Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. június 28., csütörtök 1:24
Mi van sok volt a névnapi köszöntő ital?vagy senki nem köszöntött és most durci vagy?
Akkor nesze: Sok boldogog névnapot!
0
2007. június 28., csütörtök 0:54
Bemásolom  újra és javítom, hátha áttekinthetőbb lesz és még egyszer bocs a bénaságomért, de siettem vacsizni.
IQ bajnok figyelj, a Schindler listája című filmnél, a kritikákat írók névsora , értékelése és véleménye:dinasztie 5*  "Szerintem nagyon jó film. "Redome 5*  "ÖRÖKÉRVÉNYŰ MESTERMŰ, MAGÁTÓL A MESTERTŐL!!!"Andras 5* padi  5* "Nagyon jó film."Gyulus 5*  "Gyűjteményem egyik gyöngyszeme. Ezt a filmet mindenkinek látnia kellene."Angelus 5*  "Spielberg valami olyat alkotott, ami örök. "Jigsaw 5* " KÖTELEZŐ DARAB SPIELBERG MESTERTŐL"Burzum 5* "örökérvényű darabja az egész filmgyártásnak."Dylan  5* "Minden gyűjteményben ott a helye!"Szóval ezekhez a véleményekhez nem akarsz csatlakozni?!Mert több kritika nincs.A véleményed leírásához egyik hozzászólást sem kell elolvasnod!Írd az elejére, hogy senkit nem olvasva írod saját véleményedet a demokráciába, az emberi szabadság alapjogokba belefér, hogy nem másnak akarsz megfelelni, hanem van saját véleményed is.Az ÖSSZES HOZZÁSZÓLÁS MEGTEKINTÉSE (BELEÉRTVE A NEM KRITIKÁNAK MINŐSÜLŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT IS) a linket meg  ne nyomd meg !A győzi kritika pedig így indul:"Egy dagadt,beképzelt,IQ 0-ás roma,egy beszélni nem tudó roma nő,egy az apjára hasonlitó kis zsírbödön és az anyjára hasonlitó(a beszédkészségüket tekintve) kis ördög.Röhögtem néha primitivségükön,de hosszútávon idegrohamot lehet ezektöl kapni.Ilyen embert tv-be tenni a ReTeK Klub legnagyobb ocsmánysága volt.És abból is látszik milyen hülye emberek vannak h ebböl a shitből már elfogyott az összes!"Körül is nézhettél volna. Vagy csak a zsidó szóra tusz beindulni?Mondjuk a Sorstalanság nincs egy színvonalon a Sch. listával, de múltkor mesélte a köcsönzős, hogy az utóbbi másfél évben egyszer sem vették ki a filmet. Legközelebb megkérdezem a listát is. Amúgy pedig működik a reform a Te általad már töröltetett topikomon kívül még egy topikomat törölték, pedig se nem hülyéztem, se nem tahóztam, se nem iqztam. Menjél és járőrözzél tovább (talász különb dolgokat is), állj ki minden kisebbségért és ne alkalmazd a kettős mércét!
0
2007. június 28., csütörtök 0:34
Ez tényleg nem IQ-kérdés már. Patológiai eset vagy.
0
2007. június 28., csütörtök 0:12
Bocs a szétszabdaltságért.
Tényleg baj van az iqval.?
0
2007. június 28., csütörtök 0:11
IQ bajnok figyelj, a kritikákat írók névsora:dinasztie 5*  "Szerintem nagyon jó film. "

Redome 5*  "ÖRÖKÉRVÉNYŰ MESTERMŰ, MAGÁTÓL A MESTERTŐL!!!"Andras 5*

padi  5* "Nagyon jó film."Gyulus 5*  "Gyűjteményem egyik gyöngyszeme. Ezt a filmet mindenkinek látnia kellene."Angelus 5*  "Spielberg valami olyat alkotott, ami örök. "

bozóky  5*  "Spielberg talán legjobbja - számomra mindenképpen az. "Jigsaw 5* " KÖTELEZŐ DARAB SPIELBERG MESTERTŐL"Burzum 5* "örökérvényű darabja az egész filmgyártásnak."

Dylan  5* "Minden gyűjteményben ott a helye!"

Szóval ezekhez a véleményekhez nem akarsz csatlakozni?!A véleményed leírásához egyik hozzászólást sem kell elolvasnod!Írd az elejére, hogy senki nem olvasva írod saját véleményedet és kész
Az
ÖSSZES HOZZÁSZÓLÁS MEGTEKINTÉSE (BELEÉRTVE A NEM KRITIKÁNAK MINŐSÜLŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT IS)
a linket meg  ne nyomd meg !
A győzi kritika pedig így indul:
"Egy dagadt,beképzelt,IQ 0-ás roma,egy beszélni nem tudó roma nő,egy az apjára hasonlitó kis zsírbödön és az anyjára hasonlitó(a beszédkészségüket tekintve) kis ördög.Röhögtem néha primitivségükön,de hosszútávon idegrohamot lehet ezektöl kapni.Ilyen embert tv-be tenni a ReTeK Klub legnagyobb ocsmánysága volt.És abból is látszik milyen hülye emberek vannak h ebböl a shitből már elfogyott az összes!"
Körül is nézhettél volna.
0
2007. június 27., szerda 20:33
Nem lévén zsidó származású, lepereghetne rólam a tahó stílusod. De nem megyek el szó nélkül mellette, mert nekem címezted címeres mondataidat. Szerinted miért nincs új hozzászólás?! Nem újraolvasni akartam, hanem a véleményemet leírni, de látván az ott többségben megnyilvánulók szellemi színvonalát, nem kívántam csatlakozni egy olyan oldalhoz, ami rég nem arról szól, amiről kéne. Azt gondoltam, filmszerető emberek "böngészik renszeresen az oldalakat"...Felőlem azt hallgatsz, amit akarsz...neked minden IQ pont számíthat, mert bizony rezeg a léc...
0
2007. június 27., szerda 20:17
Pedig ki van gyomlálva, míg a Győzike nincs. Az nem zavar?EZT NE NYOMD MEG! és kész.ÖSSZES HOZZÁSZÓLÁS MEGTEKINTÉSE (BELEÉRTVE A NEM KRITIKÁNAK MINŐSÜLŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT IS) A zsidó védelmi kommandó rendszeresen böngési az oldalakat?Láthatod, hogy nincs új hozzászólás.  Minek olvasod újra és újra?Mondjuk én is meghallgatom a Klub rádiót, ha pesten járok, szigorúan a vérnyomásom karbantartása miatt. Lehet Neked is az orvos írta elő.
0
2007. június 27., szerda 19:55
Kérésem Xpress-hez:Ami az Xpress reformjait illeti, nem várhatunk 1-2 hónap alatt eredményt, ezért korai lenne bármilyen értékelés. Azonban a legjobb szándék ellenére is akadnak olyan gyomorforgató, tűrhetetlen "kritikák", illetve hozzászólások, melyek mellett nemhogy nem lehet szó nélkül elmenni, hanem reformok nélkül is kötelességünk kérni az azonnali eltávolításukat. Amik a "Schindler listája" kritikai oldalán, és topikjában olvashatóak, azokat minden jóérzésű ember elutasítja. Vannak, általam nagyra értékelt fórumtársak (Angelus, Dylan), akik valódi kritikát fogalmaztak meg, annál megdöbbentőbb viszont, hogy ők messze kisebbségben maradtak olyan "beleszólókkal", akik a filmtől teljesen elszakadva "történelmi leckét" adnak, gyalázkodnak, uszítanak, és nyilvánvalóan csak az Xpress-reformok hibáit kijátszva (vissza)élnek a szabad szólás jogával, ami azonban az Emberi Jogok Alapokmánya szerint is csak addig terjedhet, amíg ezzel mások alanyi emberi jogait nem sérti. Biztos vagyok benne, hogy elég csak beleolvasnia Robinak ahhoz, hogy eldönthesse, mi az azonnali teendője. Köszönöm, azt hiszem, legtöbbünk nevében.
0
2007. június 21., csütörtök 12:38
Xpress! Javaslatot tennék, h DAngelo Barksdale hsz-ait a Drótokról töröljétek, kicsit "durva" (inkább nem ide illő). Sztem másnak is fel fog tűnni.
0
2007. június 19., kedd 12:57
filmeknél meg amiatt is rakhatja ugyanakkorra, hogy az adatlapon véletlenül se alakulhasson ki cset.
0
2007. június 19., kedd 12:36
Ezt nem tudtam, nem olvasgattam akkor a fórumot mikor erről volt szó!
Akkor így már érthető a dolog!
0
2007. június 19., kedd 12:35
Te is tudod, miért.
A "szar film", "szinkron nélkül nem veszem meg, pláne nem kétezerér", "a sarki fagyizóban kapható egy ezresér, itt mér négyezer?"-tipusú hozzászólások kiküszöbölésére.
0
2007. június 19., kedd 12:25
Xpress!

Szerintem a filmeknél ez az új hozzászólás rendszer elég sz@r!
Irok valami a filmhez, erre ugyanarra az időpontra rakja mikor legelőször írtam!
Miért nem volt jó a régi rendszer?
0
2007. június 9., szombat 17:26
Nincs mit.
Többek között ez az előnye annak, ha valamit megjelenéskor vagy röviddel utána megvásárol az ember és nem várja meg míg leárazzák. Ma már Harry Potter és a Tűz serlegét is papírfekk nélkül árulják igaz 500 Ft-al olcsóbb. Valamit valamiért...
0
2007. június 9., szombat 15:49
Ok, köszi!

Kár, hogy csak egy ideig lehet beszerezni Digipackban egy filmet!
0
2007. június 9., szombat 15:30
Az a baj, hogy a digipakk csak ideiglenes és mindig változtatni kellene az almenüben szereplő filmeket, úgyhogy ez dupla munka. A DVDextrán meg általában mindig közzé van téve milyen kiszerelésben lehet majd megvenni az adott dvdt.
0
2007. június 9., szombat 15:27
Kedves Xpress!

Nem akartok a DVD almenü mellé csinálni egy DIGIPACK DVD-s almenüt?
És ott lennének csak a Digipackos kiadványok, így a fórumozók is tudnák, hogy mi Digipack és mi nem! Szerintem tők jó lenne!
Szerintetek?
0
2007. június 7., csütörtök 11:09
Ha a CÁPA első kiadása JOG LEJÁRAT MIATT MÁR NEM KAPHATÓ akkor miért kell mégis kiírni az adatlapjához, hogy EZ A TERMÉK JELENLEG AKCIÓS ÁRON VÁSÁROLHATÓ MEG?????
Vagy joglejárat ellenére rendelhető tényleg?
0
2007. június 7., csütörtök 9:38
Ezer helyen a szánkba lett rágva, miről szól az új rendszer. Ha érdekel a válasz, utána tudsz járni sértődés nélkül is.
0
2007. június 7., csütörtök 8:48
Van új kritikai rendszer, tényleg! A filmekről lehet jór írni vagy negatívat, a lényeg az, hogy színvonalas legyen és ne az adott mozi adatlapján vitatkozzanak egyesek arról, hogy "mikor jön ki a 3. rész?", "már láttam 950 Ft-ér XY áruházban" stb. A lényeg, hogy az adatlapok normális, színvonalas kritikákat ratralmazzanak. A negatív is lehet kiváló, csak legyen indokokkal alátámasztva és ne egy kurta véleménynyilvánítás legyen pl. "Szar", "Tök gagyi" stb. mert ezek nem kritikák. Azt hiszem ez elég érthető magyarázat.
0
2007. június 7., csütörtök 5:36
szoval ha nem értem / nem ismerem vessek magamra, egy hülye fasznak minek magyarázni
hát köszi
0
2007. június 6., szerda 16:48
Azért, mert jelen esetben nem egy (vagy több) válaszon múlik, hogy megértsd, amit kérdezel.
0
2007. június 6., szerda 15:40
és miért nem képes senki sem válaszolni? :(
0
2007. június 1., péntek 14:43
mi ez az új kritikai rendszer? ezek után majd nem lehet rosszat irni egy filmről? :))))
0
2007. május 25., péntek 18:19
igen, írtam emiatt már nekik egy mailt.

ez a kis lebegőmenüs dolog a http://webshop.animare.hu/ oldalról jött át, ott van ilyen lebegődolog
0