Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2014. november 30., vasárnap 12:26
Ez a fajta hozzáállás hosszútávon tényleg a temetőbe visz ki.
most posts by TM
0
2014. november 30., vasárnap 12:25
Tudnék mondani személy- és cégnevet, akik miatt ott van, ahol, úgyhogy emiatt az én lelkiismeretem teljesen tiszta.:)
most posts by TM
0
2014. november 30., vasárnap 12:22
De hát látod, hogy ezt a fórumot már effektíve eltemették, és az általános vélekedés szerint a hazai home video forgalmazás napjai is meg vannak számlálva. Akkor miért ne hagyjuk a francba az egészet, és zárjuk magunkra a saját koporsónkat?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 30., vasárnap 12:19
Gondolom azért zavar a fórum helye mert miattad van ott ahol :P :P
0
2014. november 30., vasárnap 12:12
A magam részéről örülök a moderációnak, még ha pár évet késett is.
Korábban mindig leszólták azt, aki megjegyezte, hogy ezt vagy azt nem kéne. Az volt a kommentár, hogy ha Xpressnek nem tetszik, majd törli. Most törli, és ez annyira furcsa egyeseknek, hogy sokkot kaptak tőle.
Megjegyezném, hogy a radír kezelése is felelősséggel jár, tehát a jó gazda objektíven kell kezelje azt. Abban egyetértek, hogy egyéb beszerzési forrásról egyáltalán ne írjon senki ide, ne itt akarjanak innen beszerezhetetlen filmet itt keresni és eladni, valamint a száját is mossa ki mindenki, ez így kulturált.

Viszont most, hogy ez ilyen flottul működik, a fórumot tessék visszatenni a korábbi helyére, ne érezze úgy a fórumozók közössége, hogy régi vásárlóként először még csak eltüntették őket az új vendégek elől, utána meg passzióból tisztogatást végeznek közöttük, mert épp van rá idő.

Magunknak is Nektek is, hajrá!
most posts by TM
0
2014. november 26., szerda 20:57
Mi is örülönk, hogy végre sikerült bevezetnünk a PPP-ot, mert valóban jó és költséghatékony megoldás.
0
2014. november 26., szerda 20:47
Én is az átvételi határidőre gondoltam, nem tudom hogyan sikerült félre írnom. :) Nekem meg sikerült a második adagot egy kicsit túlzásba vinnem. Mostmár mindegy.
Örülök, hogy nálatok is van már PPP. A legjobb, legkényelmesebb megoldás. :)
0
2014. november 24., hétfő 23:09
Mindenkinek köszönjük a szülinapi gratulációt!
0
2014. november 24., hétfő 22:45
Én már meg is fejeltem egy darabbal a csomagomat, mivel a kitolt átvételi határidőnek, nomeg a meglepetésemre kicsiny városunkban létrejött Pick-Pack Pontnak köszönhetően most már biztos, hogy számomra alkalmas időben vehetem át a pakkot. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. november 24., hétfő 18:18
Én is boldog szülinapot kívánok, kedves Xpress! :)

Most ragadnám meg az alkalmat is, hogy megköszönjem az előző Pikk Pakk Ponton átvett csomagomnál nagyon figyelmesek voltatok és a Star Wars klasszikus trilógiát két műanyag tokos DVD közé tettétek. Nem is lett semmi baja. :)

Örülök, hogy meg lett hosszabbítva a szülinapi akcióban lévő termékek leadásának határideje, így valószínű, hogy rendelek még egy adagot. :)
0
2014. november 24., hétfő 14:59
Milyen fura, hogy 20% árengedmény miket nem tud generálni. Én is rendeltem egy kis pakkot egészen váratlanul :)

Nagyon boldog születésnapot kívánok én is XPRESS-nek, nagyon durva, hogy már 15 éves... Még vagy kétszer ennyi évet és kétszer ekkora árrést kívánok mindenre amit árultok! :)
0
2014. november 24., hétfő 13:28
Az aktív rendelések között jó ötlet volt, az éppen készülő csomagok állapotának jelzése. Ez tetszik :)

Az oldallal kapcsolatban egy kérdésem volna (bár lehet, előttem már megkérdezték): az Xkluzív-zónára van még szükség? Ahogy látom, ez a dolog elhalt, így (szerintem) felesleges lett.
0
2014. november 23., vasárnap 13:36
Így legyen :)
0
2014. november 23., vasárnap 12:51
Kedves Xpress!

Én is gratulálok a 15 évhez! Remélem még sok-sok évig folytatjátok e tevékenységet és akár 15 év múlva a 30. év és a 30%-os kedvezmény alkalmából is írhatok ;-)
0
2014. november 22., szombat 11:38
Látom én is a pozitív oldalát a dolognak, hiszen rendeltem tegnap 3 darab blu-rayt plusz most megyek átvenni a csomagot.Boldog születésnapot!!
0
2014. november 22., szombat 10:45
Kedves D-a-V-i-D!

1. Köszönjük szépen a gratulációt és köszönjük, hogy hűséges vásárlónk vagy!
2. Mi is szerettük volna hamarabb elindítani az akciót, de a technika ördöge... :(
3. Azt is köszönjük, hogy népszerűsítesz bennünket! Meg fogjuk oldani a +5%-ot!
4. Mi is bízunk abban, hogy a vásárlóink a klassz lehetőséget látják majd az akcióban! Sokat dolgoztunk azon, hogy megvalósulhasson. És hogy szinte minden filmet bele tudjunk tenni - függetlenül kiadótól vagy attól, hogy már amúgy is akciós.
0
2014. november 22., szombat 10:37
Nagyon szívesen!
0
2014. november 22., szombat 9:02
Kedves Xpress!

1. Először is gratulálok a 15 évhez, 10 éve én is veletek vagyok (aktívan).

2. Ezt az akciót jól titokban tartottátok, de hát ez a szülinapi meglepetés. Jó lett volna, ha az xkluzív-zónát leporolva nem tegnap este h8-kor küldtétek volna ki erről az értesítést, hanem mondjuk egy nappal előbb, vagy már délelőtt kiteszitek a honlapra, hogy készüljön mindenki. Ezek hiányában tegnap pl. én durván bevásároltam BD-ből a fekete pénteknek nevezett offline országos akció keretén belül (de ahogy láttam, sokan voltak ezzel így, bár - sajnos - inkább a DVD-k felé mennek az emberek, a BD-t csak nézegetik, utána ott hagyják őket még ilyen akcióban is). Azért összehoztam innen is egy nagyobb megrendelést, mégiscsak szülinap.. :)

3. Nem vagyok fent a facebook-on, így sajnos diszkriminálva vagyok a további 5% kedvezményből. Pedig telefonon terjesztem az igét az ismerősök között, de hát ezt Ti nem látjátok. ;) Erre sem jó az xkluzív-zóna?

4. Remélem, több lesz hétfőig a gratuláció, mint a ..dühítő topic negatív bejegyzése, mert pl. a 4eFt-os Frozen 3DBD, ami majdnem 30%-kal olcsóbb még a 2D-nél is, vagy az új megjelenések steelbookjai (Godzilla, Holnap határa, X-Men..) is leárazva, a Hobbitról már nem is beszélve..
0
2014. november 20., csütörtök 17:49
Kedves Xpress.
Köszönöm az Így neveld a sárkányodat 2 cseréjét és a hozzá kapott ajándékot is.
0
2014. november 18., kedd 19:01
Vagy úgy! Én még csak most tértem át a Pick Pack Pontos rendelésre, eddig mindig személyesen vettem át a cuccokat. Bár még csak 2 PPP-s rendelésen vagyok túl, eddig minden szépen becsomagolva, sérülésmentesen érkezett meg. Szóval csak így tovább!
0
2014. november 18., kedd 18:41
Nem csak mivel a Hobbit(bővített DVD) az egyik kedvenc filmem, nem akartam, hogy akár véletlenül is baja essen szállítás közben. Dupla csomagolást kértem, és szépen meg is kaptam. Örültem neki. :)
0
2014. november 18., kedd 18:30
Hibás bejegyzés
0
2014. november 18., kedd 15:23
Kedves xpress nagyon szépen köszönöm, hogy rendelésnél figyelembe vettétek a kérésemet. Megkaptam a bővìtett Hobbit dvd-t sértetlenül, profin csomagolva.
Szép helye lesz a polcon. :)
0
2014. október 31., péntek 18:40
Valóban, klafa!
0
2014. október 31., péntek 17:22
És már az "ő" betűs filmek is megjelennek :)
0