Remélem, sokan vannak még így, mégha nem is adnak hangot a dolognak.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:50
9489
Csak cinikuskodtam... azt hittem, kivehető a sorok között a cinikus hangnem... Nem?:)
0
6925
Rainbow! Egyetértek veled.
0
882
Ok, értjük!
0
9489
Te jó ég, hova tud eljutni egy nick...
Azért választottam, mert tetszik a hangzása, mert nagyon szépnek tartom a két szó szószerint vett fordítását: rain - eső, bow- meghajolni. Ahogy az esőcseppek "meghajolnak"....egyszerűen szép és pont.
Ezért a nick, nem másért. Ennyi.
Messze nem erről kellene itt most beszélgetni, azt hiszem.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:47
17243
hát elég rendesen hangsúlyoztad. :)
0
2007. szeptember 22., szombat 18:46
16458
Wikipedia segíts!
0
2007. szeptember 22., szombat 18:46
9489
Szép napot köszönöm, a felmelegedés pedig jól jönne, kicsit fázom...:)
0
2007. szeptember 22., szombat 18:45
9489
Fura, hogy pont ti ketten reagáltatok, nem szántam senkinek sem az írást, mindössze az xpressnek. Ha bárki megtalálva érzete magát, az csakis az ő dolga.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:44
9489
Te jó ég, ugye nem hitted, hogy nem tudom??? :))
0
2007. szeptember 22., szombat 18:44
16458
én már láttam "Béke" feliratú szivárvány zászlót is. (vagy az ugyanaz?)
0
2007. szeptember 22., szombat 18:43
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:43
17243
néhány nyugati országban, pl. hollandiában, szivárvány színű zászlókkal jelölik a melegbárokat.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:41
882
Ha engem is beleértünk az előbbi írásba válaszolnék. Úgy jöttem ide mint akinek élete a film és a dvd gyűjtés, vásárlás. Foglalkozásaim is e téren mozognak kisebb-nagyobb sikerrel egyes területen. jelenleg a kereskedelemben leledzem én is. Sok mindent tapasztaltam. Üzleteltem a fórumnak köszönhetően és igyekszem építő dolgokkal előjönni. Kritikát szivesen írok értelmesen szívesen vitázom. Sajnos vannak viszont mint másnak is negatív észrevételei. Nagyon úgy érzem, hogy ez a fórum egy olyan 10 főből álló kompánia magánterületeként van elkönyvelve. És ha valaki bemerészkedik az addig intim szférájukként tekintett bármely topikba már vigyáznia kell mert előbb utóbb beletalálnak amolyan mit akarsz te itt kis hülye alapon. Ismétlem, tisztelet a kivételnek sajnos sokszor láttam ezt mint kívülálló is. Sokszor csak egymás éljenzése és egymás fenekébe bújását látom. Aminek ismételten semmi köze az oldalhoz. Az pedig, hogy kikezdünk mindenkit akinek nem rémlik a neve mert mondjuk fél évig nem volt aktívan jelen(mint én) újabb negatív tapasztalat. Persze, nem nőttem még fel a feladathoz és tudom közel a 30-hoz gyerek vagyok még, mégis egy idő után messze nem a lényeget láttam az oldalon és aanak fórumán. Elismerem az alpári stílusnak alapból egy értelmes, kultúrált embernél nem kellene előjönnie csakhogy a türelem is véges. Én már egyszer kifejtettem így, aztán úgy a gondolataimat. Most igyekszem minden tekintetben megfelelő hangnemben megszólalni. Személy szerint teret engedve, emberi hibáinkat elnézve, bárkit szivesen fogadva a FILM világát mint művészetet és nem rivalizáció termékét tekintve működtetni a honlapot.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:34
9489
Bárcsak érteném, hogy miért kérded ezt és bárcsak érteném, hogy miért pont Te reagáltál elsőként a bejegyzésemre? Dehát nagyon buta vagyok és egyiket sem igazán értem, mindazonáltal egészen komolyan megtisztellek egy egészen komoly válasszal a kérdésedre.
A Rainbow nick onnan ered, hogy egyszerűen szeretem ezt az angol szót, szép dolgot jelent és szép maga a szóösszetétel szószerint vett jelentése is.
Ami pedig a zászlót illeti, nem, nem szivárvány, bár azt hiszem, ez olyan mértékben magánügy, hogy pusztán jóságomnak köszönheted, hogy válaszoltam a kérdésre.
De most komolyan!
0
2007. szeptember 22., szombat 18:28
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 22., szombat 18:21
9489
Nagyon dícséretes, hogy itt az Xpress-en effektíve nincs moderáció, de úgy tűnik, lassan kezdenek elszabadulni az indulatok. Talán érdemes lenne átgondolni a fórum valamiféle, kicsit erősebb szabályozását. Nagyon jó dolog, hogy aki itt vásárol rendszeresen, használhatja a fórumot, de sajnos, csak mert valaki megbízható vásárló, még nem biztos, hogy megbízható fórumozó is válik belőle.
Egyre több - nem tudok máshogy fogalmazni - undorító bejegyzés születik, mondván, itt a vásárlókank mindent szabad. De azért gondoljunk azokra is , és szerencsére ők /mi vannak/vagyunk többen, akik a filmekért, a dvdkért és az itt időközben megszerzett ismerősökért, barátokért járunk ide, mindamellett, hogy rendszeres vásárlói is vagyunk az üzletnek.
Kedves xpress, nem lenne itt az ideje egy újabb és ezúttal erősebb szigorításnak? Azért, amit itt néhány felhasználó tesz, más fórumokon már rég kitiltás lett volna a "jutalmuk". Értem és megértem az anomáliát a vásárlás-hozzászólási jog kérdésében, de mégis kellene egy újabb szűrű, újabb megoldás.
0
2007. szeptember 16., vasárnap 8:39
17243
de legalább az oldal megy... bő egy napig az se volt elérhető. elég sok hasjzálat hullatok mostanában emiatt. :\
0
2007. szeptember 16., vasárnap 2:36
835
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
0
2007. szeptember 16., vasárnap 2:18
52685
A "testvéroldalnak" számító DVDExtrán huzamosabb ideje nem frissül a fórumhozzászólások listája. Jeleztem az ottani észrevételek-topikban is, de a problémából adódóan ott nem vehető észre. :-)
most posts by TM
0
2007. szeptember 12., szerda 12:26
13392
Mert van rá igény. Az xpress nem hülyeséget feltételez a vásárlókról (ha valaki mégis magára veszi, akkor sem), hanem azt, hogy olykor az ember nem tudja követni, hogy az adott kiadvány megvan-e már otthon, vagy épp csomagolás alatt van-e, és nehogy véletlenül megrendelje mégegyszer, feleslegesen.
Erre szokott jönni az antisznobnak tűnő duma, hogy "de jól megy annak, aki ezt sem tudja számontartani", én is jártam már úgy, hogy csak azért nem vettem meg egy filmet egy áruházban, mert előző héten magam elől hoztam el az utolsó példányt. :)
0
2007. szeptember 12., szerda 11:45
866
A filmek adatlapján minek jelenik meg egy figyelmeztető sárga csík ,hogy ezt korábban megrendeltem? Hülyék azért nem vagyunk.
0
2007. szeptember 12., szerda 7:46
16458
Xpress, látom, hogy bővül a zenei kínálat... Pet Shop Boys DVD-re (Cubism stb.), egy vevőtők lenne :) köszi.
0
2007. szeptember 7., péntek 2:09
16099
Xpress!
Nem lehetne csinálni vmit a belső órával? 5 percet késik az igazihoz képest, és ez néhol idegesítő. Vagy ennek van vmilyen logikai magyarázata, hogy miért nem jár normálisan?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 5., szerda 9:39
644
Most látom, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök adatlapján bazsi állítja, hogy ez egy animációs film, Daemiaen pedig helyesen jelezte, hogy ez biza az élőszereplős változat. Ennek ellenére bazsi pársorosa kritikának minősül, Daemiaen-é pedig nem. És ezt így hogy?