szeptember 23., vasárnap 15:57
Nem mered leírni, hogy krumpli-saláta?
0
2007. szeptember 23., vasárnap 15:00
Nyugi, nem vallok szélsőséges nézeteket, csak örülök, hogy végre valaki elhajtotta a levesbe az egyént...
0