Keresés

Építő kritikák, javaslatok, kérdések az Xpress.hu-val kapcsolatban

2007. március 30., péntek 21:16
Jól van, rossz oldalról közelítettem meg a dolgot! Így kellett volna:

S-Balu! Nem semmi vagy, alig fél óra telt el és máris működik! Tök jó 5let volt!! ;-)
0
2007. március 30., péntek 21:07
Majd tuti azt fogja mondani, hogy idáig nem volt és az Xpress galád módon belecsempészte! ;-)
0
2007. március 30., péntek 21:03
Már benne van......17-es kérdés. Tizenhetes....
0
2007. március 30., péntek 20:50
Vazze, ilyenkor csak lesek és totál leblokkolok! Na ja; csak feliratos verzió, mint tudjuk, sokan nem szeretnek ám olvasni! ;-)
0
2007. március 30., péntek 20:48
:)
0
2007. március 30., péntek 20:46
IQ-FIGHTER! ;-)
0
2007. március 30., péntek 20:43
T. XPRESS!
Nem lehetne megoldani, hogy az info oldalra vagy a FAQ-ba leírnátok, hogy, hogy lesz valakiből VIP ill. törzsvásárló és ezek milyen előnyökkel járnak?
0
2007. március 30., péntek 16:23
Sőt, így sokkal előbb jutnátok a pénzhez, nem kellene megvárni, ameddig végre (felszólítások után) időben odaérek, és kifizetem.
0
2007. március 30., péntek 16:20
Kedves Xpress!

Elég sokat vásároltam - vásárolok tőletek. Személyesen szoktam átvenni az árut. És elég zavaró dolog ilyenkor elmenni egy automatához, kivenni a pénzt (esetleg több részletben, mert több, mint amit egyszerre enged egy kártyáról), aztán a sok pénzzel beballagni a Szövetség utcába, leszámolni, stb.
Volt már olyan eset (pl karácsony előtt), amikor nem találtam olyan automatát, amelyik pénzt is adott volna. Mire meg találtam, bezártatok. :-(

Ezért kérdezem? nem lehetne bizonyos rendszeres vásárlóknál megengedni azt, hogy amikor megjön az értesítés a csomagról, amelyik tartalmazza a végösszeget is, ezt az összeget átutalhatnák a számlátokra. Én például nem mindig megyek az értesítés napján az áruért (ez egy kissé szépített állítás, soha nem megyek) tehát biztosan megérkezne a pénz addigra.
Egyébként is, a javaslatomat csak az állandó vásárlóknál gondoltam alkalmazni, akiknél viszonylag nagy a forgalom.
Nekem például sokkal egyszerűbb lenne interneten átutalni a pénzt, mint gyanus környékeken, sűrűn körbepislogva, automatákat fejni.
Az átutalás nem jár nektek akkora költséggel, mint a kártyás fizetés (ha jól tudom).

Volna eere lehetőség?
0
2007. március 30., péntek 13:22
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 30., péntek 13:02
Sanyi81! A filmek forgalmazási joga (nagyon leegyszerűsítve) csak egy adás-vétel: x pénzért, y időre a tied. Ha pedig ez az idő lejárt, újabb üzletet kell kötnöd. (A mozijegyedet is meg kell másnap újra venned, ha újra meg akarod nézni azt a filmet).
Ugyanazt a filmet mégegyszer megvásárolni, nem sok filmnél, s nem mindenkinek hasznot hozó üzlet. Ezért tűnik el nem is kevés film, s ugyanezért bukkanhat fel bárhol, bármikor, meglepetés-szerűen.
0
2007. március 30., péntek 12:38
T. Xpress!

Dráma van, porszem került a gépezetbe. Múlt héten feldolgoztattam a rendelésem legsürgetőbb részét, de úgy alakult, hogy csak ma reggel tudtam volna érte elmenni. Nagy műgonddal készültem erre: korábban keltem, hogy munka előtt útba ejtsem a Szövetség utcát, s még a csomag számát is felírtam egy cetlire magamnak. A villamoson jutott eszembe, hogy éppen csak a legkézenfekvőbb dolgot felejtettem el: elegendő pénzt venni magamhoz. Mivel már nem volt időm visszamenni, s bankszámlám sincs, amiről kártya segítségével pénzt tudtam volna felvenni, lecsúsztam az átvételről. Kérem azonban, hogy a rendelésem ne töröljétek, jövő héten valahogy megoldom az átvételt. A csomag száma: 183629.

Köszönettel:

field
0
2007. március 28., szerda 19:16
Ezért módosítottuk már egyszer a kritika-motort (korábban fórumként működött), de megfékezni így sem tudjuk azokat, akik nem hagyják magukat megfékezni. Már gondolkodtunk a folytatáson. Az nem megoldás, hogy csak egyszer szólhasson hozzá mindenki (egy filmről lehet valakinek a DVD-megjelenés előtt is véleménye, majd a megjelenés után kiegészítheti a DVD értékelésével, de változhat is a véleménye bárkinek). Valószínűleg kénytelenek leszünk moderációt bevezetni, vagyis egyszerűen eldöntjük, hogy egy kritika valóban kritika, vagy nem az. Ha ez utóbbi, akkor kap egy jelet a hozzászólás, és attól kezdve az adott termék oldalán nem jelenik meg, csak egy plusz gomb megnyomásával jön elő azoknak, akik arra kíváncsiak, hogy XY honnan tudja letölteni ingyen, hol látta öt forinttal olcsóbban, vagy azt szeretnék olvasni, hogy Z szerint lenyúlás, amit a kiadó csinál, és 1990-et nem hajlandó adni a kartontokos kétlemezes változatért, megvárja, amíg 990 lesz.
Ha aztán XY és Z mégis hajlandó valódi kritikát írni a termékről, akkor visszahelyezzük írásukat a termék főoldalára. Nagy munka lesz, de ha visszatérnek a jó kritikák és eltűnik a felesleges hozzászólás (vagy legalább átkerül a vita a fórumba), akkor megéri.
0
2007. március 28., szerda 18:49
Javasolom, hogy a filmek adatlapjánál található értékelést ne lehessen módosítani, és mindenki csak egyszer írhasson adott filmhez!
Hogy miért?
Hogy elkerülhető legyen az, ami a Black Jack-nél történik.

0
2007. március 28., szerda 16:13
Szia Robi!

Nem lehetne a műfajok lista keretein belül egy "Legendák klubja" bejegyzést is csinálni, az összes, ebben a sorozatban megjelent filmekből?
Továbbá nem lehetne, hogy ha az alkotóknál beírom Stephen King nevét, akkor ne csak azok a filmek jelenjenek meg, amikben szerepelt vagy rendezett, hanem azok a filmek is, melyek a műveiből készültek és fent vannak az adatbázisban? Mert szerintem a a lista csak így lenne teljes és rajtam kívül a Stephen King rajongók is nagyon örülnének ennek.
0
2007. március 28., szerda 15:49
Elméletileg most is csak 5 jelenik meg, méghozzá véletlenszerűen (ha csak a legnézettebb öt lenne, akkor a kiemelt megjelenésük miatt méginkább ezek lennének e legnézettebbek, ergo a többinek soha nem lenne esélye megjelenni.)
Ha láttál valahol még 5-nél több megjelenő listát, akkor szólj, légyszives.
0
2007. március 28., szerda 15:42
*
A Lista Őrület kapcsán megalkotott listek a filmek adatlapjain a nézettségük alapján kellene hogy megjelenítődjenek - így nem 30 lista lenne jobb oldalt, hanem csak a "legjobb" 5 pl - így nem zilálná szét az adott lapot.
*
0
2007. március 26., hétfő 20:09
A Cápa régi kiadása mellől vegyétek le a "jelenleg akciósan rendelhető" szöveget, mivel az a kiadvány joglejárat miatt már nem kapható. ;)
0
2007. március 26., hétfő 19:02
Nem csak ez a 38 film "került szinkronba"?
most posts by TM
0
2007. március 26., hétfő 18:48
Miért nincs az összes "kerülj szinkronba" film egy helyen. Ha ráklikkelek a tovább a sorozathoz ikonra, akkor nem az összes k.sz. filmet adja ki. Kérnénk javítani a hibát, mert így nem sok értelme van az ikonnak.
0
2007. március 26., hétfő 2:04
Olvass esetleg forumot :) Ajanlom a FORUM REFORM cimu topic-ot.
0
2007. március 26., hétfő 1:53
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de kaptam egy egyest (1) a kilépés ikon mellé. Van valami jelentősége? Vagy csak szimpla megrovás? Vagy mi? Vagy nem értem? :-o
0
2007. március 23., péntek 15:53
Sőt, az is jó lenne, ha már azt a bizonyos BlueRay kompatibilis mosógépet is árulnák..
0
2007. március 23., péntek 15:27
Szerintem jó lenne, ha az Xpress CD-t is árulna.
0
2007. március 23., péntek 15:19
T. Xpress!

A LOST HIGHWAY első kiadásának adatlapján találtam két apró hibát.
Bár már nem oszt nem szoroz mivel már nem lehet beszerezni ezt a kiadványt, de hát mé  ne törekedjünk a pontosságra, nem? :-)

Werkfilm (9 perc, magyar szinkronnal) <-- az biztos, hogy nem magyar szinkronos!!!

David Lynch filmek előzetesei (magyar felirattal v. szinkronnal) <-- és ez sem!!!

üdv
0