Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. szeptember 2., vasárnap 21:23
Ne izgulj, attól, hogy eltűnt mellőle, hogy hány napig teszik félre, még nem veszted el!:)
0
2007. szeptember 2., vasárnap 20:58
ja, párszor már feltűnt nekem is a dolog, viszont most kicsit megrémített a dolog, mert egy Paprika is közte van a félretettek között... tehát itt a programon lehet kicsit változtatni kéne.
0
2007. szeptember 2., vasárnap 20:52
Arra gondolsz, hogy rendeltél egy új filmet és közben az eddig félretettek is afféle majd félretesszük -ök lettek? Ez eddig is így volt, ha azonnal szállítható terméket rendeltél.
0
2007. szeptember 2., vasárnap 20:44
bugreport: új rendelés leadásánál az összes eddigi félretett termék újból félreteendővé lépett elő.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:50
Nekem úgy rémilk, hogy igen  és hogy lesz is majd ilyen opció.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:47
kár, hogy a fórumból nem lehet közvetlenül átmenni az adott termék adatlapjára. ezt majd megoldjátok (emlékeim szerint régebben volt már erről szó)?
0
2007. szeptember 1., szombat 16:44

Én már egyszer irtam de szerintem a legjobb az lenne ha lenne egy kereső amivel fórumtémák között is lehetne keresni így nem nyilnának sokszor telejsen felesleges fórumok, lévén már van akár több is az adott témáról.
0
2007. szeptember 1., szombat 16:01
Nekem úgy rémilk, hogy erről korábban volt már itt szó és mintha az lett volna a "végkifejlet", hogy lesz ilyen opció is. (ha jól melékszem, de biztos, ami biztos, olvass kicsit lejjebb, szerintem nem volt ez olyen régen)
0
2007. szeptember 1., szombat 15:52
nem lehetne megoldani, hogy a filmeknel a hozzaszolasokat lehessen idorendben is olvasni, mint regen? attekinthetobb lenne, meg a friss velemenyeket is konnyebben meg lehetne talalni. ettol persze a mostani rendszer megmaradna, csak mint lehetoseg.

esetleg az adatlapon vagy akar cookie-kkal megoldani, hogy ne kelljen minden egyes filmnel minden egyes alkalommal az osszes hozzaszolas megjelenitesere klikkelni?
0
2007. szeptember 1., szombat 15:07
csatlakozom. (remélem a Rejtélyek városa is egyszer lesz napi akciós kiadvány :) ).
0
2007. szeptember 1., szombat 15:05
Tetszik a napi akció ötlete! Remélem, sok jó film lesz benne!
0
2007. augusztus 10., péntek 12:38
Tisztelt Xpress !
A héten vettem önöktől Kidobós DVD-t,aminek a tokja csúnyán sérült volt.Van esély a cserére? Ha nincs legalább szelektálhatnák a hibás,sérült tokos dvdket. Szücsi Martin
0
2007. augusztus 10., péntek 12:33
Megnéztem, tényleg nagyon klassz! Köszönöm szépen, ígéretemhez híven, NAGYON!!!!:)
0
2007. augusztus 10., péntek 11:38
kívánságod parancs
0
2007. augusztus 10., péntek 10:51
Vape! Egy fotót nem tennél fel róla? Nagggggggggyon megköszönném!!!
0
2007. augusztus 9., csütörtök 20:24
Szia Xpress!

Ide is beírom: elismerésem Nektek és az FHE-nek a Zene és Szöveg díszdobozért, valami fantasztikus, ennyiért meg ajándék!

Több ilyet szeretnék (ha megadjátok az aranylabdát dobáló Tibi bácsi címét, írok neki is :)) ).

Köszi.
0
2007. július 25., szerda 19:03
Szia Xpress!

Az lenne a kérdésem, hogy egy adott felhasználó hozzászólásaira mikor lehet szűrni?

köszi.
0
2007. július 15., vasárnap 12:04
Volt azt hiszem szó róla korábban, hogy lehetne egy olyan lehetőség, hogy a kritikáknál a szerző nevére kattintva meg lehetne nézni az eddig írt összes kritiáját.

Tudtok erről valamit, végül lesz ilyesmi?
0
2007. július 12., csütörtök 17:56
Az XPRESS rendszeres látogatóinak ez azért nem igazán szerencsés megoldás.Én egyébként  kritikákat csak érdekességképpen olvasom el,nem az alapján vásárolok.
Megoldható lenne,hogy a legújabb kritikák rovat hosszabb időre(mondjuk 2 nap visszamenőleg) látható legyen?
0
2007. július 11., szerda 23:49
Érdekelne, hogy az a szolgáltatás, ami a már megvásárolt film adatlapján jelzi, hogy ezt már megvetted, miért nem működik?
0
2007. július 11., szerda 18:23
Én úgy vettem ki, hogy az a koncepció, hogy az írás létrejöttének idejétől függetlenül a magvasabb kritikák vannak előrébb, hogy a vásárlást a kritika alapján eldöntő személynek ne kelljen bogarászni a sok egysoros hozzászólás között.
most posts by TM
0
2007. július 11., szerda 18:03
A kritika rovatot egyre áttekinthetetlenebbnek érzem.Nem lehetne teljesen különválasztani a kritikát a nem annak számítótól ill. megoldani,hogy a legfrisebb hozzászólásra kattintva tényleg az jöjjön be?
0
2007. július 9., hétfő 18:11
Szerintem is jó ötlet az előzetes néhány film adatlapján. Köszönjük Xpress. Gratula.
0
2007. július 6., péntek 17:50
Olyan lesz-e, hogy a kosárban vagy a kívánságlistán lévő filmeket én rangsorolhatnám?A kosárba vagy a kívánságlistára tett filmek címei mellet fel lehetne tüntetni amennyiben akciós, hogy meddig tart az akció .
0
2007. július 6., péntek 1:09
ÚÚÚÚ! De jó ötlet a filmelőzetes az adatlapon!!! És még a minősége sem szar!! Grat az ötletgazdának! Remélem lesz még több filmnél is!
0